"I'll be back"

Jesus' profilbillede på Facebook.
~ Jesus

"Holy cow! Okay, that wasn't part of the plan..."

~ Gud om at se sin søn dø på korset

"Gider du ikke holde op med at gå lige der, hvor vi skal fiske?"

~ Utilfreds bådejer

"Jesus? Er det ikke ham den seje fra parallelklassen?"

~ Hende den lækre fra parallelklassen om Jesus

"Who's your Daddy?"

~ Pontius Pilatus om at være grim som arvesynden

"Også du min søn, Jesus?"

~ Gud om at korse sig

"Åh min gud"

~ Jesus om sin far

"Jeg gik mig over sø og land"

~ Jesus


Jesus (også kendt som Kristus; af venner kaldt Jesusdrengen) var en super kendt tryllekunstner og komiker. Han kunne bl.a. lave vin, til vand, vin til øl, gøre halte mennesker gående og kurere de døde fra deres dødhed.

Jesus er en bestemt slags pizza fra det nordlige atlantis. mange lige som briterne ville sige: mel. andre fra tyskland synes det mangler salt, eddike, salt og mel. denne sjælne blomst kun på røvhårne af vores store gud

Du kan læse om starten under Jesus fødsel.

Masser af succesRediger

 
Jesus havde gennem en længere periode af sin karriere et noget bi-polært dualistisk ambivalent forhold til sit publikum, som det måske fremgår af plakaten for en forestilling i Bethlehem herover


 
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour, I can feel your power
Just like a prayer, you know I'll take your there
 
Madonna om Jesus


Det tidlige livRediger

Faktisk er det utroligt så lidt vi ved om Jesus fra kort efter fødslen og til han var en voksen mand. Grunden er dog den simple at Jesus gik i skole og måtte gå om flere gange. Her er et uddrag af udtalelser fra skolen (bemærk at der benyttes den gamle 13-skala):

Emne: Matematik - Karakter: 03

Grundlæggende mangler. Eleven mumlen konstant om "tre i én" og "jeg og min far er et".

Emne: Kemi - Karakter: 7

Dårlig disciplin. Den studerende argumenterer for eksempel, at han kender en bedre måde at producere brød end det fremgår af eksperimenter med gær og mel i klassen.

Emne: Skrivning - Karakter: 5

Foretrækker at skrive i sandet med en træpind frem for at bruge pen og papir.

Emne: Forming - Karakter: 10

Har en indlysende fantasi og formsans. Eleven kan lide at arbejde med ler og vand. Han har evner til at blive en pottemager.

Emne: Sløjd - Karakter: 11

Særdeles gode resultater i træsløjd. Får tilsyneladende opmuntring og tilskyndelse fra hjemmet.

Emne: Idræt - Karakter: 03

En uromager. Forsøgte blandt andet at gå på vandet i stedet for at bade i det, når eleverne skal lære at svømme og vender den anden kind til i boksning.

Emne: Madkunstskab - Karakter: 5

Jeg ser ham gå en dyster tid i møde, da han har tildens til at lave alkoholiske drikke når de andre koger suppe. Desuden er han begyndt at putte større sten i vor ovn, når de andre bager brød.

Emne: Religion - Karakter: 7

Jeg ser ham som en blasfemisk dreng, da han giver udtryk for at være guds søn. Han burde få 00, men da han ved mere om religion, end de skriftkloge, fariserende og rabinerne, så jeg ender på et 7tal. Han kunne blive en perfekt teolog, hvis han ikke sagde at han var guds søn. Det var ikke noget at være guds søn. Men hvem gider have høj karakter i religion? I hvert fald ikke en præst .

Lærerens slutkommentar: Denne dreng har en meget usund tendens til at danne bander. Han har organiseret 12 af sine venner i en bande og bliver ofte set i selskab med børn, hvis forældre er toldere og syndere. Han har brug for at vælge sine venner med større omhu. Han burde også lære at begrænse sin hårlængde og lade være med at gå med sandaler, når han har skoleuniform på.

