Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Ingen.

"Ingen bør være ufrivilligt arbejdsløs"

~ Mette Frederiksen om de andre akademikere fra cand scient pol-studiet


"Ingen skal i det danske hospitalsvæsen!"

~ Regeringens dødstrussel imod Ingen


Ingen er en meget lidt vellidt person, som for det meste bliver holdt uden for ("Det er der ingen der ser", "hvad ingen ved, har ingen ondt af"). Ingen bliver faktisk betragtet som lidt af et nul, selv om Ingen er til stede, når alle andre laver noget andet.

"Ingen" stammer fra Vordingborg, hvor landsbytossen Ingen Hermansigen atter og igen var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt: "Det nåede Ingen at se", "Ingen er inviteret til min fødselsdag", "Ingen kommer i aften"" og "Ingen er smukkere end jeg"". I øvrigt er det et lidet kendt faktum, at Ingen er halvbror til Norske Alle, som var delebarn, og fætter til Ikke Nogen, den alternative nu snigmyrdede afdøde politiker, som blev berømt, da han ikke ville modtage den sædvanlige bestikkelse fra medicinalindustrien og Goldman Sachs.

Ingen pandemi igenRediger

Alligevel var der ikke nogen, der kunne lide ham, og udtrykket spredte sig hurtigt til Møn, hvor det via luftvejene blev spredt over hele landet.

Denne triste skæbne skyldes nok at Ingen, som det eneste menneske Jorden, var perfekt. "Ingen er perfekt", og det kunne Ingen jo godt lide at høre ...

... Men ingen af alle os andre brød sig om det.

"Ingen er min kæreste"

~ Dronning Margrethe om sit intime forhold til Ingen
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.