Jysk syge

Jysk syge er en sygdom man får, hvis man omgås for meget med Jyder. Jysk syge er den eneste hidtil kendte sygdom der smitter gennem lyd. Jysk syge er opkaldt efter Jylland, hvor 98% af befolkningen er ramt. Derfor fraråder de danske sundheds-myndigheder al færdsel i Jylland, hvis man ikke har en beskyttende heldragt og en hjelm med minimum 18 cm plexiglas. Samtidig er al udvandring fra Jylland ulovligt for at mindske smitten. Man har ikke fundet nogen kur på sygdommen endnu så vær meget opmærksom på at du ikke bliver smittet.

Symptomer på Jysk SygeRediger

  • Du vil langsomt, men sikkert miste evnen til at tale Dansk. Du vil f.eks. udtale æbler som ævler og du vil kalde alting trælst og tovligt
  • Din intelligens-kvotient vil i løbet af få dage falde med omkring 80%
  • Du vil efter en måned eller 2 med sygdommen abonnere på Jyllands Posten
  • Du vil miste din evne til at acceptere priserne på varerne du køber og kommer ind i en masse hede diskutioner om hvorvidt prisen er korrekt (Jyderne kalder det at prutte om prisen)
  • Efter 18 måneders sygdom, vil du være inficeret fuldstændig og du vil få en mystisk trang til at købe en gård eller blive landbetjent.

HistorieRediger

Jysk syge blev opdaget i 1492 af en fyr fra Columbia som troede han havde fundet Indien. Det var dog i virkeligheden Jylland han var stødt på. Fyren fra Columbia bosatte sig i Jylland og ville studere de indfødtes mærkelige skikke. Da han i 1493 begyndte at få symptomer på Jysk syge gjorde han selvmord sammen med sin besætning. Der gik 509 år før man igen hørte om jysk syge. Det var i 2001 da nogle folk fra mellemøsten på ferie så ud i gennem deres vinduer ned på de mærkelige væsener. De kaprede derefter øjeblikkeligt flyet, og gjorde selvmord ved at flyve over atlanten og ind i to høje bygninger. Det fik de danske Sundhedmyndigheder til at indføre et midlertidigt forbud mod at flyve over Jylland og deres anbefaling om at holde sig så langt væk som muligt.