Gordon Ramsay

Gordon "Nice Guy" Ramsay er en flot fyr, der eftersigende skulle være uddannet kok. Han beskæftiger sig dog i dag primært med konsulent-arbejde, og hvis man ønsker hans ydelser, så giv ham da endelig et kald - hans telefonnummer skulle gerne stå i telefonbogen. Af andre vigtige egenskaber skal det primært fremhæves, at han er skotte og at han derfor ikke kan gøre for, at han taler lidt sjovt og ikke kan finde ud af at udtrykke sig uden brug af ordet; "fuck".

"Kalder du dette en skinke? Jeg har smagt lam, der smager mere af skinke end dette stykke lort..!"

~ Gordon Ramsay om et stykke skinke han fik serveret på McDonald's


BarndomRediger

Gordon var en klog knægt, som med det samme viste, at han ville være kok. Derfor valgte Gordon at pjække fra alle timerne i folkeskolen undtagen hjemkundskab. Efter folkeskolen startede han på universitet - ikke som studerende, men som kokkeelev i kantinen. Gordon indså dog hurtigt, at hvis han skulle tjene kassen, så skulle han lave noget andet.

TV karriereRediger

 
"Hvem har tegnet en tegning af min lille diller på bonen?!"

Gordon har lavet utallige TV-programmer, som hovedsageligt beskæftiger sig om mad men nogle enkelte TV-programmer er dog lettere erotiskeprogrammer såsom "fuck the chef". Gordon har desuden verdensrekorden i at sige "fuck" flest gange i løbet af en 30 min udsendelse. Den beskedende rekord lyder på hele 1232 gange, eller omregnet: 0,69 gange i sekundet. Det er en imponerende rekord, som nok ikke lige foreløbigt blive slået. Mange mener at denne rekord er svære at slå, end den kvindelige kulestøds-rekord, som jo bekendt blev sat af en russisk fyr ved navn Igor tilbage i 1960'erne.