En jomfru er en sur kælling, som (endnu) ikke har haft samleje, og højst har fået ét barn.

Der er forskellige måder at sikre sin mødom

En mødom er egentlig latin for forbudt område eller lukket dør. Lidt ligesom der findes flugtdøre, som det er ulovligt at gå igennem. Men ligesom med flugtdøren, er det bare at trykke til, så er der fuld adgang.

I Danmark er det lovligt at pløje sig ind, hvis hun er over 15. Samleje mellem jævnaldrende unge under den kriminelle lavalder anses normalt ikke for strafbart, men accepteres sjældent i børnehaveklassen, da det giver en del komplikationer i situationer, hvor der samtidigt skal foretages et bleskifte. Hvis du skulle møde en ægte mødom, er det derfor klogt, hvis du selv er en del under de 15 år (den kriminelle lavalder) eller har en fremmed tro.

Hvis ikke man er/ejer en jomfru længere?Rediger

I dag er det en fast del af bl.a. Jørn Eges praksis at sy en slidt mødom fast igen. På den måde er det muligt for visse grupper af kvinder at få en fredelig bryllupsnat, og selvom kvinden efterspørger lidt smæk og tildeler deep-throat oralsex, aner manden ikke uråd over at lidt spæk fra Kvickly var det, der ydede lidt modstand i første halvleg. Desuden er det ikke ualmindeligt, at en jomfru gennemsnitligt har haft op til 20 sexpartnere, fra 12-18 års-alderen, her i Danmark.

Slangudtryk for at få taget mødommenRediger

  • At sparke kælderuden ind
  • At få flækket pelshuen
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.