Hamsteren er et nuttet dyr på størrelse med en sammenrullet damehandske. Den er af et udbredt kæledyr hos mindre børn, men eftersom disse hurtigt bliver trætte af dette kedelige kæledyr, er det ofte forældrene, der ender med at skulle passe den. Dette problem kan dog hurtigt løses (nærmere bestemt på 1 minut og 44 sekunder), hvis forældrene diskret gør deres børn opmærksomme på denne herlige video: [1]

KendetegnRediger

Blød pels, små stirrende øjne og store kindposer, hvor den kan opbevare op til 4 rummeter brænde.

Hamsteren er skyld i mange diskussioner: bl.a. klassikeren om det hedder en eller et hamster.

Hamsteren

  • Har i gennemsnit en pik på 2,3 kilometer.
  • er meget aktiv indenfor homoseksualitet.
  • elsker gær.
  • elsker trædemøller (især om natten).
  • elsker at danse døgnet rundt. http://www.hamsterdance.org/hamsterdance/
  • til jagt at dette dyr, skal der bruges harpuner
  • alle hamstere (hvis du kan fange dem) siger en utrolig sjov lyd når du prikker til dem (piv).

Dværghamstere er en speciel og meget farlig form for hamstere, da du ikke kan se dem komme. Dværghamstere kan løbe 55 km/t og hvis de får kofein kan de mangedoble deres fart. Deres primere føde er råt kød men dog kun fra menneskers skinneben. (Oprindelse)dværghamstere kom til verden da en gruppe dværge valgte at tage til las vegas, på en polteraben de blev så stoned, at de voldtog fire hamstere som alle blev gravide med 6 dværghamstere. Og på den måde kom den meget farlige race (dværghamstere) til verden. så næste gang du går ude i haven og ser en dværghamster, så skal du enten ligge dig ned og spille død, (og lade den æde dine skinneben) eller også skal du storme den og sparke rigtig hårdt til den, så den flyver mindst 5 meter.

Hamstere er en delikatesse i Kina hvor den bliver serveret med sur sød sovs.

OBS! Hvis du parre et/en hamster med en hund, får du et/en Hundster.! PRØV det derhjemme!

AdvarslerRediger

  1. Vær yderst forsigtig i omgangen med hamstere, da de kan være yderst farlige. Hvis de føler sig truede, deler de sig i to og kan dermed angribe dig med dobbelt styrke. Hvis du bliver angrebet og har brug for en psykolog, så gå ind på hjemmesiden http://www.whenhamstersattack.com. Hvis du i tilfældet ikke kan nå din computer, er der ikke meget håb!
  2. Inden sex med en hamster bør den omvikles med gaffatape, for at forhindre at den flækker midt i festen. Dette vil ødelægge oplevelsen, og give din kone et helvedes arbejde med at tørre op.