Trisambig poseidon-white.jpg Du ledte måske efter Moske - du ved det bare ikke endnu


"Hallo. Er det EDC? Hvor meget kan jeg få for et 800 år gammelt hus, der er lavet af ægte kalksten? Ikke mere? Ej, come on! Der er store vinduer, tårn på og alt så'n no'et!"

Denne kirke er sandsynligvis over 50 år gammel. Dette kan man se ved, at den grønne maling er skallet af, så kirken nu er hvid.
~ Gud om sit hus


En kirke (af troende mennesker kaldet "Guds hus") er en bygning, hvor kristne mødes hver søndag for at powernappe og høre skægge røverhistorier. Kirken er desuden præstens arbejdsplads, da det er ham,[1] der læser historierne højt.[2]


GudstjenestenRediger

Når de kristne mødes, kaldes det en "gudstjeneste". Under gudstjenesten serveres der vin og papbrød og synges sange (også kaldet psalmer). De fleste psalmer synges udelukkende i et toneleje på lidt over et hanegal og handler om enten Gud eller Jesus. Da de fleste ikke kan synge, og slet ikke i så lyse toner, har man derfor valgt at gøre det til en tradition. Nogen præster siger endda at de er begyndt at holde af de falske toner. Præsten læser også ugens bingotal historie (prædiken) op. Den er altid komplet selvmodsigende[3] og højttalerne virker aldrig ordentligt. Dette generer dog ikke kirkegængerne, som på dette tidspunkt normalt er gået i gang med at indtage deres medbragte nadver.
Ved særlige lejligheder benyttes kirken til afholdelse af specielle ceremonier såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, bisættelse og julefrokost.


´Du kender det, din firma-GPS er gået i stykker, og din chef nægter at betale for en ny! Hvad gør du?!.

Fil:Bliv gjort i stand! Funger!

SVAR: Du tager i kirken og får den fixet! Det er service!!Kirkelige fodnoterRediger

<references>

  1. Nej, der findes ikke kvindelige præster!
  2. Skægge røverhistorier og salmer, Gyldendal 2011
  3. Ligesom De ti bud
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.