Analsex

(Omdirigeret fra Græsk)


"Πέτα το εσώρουχό σας, κύριε Γιάννη. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το μεσημέρι!"

~ Monty Python om hvordan man bruger en tryllestav ligesom en rigtig fe


Analsex kommer af det latinsk-græske ord 'Analis', som på dansk betyder 'sex i numsen' eller - mere bramfrit - røvpuling. Det ofte brugte ord 'sex' kommer af polsk og betyder 'samleje' - hvilket jo dansk bliver til samleje i numsen - altså analsex.

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om analsex.

Hvordan foretages analsex?Rediger

Hvis du er nybegynderRediger

Analsex kan foregå på mange måder, men er du nybegynder, har en meget stram ringmuskel, eller din kæreste har en meget stor pik, er det smart, at have vaseline, glidecreme, olie eller Palmin ved hånden. Ellers kan det udvikle sig til en smertefuld omgang, hvilket for de fleste er ubehag, men hvis du er sadomasochist er dette jo blot et plus. En ide kan det være at anvende små stearinlys, eventuelt fødselsdaglys fra en lagkage, i starten.

Ved analsex er der risiko for at springe numsens strammer-muskel og hæmorroider er også en ofte set effekt af analsex. Hvis du ikke er interesseret i at dette sker, så lad vær med at dyrke analsex, det er bare et godt råd. Det der gør den slags sex muligt, er at der op til tyve centimer oppe i røvhulet ikke er afføring.

Den erfarne pulerRediger

Folk der har eksperimenteret med stearinlys og analsex melder om at lyset godt kan være forsvundet, hvis man sover med sådan et oppe i numsen. Der er simpelthen tale om at anus har frådet stearinlyset. Bananer kan også blive spist analt.

Mad og drikke indtaget under analsex: Man kan sagtens bruge et lavement-apparat til at indtage sin champagne med analt, men sundt er druk jo ikke, det er heller ikke sundt for tarmbakterierne at blive fulde, og selv om de er bakterier er de dine venner.


Analsexens kulturelle funktion gennem tiderneRediger

Det var i sig selv et kæmpe fremskridt for menneskeheden at erfare at analsex var sofistikeret uden at være syndigt. Man havde jo alligevel brugt dyrene i stalden i mange år. Det sofistikeret bestod i at lade som om at man tog fejl af kroppens åbninger og så henkastet sige "Vi er jo ikke kun sat på jorden for at skabe børn".

Denne holdning fik stor udbredelse under specielt den italienske renæssance hvor den katolske kirkes lovprisning af børnerige familier gjorte det svært for kvinderne at udvikle sig spirituelt uden at have morgen-kvalme samtidig.

Det første offentlige tilfælde af analsex i Danmark var i 1911 i Københavns Sporvejes linje 5 på Nørrebrogade, hvor de to homoseksuelle Bertil Johannesen og Laust Kemp var blevet enige om at springe ud af skabet, så det kunne ses. Passagerene i sporvognen var usikre på, om det var en kønsakt eller et tilfælde af vold, men begge blev de dømt til seks måneders vand og brød i Horsens Tugthus så man fik de to exhibitionister lidt på afstand fra København.

Siden da har det stået lidt sløjt til offentlige røv-pulinger. Exhibitionister har altid foretrukket traditionelle stillinger og steder, så i dag er der kun pornofilmene og nogle politisk korrekte instruktionsprogrammer tilbage på TV2.

Det er derimod almindeligt at blive taget ved røven. Det foregår både offentligt og privat, ude og inde, på langs og på tværs af kønnene, hos høj og lav.


Se ogsåRediger