down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap.jpg JAP

Karaoke er sådan set bare at synge med på sange med en mikrofon foran en masse andre. Det kan ske på en karaokebar, oftest med en karaokemaskine. Man behøves ikke at kunne synge for at deltage, heller ikke teksten, bare man kan larmeen eller anden måde, så er man klar til at blive til grin.

Sådan foregår karaokeRediger

Først vælger du en sang. Så går du op på scenen, griber mikrofonen og ser på den skærm, hvor der står, hvad du skal synge (så er det med at håbe på, at du kan læse med). Nu begynder musikken. Den er uden sang (ofte med et par få undtagelser, fordi sangeren ikke kunne holde kæft under indspilningen uden sang, så der er måske et par få ord, du ikke får synget alene), altså instrumental. Nu skal du så synge/prøve på at synge. Hvis alle griner af dig, er du dårlig. Det er helt almindeligt.

AlkoholRediger

Erfaringen viser af stoffet alkohol har en særlig effekt der gør dig i stand til at synge sangene bedre end superstjernerne selv er i stand til. Eller det synes man i hvert fald selv. Desto mere alkohol, desto bedre sang-evner. Det er endda hændt at deltagere, kraftigt påvirkede af alkohol, har oplevet at de kunne ramme særligt høje toner. Men tag dig i agt - Det kan godt være det bare er mikrofonen der ligger på gulvet og hyler, efter øjeblikket før, hvor du tumlede bagover og kom til at samle din sko op istedet.