Kim Larsen

"Hver gang jeg ryger en smøg, dør en neger (ej, undskyld mit ordvalg, jeg mente "en slave")"

~ Kim larsen om om mit afrikanske jeg!


Kim Larsen, helt tæt på! (Bemærk den utroligt brede mund!) Af lutter politisk korrekthed har vi bortretoucheret cigaretten i mundvigen"Gå din vej, du ser vel jeg græder"

~ Dronning Margrethe om sin ulykkelige kærlighed"En fyr vi kaldte Spacy, tog den ud i det blå"

~ Midt om natten"VOF VOF VO-VO-VO-VOF"

~ Vofsen til Kim om hvad der udgør en ysynlig magtKim Melius Flyvholm Larsen (eller Lim Karsen) blev ikke født. Kim Larsen blev skabt direkte af Gud. Dette skete på 9. dagen, hvor Gud stadigvæk var i dybt chok over at have skabt Amin Jensen dagen før. Rygtet vil vide, at Kim Larsen blev født med en smøg i kæften.

Anyways, Gud så at der lå en hvalhaj fra dagen i forvejen på hans natbord, og Gud tænkte, at "det kan jeg da nok få noget sjovt ud af" - så han tog hvalhajen og skabte deraf Kim Larsen. Desværre arvede Kim en del af den gamle hvalhajs egenskaber, og han kan således til tider godt virke lidt bredmundet. Men til gengæld skriver han masser af lyrik, og han synger godt!

Hans mund har af og til gæsteoptrådt i popgruppen Gasolin og som beholder for Knock Nevis.

ComebackRediger

TriviaRediger

  • Han er far til Rocco og Johan Olsen (som ellers hævder, at han er søn af læge og bratschist Henrik Gotthardt Olsen. Men hvad siger Johans mor om dengang i 1968, da hun var i byen på Christianshavn???).
  • Han var engang så heldig at møde migKaravellen i Aarhus.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.