"Gud er død"

Her ses Guds jubilæums-CD, som han udgav i 1992
~ Friedrich Nietzsche

"Nietzsche er død"

~ Gud

"Nietzsche er Gud"

~ død

"Pik er Gud"

~ Carl-Mar Møller om Gud og Pik

"Hva' nu hvis vi har valgt den forkerte gud? Hver gang vi går i kirke, gør vi ham bare mere og mere sur"

~ Homer Simpson

"Puha, seks dages hårdt arbejde. Man skulle tro, jeg var neger"

~ Gud

"Uuuh, du er jo helt glatbarberet, Eva!"

~ Gud

"You're the first, my last, my everything"

~ Gud om Eva Jorden

"Rigtige venner, kan ej sammenlignes med Gud"

~ Jodle Birge om sit venskab med Gud


Gud (født:?[1]) er den ultimative chef. Det er Gud som bestemmer alt og har skabt alt i hele verden og Universet. [2] Han er bedst kendt for at tilgive os vores synder, og for at beslutte, hvem der vinder i OL og Lotto og amerikanske talent-shows. Gud har i sin karriere været på ferie to gange. Første gang kortvarigt i 1987 og senere i 2002. Han har svoret at holde den anden ferie kørende i mindst 60 år. Så hver gang du lukker øjnene og ønsker dig noget sådan rigtigt rigtig meget, vil Gud altid ignorere dig.[3] Gud tager altid på kredit. Gud bor i Himlen, hvorfra han skal komme og dømme levende og nyligt afdøde.[4]

"Gud er ikke en hund"

~ Schrödingers Kat om hvorvidt Gud er bipedal[5]


Gud er aldrig blevet født. Han har bare altid eksisteret. Han vil ikke dø.[6] Det er denne slags personage, som gør det at skrive en biografi til en endeløs pine.[7]

Alt godt fra himlenRediger

[8]

Interview (med eneret for Spademanns Leksikon)
Spademanns Leksikon
"Er du som Gud, nogensinde blevet overrasket over noget?"
GUD
"Yeah, there was one time. I was home alone, there was nothing, nothing at all. Seriously, nothing. So much nothing, that you couldn't even say nothing. I was kinda' in my own thinking and then suddenly there was this huge "kaboom" and in a second, relatively speaking, the place was just filled with all sorts of stuff and all of the sudden I got very busy. You know, it was before the angels got invented."
Spademanns Leksikon
Siden du nu kan alt, kan vi så ikke tage resten på dansk?
GUD
Okay
Spademanns Leksikon
Så du eksisterede altså før Big Bang.
GUD
Jeg har eksisteret altid, jeg har bare ikke altid være lige frisk.
Spademanns Leksikon
Nu er der jo flere religioner her på jorden. Er det kun den kristne, der er den rigtige?
GUD
Det kan jeg sagtens svare på..., men jeg vil ikke. Tro er jo netop tro og ikke viden. Så alle må gøre op med sig selv, hvad de vil tro på og om de vil tro på nogen eller noget. Men jeg kan love, at jeg kommer efter dem der tager fejl! - Der er dem der tror på mig, fordi de så mener, at de er sikret. Tager de fejl, koster det jo ikke noget, men så enkelt er det ikke.
Spademanns Leksikon
Hvor ser du dig selv om 50 milliarder år?
GUD
Jeg er jo omniscient, så al fortid og fremtid er ét for mig, men hvis du mener lige på dagen, så er det en temmelig ubemærkelsesværdig dag i dette univers, og i hvert fald i Lainakea-superklyngen generelt. Tivoli er åbent.
Spademanns Leksikon
Er du nogensinde blevet misforstået?
GUD
Misforstået, jeg bliver hele tiden misforstået. Tage nu bare ham Noah. Jeg beder ham om at bygge en park til alle dyrene og hvad gør han? Bygger et skib, for at det ikke skal være løgn. Hvem har nogensinde hørt om at bygge et skib til dyr?
Spademanns Leksikon
Hvad er din største skuffelse?
GUD
Ja, nu tror du jo nok, det er da Jesus blev forrådt og korsfæstet, men min største skuffelse er, at der endnu ikke er nogen der har opdaget, at jeg sendte Jesus ned på jorden igen den 22. juni 2002, men det kan da være de opdager det i skolen. Om ikke andet, så når han retter kristendomlæreren.
Spademanns Leksikon
Tak for din tid. Vil du hilse Jesus?
GUD
Velbekomme, jeg har jo tid nok. Og jeg skal nok hilse, når han kommer hjem igen. Og husk: You're The First, The Last, My Everything.

