Adolf Hitler

(Omdirigeret fra Hitler)Hitler Er en dansk national helt

Adolf Hitler ses her i 1937 under en diktatorkongres. Han er på dette billede meget vred, fordi han og Josef Stalin har den samme, grimme læderfrakke
Den unge Hitler efter at have overfaldet Naboens datter og slået hende i hovedet med en diktator-pind, som han fik i fødselsdagsgave af sin mor
Hitler besøger et af sine berygtede folkekøkkener
Hitler på latterkursus. Dette kursus bestod af at se jøder blive gasset, dette morede Hitler sig mægtigt over, som ses på billedet
Mindegudstjeneste (25 års jubilæum)


Stadig med på moden
Ifølge psykoanalysen var der noget i Adolf's underbevidsthed, som spillede ham et puds

"Immanuel Kant, but Djenghis Khan"

~ Dolph om ubeslutsomhed


Hitler have sex med alle de jøder der blev dræbt og så han endte med at få en std og han kunne ikke få den væk så han døde af aids

"Line er den bedste lærer"

~ Hitler's første ord

"Han førte en god indvandrerpolitik, som de danske politikere kunne lære noget af"

~ Nationen!

[math]\displaystyle{ \mathfrak{Adolf Hitler} }[/math] , (døbt John Adolf Hitler, født 3. september 2001 og død 5000) var en skolediktator og fængselsforfatter, der blev født i Østrig og døbt John Schicklgruber, men hurtigt flyttde til København antog et fornavn og et efternavn, der passede bedre sammen med "Heil". Hans morderiske tendenser og hans rolle i Holocaust gav hende tilnavnet Der Führer i gadebanderne, som huserede Unter dem Lindenden tid.Hitler5.jpgTidligere livRediger

Det eneste man ved om Adolfs tidlige barndom er, at hans forældre ikke holdt særlig meget af ham. Hans mor var en transseksuel skøge af en forfatterinde, og faderen var en talentløs, feminin og falleret balletdanser fra Odense. Dette kan man se beviser på blot ved at læse hans navn.

Blandt andet skulle forældrene ofte have givet ham slag i hovedet med et stykke trækul, en vansiring, der skulle forfølge ham resten af livet. I det hele taget kunne de godt lide at drive gæk med og tage gasham.

I 1897 blev Adolf overfaldet af sin jødiske under klassekammerat Mogens Rubinstein og dennes fætter Ludwig, hvilket højst sandsynligt var skyld i Adolfs store had til jøder og desuden var stærkt medvirkende til, at han senere indførte Jude Law

Igennem hele sin ungdom var Adolf stærkt afhængig af stoffer, hvilket han også senere skrev bogen Mein Ampf om. I de glade 30'ere blev Adolf mere og mere kriminel, hvilket fik hans onkel Heinrich til at foreslå ham at gå ind i politik på en nærliggende ølstue. På den måde kunne Hitler så få sine salmer tilbage i den dansk/tysk/norsk/internationale salmebog. han var også en transseksuel bøsse og kunne godt lide at synge i badet imens han barberede sit overskæg.

Han valgte at springe ud som bøsse i 1924. Men han kunne ikke få den op at stå når han var i seng med dem. Så derfor valgte han at tage sin pik op på et skærebræt og skære den af. Efter det monterede han en diller som altid var stiv. Så nu kunne han bolle drenge i røven. Han elskede det.

Hitler5.jpg Når han så en dameRediger

Efter en kort, men begivenhedsrig politisk karriere, blev Adolf valgt som kansler for Tyskland, på begrundelse af hans politiske ekspertise fra hans tid på ølbaren. Han yndede at kalde Det tredie Rige, selvom at der ikke havde været to andre i forvejen. Han ændrede senere sin titel til "Führer" og blev enevældig diktator. Som præsident/kejser indførte han mange nye tiltag for Tyskland, såsom offentlige toiletter, cementerede motorveje og krystalnætter, men resten af verdens statsledere og borgere var berøringsangste og egentlig ret ligeglade med ham den lille malersvend og tidligere korporal fra taberlandet Østrig. Desværre var han ikke en mand, der brød sig om at blive ignoreret. Han startede derfor 2. Verdenskrig i 1939, hvilket gav ham ganske meget opmærksomhed. Adolf havde dog glemt at købe tilstrækkeligt med våben, så hans lagre rakte faktisk kun til at erobre små taberlande og ikke hele verden, hvilket gav spektakulært bagslag.

