Forside/Ting du bør vide

Ting du bør videRediger

"Spademanns Leksikon er et beundringsværdigt projekt, som bygger på grundlæggende romersk-katolske værdier. Nemlig at fordreje sandheden fuldstændigt."
~ Paven


Velkommen til vidensoraklet Spademanns Leksikon. Her på sitet ser vi det som vores pligt at undervise det danske folk i alle de ting det ikke forstår, men på et sprog så selv chefen kan være med. Spademanns Leksikon er en ukomplet encyklopædi der dækker almen uviden i alle afskygninger. Her præsenteres alle emner fra et logisk perspektiv og hver eneste artikel er så tilpas farvet, at du aldrig er i tvivl om hvordan du selv skal forholde dig til emnet. På Spademanns kan du blandt andet blive klogere på:

Har du yderligere gode eksempler at placere på forsiden, så fremsæt et forslag på Lossepladsen

Så kom igang. Der findes mange komplicerede emner i samfundet der endnu ikke er defineret og forklaret på et sprog som der er en spademand værdig. Gør verden et bedre sted og fyld Spademanns Leksikon med halve sandheder og helstøbte løgne - der er nok at gøre. Her må du sige alt det som er forbudt på Godaften Danmark og i Dags Dato. Intet emne er helligt og ingen joke for grov. Sig det på spademannsk.