Garfield, som vi helst vil se ham.

Garfield (F. 478)er navnet på den fede, dovne, menneskeskabte, orange og tigerstribede hankat som man ofte finder sammen med sin kammersjuk Futte og sin yderst elskede ejer Harald. Garfield er bl.a kendt for, at have en usædvanlig stor trang til den velsmagende ret lasagne. Herudover foretrækker Garfield en så stor mængde løg i sin lasagne, at normale øjne ville bukke under ved svitsningen!

Garfield har desuden en hed affære med den lille at Bettemus, og de to går ikke af vejen for selv kinky pædofil dyre-S/M (De pisker æg i bogstaveligste forstand!).

Han er også stor fan af gangsterrapperne Biggie Smalls og hans "nigga" Jodle Birge.

UngdomRediger

Garfield blev født i Babylon i år 478 som killing af Kong Gert og hans elskerinde Kitty, Garfield er altså kun halv-kat. Da han var 4 måneder begik han sit første mord, og fejrede det ved at drikke en flaske vodka, og begik yderligere 500.000 mord og 7 drabsforsøg. Da han var 1560 år, indledte han, ifølge gamle egyptiske legender, et forhold med kemo-patienten Britney Spears, og begik 3 mord mere end Stalin. Taget i betragtning at han var mentalt ustabil (Det er alle halv-katte) skulle det ikke komme som et chok. Alligevel blev hans skolepsykolog særdeles overrasket, da Garfield plantede en machete i nakken på hende.

FængselRediger

I sine yngre dage arbejde han hos Mr. Mis, hvor han var en prof. lommetyv. Efter at være blevet fyret, prøvede Garfield at voldtage Astrid Lindgren 17. Januar 1539. Det førte så til 4 dages betinget fængsel. Garfield blev dog i fængslet længre tid, fordi han røg sig selv skæv hver eneste dag, og han drak så meget Smirnoff at han ikke kunne åbne den ulåste dør som han var fanget bagved. Garfield forblev inde i fængslet for ydeligere 40 år, hvor han voldtog alle folk, undtagen Leonardo Da Vinci. Efter sin løsladelse, åbnede Garfield sin egen joint-forretning, med hjemmegroet hash.

Død?Rediger

Det siges at Garfield under en husbrand i 2009 inhalerede så meget hash-røg, at han dagen efter døde af lungekræft. Andre kilder påstår, at han lever som undercover-pølsemand på Randers Station, hvor han i samarbejde med Frida Kahlo angiveligt skulle forsøge at afsløre Randers FC's voldelige hooligan-gruppe Kandis.

Hvad end der i virkeligheden er sket med ham, har man ihvertfald intet hørt fra ham siden han ringede til et polsk-fillipinsk escort-service dagen efter branden.