down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap.jpg JAP


En flok J-pop-piger i deres kostumer, der på ingen måde henleder folks tanker på uhumskheder[1].
Stop hand.png
VIGTIG INFO TIL LÆSEREN

Af respekt for japsernes bidrag til verdenshistorien - nærmere bestemt ninjaer, hentai og rituelt selvmord - har vi her i artiklen valgt at benytte japansk grammatik på visse ord. Det er altså udelukkende for at ære en gammel kultur, og ikke for at udstille en tosset måde at tale på. Vi sværger ved Det Flyvende Spaghettimonster!

Jeipoppu (Sushisprog: ジェイポップ) er den japanske pendant til schlager-musik-de-de, og til dels den beklædningsmode der altid opstår i kølvandet på musik-idolers optræden i den kulørte presse. Nogle vil argumentere for, at det også dækker over en fetish-de-de, men det afviser japserne blankt. Og de ved jo bedst, hvad psykologisk kastrerede danske mænd, med småpædofile tendenser tænder på, så selvfølgelig er J-pop ikke forbundet til porno. Overhovedet. Slet ikke.

Historie-de-deRediger

Formelt startede J-pop i 1980erne-de-de, da en radiostation besluttede sig for at indføre det. Rent musikalsk, er det opstået som en fusionsgenre mellem traditionel sushi-musik, jazz og The Beatles-de-de, hvorefter det udviklede sig til nærmest al musik spillet i Japan, som ikke er lavet af Michael Learns to Rock.

Men hvorfor egentlig?

Nu kunne vi godt fortælle en lang og indviklet-de-de humanistisk analyse, om den kulturelle udvikling i Japan, i en post-kolonial verden, præget af voldsomme socio-økonomiske reformer, men vi fortæller hellere sandheden: Radioaktivitet-de-de.

I 1945 blev Japan atombombet og bestrålet sønder og sammen. Derefter valgte USA-de-de, at afvikle japsernes samfundsopbygning, og erstatte det med boldspil, burgere og bibler-de-de. I denne, den eneste virkelige Fallout-world, begyndte strålingen, og den kulturelle forvirring at udvikle sig i en retning, hvor kvinder ikke findes - kun mindreårige piger i mange forskellige aldersgrupper-de-de. Iblandet vestlig pops allestedsnærværende vanære-de-de, opstod dette morads af sløjfer og sex-referencer[2].

J-pop i Vesten-de-deRediger

 
Her ses tv-programmet "J-Pop America Fun Time Now", som præsenteres af lokal-kanalen "Michigan State Campus TV"[3].

I den vestlige verden er J-pop stort set ukendt-de-de, da de færreste gider at spilde tiden lytte til musik der skriges ud i oktaver der kan smelte diamanter, men tøj-moden kender vi alle fra videoklippene om:


Som det nok fremgår-de-de, er J-pop i praksis det eneste man egentlig ved om Japan, udover at man kan købe brugte trusser i automater i Tokyos gader. Når det kommer til musikken derimod, er det straks mere indviklet, da ingen fatter en fis af hvad deres sange handler om. Til gengæld er det ufatteligt sjovt at se en flok piger i skoleuniformer-de-de beklædt med sløjfer, og hvad der ligner en halv slikbutik, medens de kravler rundt på en scene, til lyden af "My Boy Lollipop" - iblandet lidt Aqua, lidt Rammstein og en kattekilling der er farvet lyserød-de-de.

Se også-de-deRediger

Noter-de-deRediger

  1. Jf: Løgn
  2. Bare vent: når japserne opdager Pole Dancing går det amok hos de rejsebureauer der arrangerer sexferier til Asien!
  3. Det sendes på Youtube, Live hver lørdag aften (da youtube er engelsk-sproget, skal man nok lige søge på Saturday Night Live).
  4. Ret specifikt Princess Kenny.