Det er en kanin af typen forloren hare. De er ikke ligeså farlige, men pas alligevel på overraskelser indeni...

En kanin eller hare er et dyr tilhørende den mest udviklede race her på Jorden. De bor i højt udviklede byer under jorden, har en pæn pels og er kendt som et godt kæledyr, man kan købe på ethvert marked.Det latinske navn er hoppedilus bunnierus

HistorieRediger

I begyndelsen var der kun én kanin, som boede på en planet et godt stykke væk. Han kaldte sig selv Ernie (Ernie var meget ensom og havde klamme ører) (i starten var der ikke andre, der kunne kalde ham noget). Men hurtigt, så fandt han på at opfinde kloning, så der var 2, så incest, så der var 3, og 2-3 uger senere var der milliarder, og de lignede alle sammen hinanden, da de enten var kloner eller i familie. Det var derfor rigtig kedeligt og lugtede ekstremt forfærdeligt, så Ernie fik den idé, at de skulle flytte til et nyt sted. Og da de havde fyldt den planet, de nu boede på, blev de nød til at finde en anden, og så valgte de Jorden, da de vidste, det var et godt sted for salat og gulerødder. For at fejre dette, rejser Ernie én gang om året Jorden rundt og skjuler påskeæg til påske, for han er Påskeharen. Kaniner har en speciel form for dans, de udfører ved denne årstid, selvom den mest af alt ligner en ballet for sindssyge.

PlanerRediger

 
Kaninens angrebsteknik virker ved, at den svulmer op for til sidst at eksplodere.

Nede i deres huler, ligger de og lægger planer for at overtage menneskeheden og gøre dem til slaver, fordi vi spiser deres salat. Så når de angriber, er alt, hvad vi ser, en stor syndflod af kaniner. Det ligner en tsunami, der glider hen over landskabet og fortærer alt på sin vej. Kort og godt, ser du en sådan kaninbølge, så bed til, hvad du nu beder til, om at de er mætte. Men det vil nok ikke hjælpe så meget, siden kaniner aldrig bliver mætte. Så når de har overtaget jorden, bliver menneskene slaver, der skal dyrke salat hele livet. De er allerede i gang med at tage kontrol over vores samfund, for de har udviklet sig, så deres unger, de små kaniner, kan hoppe op i munden på mennesker og grave sig op i hjernen, hvor de tager kontrol over folk. Så mistænk alle, der spiser salat. Du kan være helt sikker på at de er blevet overtaget, hvis de siger at de er vegetarer.

 
De kan være ret så irriterende, de små krabater.

Så har vi fået en udtalelse fra kaninernes leder:

  Spiser i vores salat, spiser vi jer!  
Kaninernes leder om menneskene her på vor jord


Vi ved også, at kaninerne har været skyld i flere mord på kendte folk, bla. John F. Kenedy.[1]. De får det til at ligne ulykker. De bruger deres specialstyrker, de sorte kaniner, som kan flyve som helikoptere med deres ører og bruger det farligste våben - skeer.

familie: Kaniner er i familie med æsler, geder og flamingoer, til tider også kameler (kun hvis de oprindeligt kommer fra Rusland). Æsler og kaninernes gener ligger meget nært op af hinanden, de er faktisk 99,98574 % identiske. Kaniner fra det gamle Sovjet unionen kan somme tider lyde som æsler og dette er et bevis i forskningen af lighederne mellem æsler og kaniner. I det gamle Egypten fandtes der også kaniner med to pukler på ryggen (de blev brugt som ridedyr til de kongelige/sjofle dværge)

Ringetone til kaninelskereRediger

 
Måske virker denne kanin nuttet, men det er kun, fordi den ikke har set fotografen endnu.

Her er en ældgammel sang med nogle langhårede århusianere:

 De fulde kaniner?


EgenskaberRediger

Se ogsåRediger

EksemplerRediger

  1. De har blandt andet dræbt Elvis og J.F Kennedy samt en masse andre.
  2. Al-Qaeda har allerede brugt dette farlige dyr, både på Ground Zero og i London, alligevel lader nogle forældre deres børn få disse nuttede dyr som kæledyr.