Knaldperlen

Mandril.jpg Hjernesugende Mandril
En Hjernesugende Mandril sidder på denne artikel.
Vi anbefaler dig straks at begynde at redigere eller forberede dig på at få din hjerne suget ud. Det er dit valg!
(se her for instruktioner)


"MIN PIK! ER! HOOOAAAR!"

~ Knaldperlen om sin pik og filmen "300".


"Den ska' flækkes..."

~ Knaldperlen om at hugge brænde.


"Fuck jeg er liderleh..."

~ Knaldperlen om at være liderlig.


"Mallebroarck er døed i krigen i 1864!"

~ Knaldperlen om Porrer.


Walid Malawi Mugabe Mustafa Mikkeline "Knaldperlen" Svendsen (Født 32. december 1867 Hoarhus) er en liderlig unge realitydeltager fra Brønderslev, der lider af sygdommen Hjernedød og har Liderlighedssyndromet. Han er er kendt for 3 ting:

1. Han taler om hvor meget fisse han skal have, men alligevel er han den eneste, der aldrig får noget.

2. Han er kendt for sit ubrydelige venskab med sin pik "Dolken", der ligeledes lider af sygdommen Hjernedød.

3. Han er kendt for replikkerne "Min pik er hoar" og "Fuck jeg er liderleh..."

Knaldperlen er desuden blevet udvist af Brønshøj 1.245 gange, hver gang efter anklager om uacceptabel opførsel efter at have drukket sig stiv i Mökai.

BarndomRediger

Han blev født i 1967 i Brønderslev. Hans far var slave afrikansk markarbejder og hans mor veteran fra Zulukrigen, der senere blev bordelmutter. Voldtægten undfangelsen af ham foregik på en mark i Aalborg-forstaden Gug, og var ikke en udpræget succes for faderen, som fik hugget pikken af med en le, da landmanden tidligt om morgenen (Uvidende om deres lille "hyggestund") gik igang med høsten.

 
Knaldperlen da han endelig bestod eksamen.


Walid startede i skole som 6-årig i 1873, og sluttede i 1918. Efter afgangseksamen blev han ansat på Polles Bodega i Murergade, men efter at have slået Polle i gulvet med en vodkaflaske under et skænderi om udbetaling af løn, blev han fyret. Han blev herefter afhængig af noget farligt svensk narko kendt under navnet Mökai, og arbejdede i en periode som narkoluder på det nærliggende Istedgade.

Deprimerende ungdomRediger

Efter nedturen, blev han i 1970 fundet og ansat som chauffør af mafiabossen Mario "Citronfjæs" Tortellini i østkyst-byen Hillbillyburg. Det var ikke et arbejde han var særlig god til (Man bør som bekendt ikke køre bil når man har drukket) og blev ofte kritiseret af sin boss og sine kolleger. Da han havde fået nok, gik han i 1998 til politiet, og fortalte alt hvad han vidste om Tortellini-familiens hemmeligheder. Dette gjorde Mario meget sur, og han satte sin elite-lejemorder Kaj, den Hjernesugende Mandril til at planlægge drabet på Walid, og derfor har Kaj stalket ham lige siden. Da Walid i forbindelse med sin deltagelse i diverse tv-programmer konstant flytter rundt i Danmark, er det dog ikke lykkedes Kaj at slå ham ihjel endnu.


Reality-TVRediger

Walid havde virkelig nederen på, da han i Brønderslevs gader stødte ind i cyborgen den arbejdsløse Martin "Dolken". De to var på det samme hjernedøde plan, og blev hurtigt gode venner. De to flyttede sammen ind på et hotel i Brønshøj, hvor de hver aften blev fulde og opførte sig uacceptabelt hvorefter de blev smidt ud. Dette scenarie gentog sig præcis 1.245 gange, hvorefter de blev fundet af TV3's leder Lennart Langeløg. De blev tilbudt et sommerhus, et ferieophold og al den Mökai de kunne drikke, hvis de lod sig optage og vise på landsdækkende TV mens de var fulde, et tilbud de sagde ja til. Siden da har man kunne opleve både Walid og Martin på TV hver uge.

Hvad er der ellers at fortælle...?Rediger

DAB ON THEM HATERS - August, Walid's bedste venRediger

Jo,altså når Walid (Hvor utroligt det end lyder) en sjælden gang IKKE er på skærmen, bor han på Grønlænderhjemmet i Skagen. En sjælden gang tager han også hjem til sin mormor i Thyborøn. Det er dog ikke noget han bryder sig om, fordi hendes nabo Pjerrot er fætter til hans tidligere arbejdsgiver, som ofte kommer på besøg derinde.

TriviaRediger

  • Walid har en forkærlighed for at sy tøj til hundehvalpe, noget han ofte gør for at fordrive tiden i S-toget.
  • I 1997 havde Walid æren af at møde Biggie Smalls på en KFC-restaurant. Biggie nægtede dog at give autograf da han var ved at spise kylling, og Walid forlod restauranten i vrede. Da Biggie Smalls blev skudt ihjel med en vandpistol i sin mercer næste aften, blev Walid mistænkt for at være bagmand.
  • Walid blev engang udsat for et skudattentat sent om aftenen. Han led selv ikke nogen overlast, men en papfigur af ham blev fundet gennemhullet som en tesi næste morgen.
  • Wallid har haft en affære med den jyske August fra Aalborg tilbage i 2004 DAB ON THEM HATERS - August, Walid's bedste ven