Vidste du at USA's ambassadør i Norge hedder Barry White alias Slimsi .

Gud som kønspolitisk frihedskæmperRediger

Gud er kærlighed[9], og våger over hvert eneste menneske på Jorden for at sikre, at han eller hun har et lykkeligt, vellykket liv. Dette er lidt mærkeligt, da den centrale lære i kristendommen er, at alle mennesker skal leve et liv, domineret af skyld og frygt, og at de skal bede om tilgivelse fra Gud hver dag, for at sikre sig en plads i Himlen.[10] På den gode side er, at kristendommen lader Jesus påtage sig al skylden for alt, hvad vi nogensinde finder på af ondskabsfuldheder.[11]

Kald det lige hvad du vilRediger

Fordi Gud er ren kærlighed vil selv en god person, der ikke tror på ham på præcis den rigtige måde, være tvunget til evig lidelse i Helvede[12]. Hidtil i historien har kun fem mennesker fået deres tro helt korrekt. Men onde folk kan tro på Gud og komme i Himlen, fordi Gud elsker dem. Gud elsker alle lige, selv de mennesker, han har dømt til at brænde evigt.

Alt er sand glædeRediger

For mere dybdegående diskussion om dette emne, se Bibelen, som er den endelige myndighed over disse ting, som det var skrevet af Gud selv og direkte givet til os mennesker til evig glæde. Hvert ord af det er bogstaveligt talt sandt, uden undtagelse. Gud har personligt selv sponsoreret oversættelsen af Bibelen for alle i de senere år[13].

"Bemærk at intet menneskeligt kan være sikker på Guds vilje. Selv paven må trækkes med en latterlig hat og en fjollet pind, og må ikke dyrke nogen former for sex."

~ Præst om hvorfor du bliver ramt af lynet, hvis du onanerer


SkepticismeRediger

  I don't exist? Someone should have told me that.  
Gud


Nogle (underlige) mennesker påstår at Gud måske ikke findes. Men i følge en lang række pålidelige kilder så som Biblen, Magiske Bents forunderlige værker og Dan Browns Da Vinci Mysteriet findes Gud med garanti. De har alle set ham i en lokal Super Brugsen[14].

Hvem skabte Gud?Rediger

Lyder det som et svært spørgsmål? Overhovedet ikke! Tænk bare på alle de små spørgelystne unger, som ikke ved en skid og hvor alle deres sætninger starter med hvem, hvad eller hvorfor. Typisk omkring en spisesituation, hvor det let ender med at havregrynene blive bløde eller bøffen bliver kold. Hvis du hver gang skulle starte med Big-Bang teorien og langsomt arbejde dig frem til, hvorfor en flodhest ikke lever på Island, blev du aldrig færdig. Derfor opfandt forældrene Gud. Så svaret blev kort, enkelt og indlysende: Det har Gud skabt, det har Gud bestemt, det er Guds vilje, og du når at nuppe den sidste bøf for næsen af lillemor.

Gud og Lisa Stansfield

<youtube width=360 height=300>GR_kO6gbIMo</youtube>

Desværre ville Lisa ikke fortsætte samarbejdet. Så var der ingen Lisa mere...

PersonlighedsspaltningRediger

I en af de tidligste dokumenterede tilfælde af personlighedsspaltning var Gud, selv som et enkelt individ, et slags Kinder-æg, nemlig tre forskellige ting på samme tid. Gud er sammensat af Faderen, Helligånden, og Jesus. Gud har ikke altid været sammensat af Jesus, men han besluttede en dag at omfatte ham, og derefter sende ham ned til Jorden som en slags spindoktor, da han havde lovet ikke at gentage Noahs Ark-metoden, men til gengæld havde givet os regnbueisen.