Mirakler og andre underlighederRediger

På sit højdepunkt forvandlede Jesus blandt andet

Meget få ved det sidste. Måske fordi, der var nogen gutter, der flere hundrede år senere satte sig sammen og besluttede, hvad der skulle med i Det nye testamente, og hvad der ikke skulle.

Blandt de historier, der ikke kom med er historien "Badeanstalten i Jerusalem". Her er en flok mennesker samlet for at stene en ung kvinde, som har været ulydig mod sin far. Jesus siger da, de berømte ord: "Lad den, der er ren, kaste den første sten". Desværre var de alle lige kommet ud fra badeanstalten, så..

Jesus kom også flere gange til skade i skoletiden da hans lærere tvang ham til at hoppe ud fra fem meter vippen...

Den sidste tidRediger

 
Et billede af Jesus kort før sin død. Man kan se at det allerede lå i kortene at han skulle korsfæstes, pga hans gode grammatik og hans elskede kokkehue som aldrig forlod krybben uden.

Jesus samledes med sine tolv disciple om at holde en ordentlig påskefrokost og som så ofte før, var de tretten til bords, men denne gang blev den sidste gang det gik godt. Inden de havde nået at slå mave var stemningen ødelagt og selv ikke en tur i haven kunne få humøret tilbage igen. Jesus blev arresteret for at udgive sig som Guds søn og blev dømt til døden på korset. Heldigvis genopstod Jesus så han kunne nå at sige pænt farvel til dem allesammen inden han tog tilbage til sin far.

De nyere vidnesbyrdRediger

Da mange tror at Jesus er "gone for good", er der ingen der har holdt særlig meget øje med tegnene som Jesus har prøvet på at spræde, for at tilkendegive at han endelig er genopstået.. Efter mange forskellige og forvirrende udsagn, har man endelig fundet den sky Jesus som ikke længere vil være "guds profet"..

Man har dertil fundet ud af at han er begyndt på en gymnasial uddannelse i Nørre Nissum for at kunne åbne hans egne muligheder lidt mere..

"Han siger meget Random stuff" er der mange der siger... hvilket også beviser at han er tilbage,, da Jesus tit sagde mange mærkelige ting til mange folk.. . hans nuværende interesser indgår blandt andet med at lave Techno music og at tegne nye billeder af ting der er vigtige idag, da der er mange ting som han har opdaget egentlig ikke hjælper mere at prædike om f. eks at skulle sige a folk skal gå i kirken og bede til den store fader...

Det siges også at Jesus elskedeJustin Bieber meget højt, så vi burde alle følge hans ord og korsfæste den dejlige skabning af en "sanger" lige som alle de andre af Jesu disciple.

Det er også videnskabeligt bevist at Jesus ødelagde dødsstjernen mm.

FaktaRediger

  • Jesus er den person, der er mest kendt i verden, selv om han først var med i bind 2.
  • I familie med Jomfru Maria - og Gud, selvom han påstår, at han altså ikke er hans "rigtige" far. Sådan en tøsedreng... Tør ikke engang stå ved sin egen gerning, selvom det godt nok var i en brandert...
  • Gik aldrig i kirke. - Tænk lige over det!
  • Jesus er desuden verdens mest berømte adoptivbarn, fordi hans mor var jomfru!
  • Jesus er måske ikke den du tror han er.
  • Jesus startede den verdenskendte klub, "Kristendommen", som senere hen er blevet forhadt af ateister over hele verden eftersom det åbenlyst er en fordrukken mand med lidt for livlig fantasi der, med stor succes uheldigvis, har formået at skabe noget ligegyldigt Sci-Fi om storbyer der flyver over skyerne og andet vrøvl, som man skal være grønlænder for at tro på.


Se ogsåRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.