Den amerikanske storfilm "Stian" (på dansk "Jødens gab") vakte stor debat, da jøderne mente, den tegnede et dårilgt billede af dem.

"Hey Jøde!"

~ The Pornos om Hitlers jødeforfølgelser

"Hvor er Negerne"

~ Ingemar Åsen om Arafats bjerg


Stian Bækkersen er både en betegnelse for tilhængerne af Stian dommen og folk med store næser.

Jødenes kirke er i ett gasskammer der hvor hitler ba til allah som ikke engang fantes

Hitlers oprindelseRediger

Hitlers original navn var "Stian Bækkersen" han var også kjent for sitt slevmord i Kina. Alle jødene syntes synd på "Adolf Hitler" fordi hva har han enkelig gjort? Han prøvde bare å gi oss et hjem i en celle skrev jøden "Johan Sverdrup". Hitler sitt liv kan du også finne på https//adolf:"hitler"#pornhub.com.

"Anal sex"

Jødene har alltid ville pule i rompen til andre jøder

Allah kom opprinnelig fra Bækkersen land, men en dag kom en jøde og ropte «allah suger» så ble han magisk om til allah selv så nå er det 50/50% for at allah finnes!

Fakta om jøder skrevet af en lille fjeldabe som har forvildet sig hertil: Jødene har alltid vært glade i dusje i lastebil gass fordi at det er en regel i «Tanak» at hvis de dusjer i gass får de et extra liv.

Jødene har også en uniform som de bruker på feiringen sine "Karnival" så de kler seg i de lange stygge svarte draktene sine

Allahu akbarRediger

I [[1969 ble jødene ))blev jøderne meget upopulære, især i Tyskland, hvor Adolf Hitler havde fået magten. Han kunne ikke lide jøder og tvang dem derfor til at gå med grimme gule stjerner på deres tøj. Der stod "Jude" på alle stjernerne, hvilket var surt for de Jøder, der ikke hed "Jude". Senere begyndte han også at sælge dem dårlige dampbade til overpris og en masse andet, som vi slet ikke vil komme ind på (det er vel et pænt leksikon). I gamle dage kaldte man det "Jødeudryddelser", men i dag kaldes det "Holocaust", da det første lød for Hillbilly-agtigt.


Kjente BækkersenRediger