Hvordan ser Gud så ud?Rediger

Jaeh, selvfølgelig er Gud en sort-hvid mand med skæg og et meget stort hjerte, selv om huden efterhånden ser lidt gusten ud. Og så har Gud kun en hånd, men det vidste vi jo godt. Der bliver jo altid talt om Guds hånd, aldrig Guds hænder. Det er også derfor vi folder vores hænder i respekt for Gud i kirken. Og endelig så har Gud ingen ben eller fødder. Fødderne er væk, da de ikke er meget bevendt uden ben og benene har Gud ikke noget at bruge til, da Gud er allevegne allerede.

MusikkarriereRediger

 
Selveste Gud var ikke for fin til også at lave gæsteoptræden som Oliver Ladykiller i GTA-spillet Vice Cityradiostationen Fever 105.

Gud har i mange år haft en karriere inden for musik ved siden af sit chefjob. Når han laver musik, går han under pseudonymet Barry White. Han har høstet stor anerkendelse, og har solgt næsten 823.500.000 CD'er, bånd og LP'er[15]. I år 2003 opstod der rygter om at Barry White/Gud var død. Dette blev dog hurtigt tilbagevist af Barry/Gud selv, der fastslog, at han bare var taget på ferie på grund af stress. Den ugudelige encyclopædi, Wikipedia, nægter dog at tro på dette og påstår stadig hårdnakket, at Gud og Barry ikke er den samme, og at Barry er død[16].

De senere årRediger

For nylig gik det op for Gud, at hans repræsentanter på jorden, panfløjteheltene som for tiden står udstationeret i hellig tjeneste på Rådhuspladsen, ikke slog igennem med deres melodiøse mirakler, men blev tilsidesat til fordel for en gammel mand, "Paven". Som straf nedkaldte Gud en epidemi af kønsvorter og kronisk analsvie over Vatikanstaten, samt en punktering af pavemobilen.For tiden går gud på HF i Nr. Nissum, fordi han ønsker en uddannelse der giver muligheder, hvis hans chefjob ikke holder. Ud over det så han det som en udmærket mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid med sin søn, som også tager HF uddannelsen, fordi han opdagede at der ikke var nogen fremtid i at være profet. Gud er dog ved at blive smidt ud fra HF, fordi lærerne ikke acceptere fravær, skønt det er guds vilje at gud har fravær. Gud går under dæknavnet Axel da han tænkte at han måtte hedde et normalt drengenavn, så han ikke vækkede mistanke

På en IQ-skala fra 0-10
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 99+  


Agnus Dei[17]Rediger

 1. estimatet går på + 13,873 mia. år & så det løse
 2. Fodnoter er dog noget fanden har skabt
 3. Dette gælder frem til år 2054
 4. Som det afsynges i den populære schlager Fadervor
 5. sådan noget homofilisk noget, tror jeg
 6. stædig, dét er han osse!
 7. vi vil ikke mere. Du er velkommen til at fortsætte
 8. foreløbig redigering afsluttet her 08:24, 25112014 ~~~
 9. Det er derfor man så tit hører "Åh, Gud" under udøvelsen af kærlighed.
 10. Desværre er Guds fuldstændigt revolutionerende beføjelser noget der let kan modarbejdes af folk, der ikke tror på ham, så han ikke kan gøre alle mennesker glade
 11. (nogle gange virker det nærmest som om, at man får mere tilgivelse desto værre man opfører sig i det jordiske liv)
 12. Der er også plads til dig.
 13. Dog ikke versionen på nydansk
 14. mens de to andre (Jesus og Heligånden, for fanden!) var i Føtex
 15. Herunder er ikke medregnet 3 ulovlige downloads
 16. og kun udgiver "best of"-albums fremover
 17. fårede noter
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.