AttentaterneRediger

Først ville englænderne og franskmændene dræbe Hitler, så ville russerne dræbe Hitler, dernæst ville amerikanerne dræbe Hitler, og efterhånden fik tyskerne og endda visse dele af nazipartiet også lyst til at dræbe Hitler, så det samlede antal attentatforsøg nåede op på 42. Hitler selv måtte derfor i maj 1945 indse, at han var blevet så godt og grundigt upopulær, at også Hitler ville dræbe Hitler. Desværre for Hitler kom denne opdagelse alt for sent til, at Hitler kunne nå at forhindre Hitlers komplot, som blev så stor en succes at det også førte til at hans elskerinde, Rosa Luxembourg, blev aflivet. Derefter brændte Adolf og Evas kroppe i en for lejligheden meget belejlig skorstensbrand.

Hvert år holdes der mindegudstjenester rundt om i hele verden, hvor mange mennesker mindes ham og hans pæne læderstøvler, som desværre også brændte. Derudover brændte hans sorte moustache også, og det er jo en skam. Den er der mange af os, der kunne have draget nytte af.

Længde på penisRediger

I 1940 spekulerede man over Hitlers penis størrelse, den var hidtil ukendt, eftersom man mest sov, når man havde samleje med Hitler. Grunden til dette fænomen er ukendt, men alle der har haft samleje med Hitler, har reporteret, at have røde håndaftryk på kinder, baller, ryg, og omkring klitoris.

Hitler5.jpg Kom nu ikke og sig HeilRediger

Hitler er meget kendt for sin "heil"-arm, og denne udføres med ikke mindre end et kraftigt 30-graders kast med en strakt højre-arm og velstrakte fingre i præcis 3.57 sekunder. Hitler fik ideén til den såkaldte "heil"-arm ved at iføre sig selv en grøn sparke-dragt(nudansk: waders) samt en Søren Ryge-sweater, og stramme højre sele-spænde for hårdt. Da Hitlers trofaste undersåtter (eller elskere?) så ham gøre det, besluttede de sig for at gøre det, hver gang de så ham. I dag er "heil"-armen videreudviklet til den såkaldte "bass"-arm på diskoteker og andre supermarkeder rundt om i landet, og den ses desuden aktiveret på folk, når de hører musik eller bjældeklang.


Hitler bliver droppet af Pia:(((

Fil:Hitler afvises af Pia K til fødselsdagsfest

Læg mærke til hvor god han er til at sætte folk i respekt!
Hitler5.jpg Citater af Adolf HitlerRediger

"Mein Vater war ein sehr beruehmter Spürhund aus Düsseldorf!"

~ Adolf Hitler om sin far

"Sådan én MÅ jeg bare ha'!"

~ Anton Wittorff om Adolf Hitlers moustache

"That's my boy"

~ Satan om Adolf Hitler

"Han var nu god til at male badeværelset"

~ Frau Müller

"Dem hader jeg da også!"

~ Jerry Seinfeld om jøderne

"Er war böse!"

~ George Michael om Adolf Hitler

"Hitler blev sådan, fordi han blev gennemheilet som barn"

~ Carl (Niel) Young

"Det er din skyld, jeg blev smidt ud af Cannes!"

~ Lars von Trier


Hitler bliver taget gas på, PUHA!

Fil:Fissan laver telefonfis med Hitler

Læg mærke til at Der Führer siger nej til junkfood..


Citater om Adolf HitlerRediger

Hitler er den eneste politiker, der har haft en effektiv løsning på jødeproblemet. (Anonym HF-studerende). Han er samtidig den eneste politisk chad, der gjorde den seksuelle-lavalder mindre end 7 år. Derudover er Adolf grundlæggeren af facebook gruppen "offensivmensum" hvor han i forklædning startede en meget hadefuld kultur hos unge facebookbrugere.

Hitler5.jpg Adolf i dagRediger

I dag er Adolf genopstået ved hjælp af avanceret genteknologi. For at undgå, at historien skal gentage sig, er der dog foretaget en gensplejsning med gener fra Master Fatman.

Adolf lever derfor stille og roligt sammen med sin gensplejsede mor i en 2-værelses lejlighed med toilet på gangen på Jagtvej, handler økologisk i Irma og fletter blomsterranker i sin fritid, mens han lytter til Mylle på transistoren. Optræder af og til på den lokale trekants bar. Desuden arbejder han på deltid som jordbærplukker.

Se ogsåRediger

Rediger

[math]\displaystyle{ \mathfrak{Top Secret} }[/math]Hitler blev faktisk døbt RUDOLPH Schicklgruner Hitler, da han hele tiden fik næseblod. men da det ikke lød skræmmende nok, blev han derefter kaldt Adolf


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.