Forside

I dag er det den 1. 10. 2023
Nuværende tid: Clock 04-27.svg 04:27
Spademanns Leksikon er den frie encyklopædi for alle, der er trætte af ekspertvælde, politisk korrekthed og utidig kildekritik. Her bestemmer du selv tingenes rette sammenhæng uden smålig skelen til fakta.
I øjeblikket har vi 9.676 artikler og du kan redigere dem alle eller oprette noget nyt og fantastisk. På vores skribentforside kan du finde mere information, og ellers kan du hente inspiration på Forum.

30px-Cquote1 svg.png Spademanns Leksikon er et beundringsværdigt projekt, som bygger på de grundlæggende romersk-katolske værdier. Nemlig at fordreje sandheden fuldstændigt. 30px-Cquote2 svg.png
Paven om sand


Spademanns Leksikon er en næsten komplet encyklopædi, der dækker almindelig uvidenhed i alle afskygninger. Vi mangler kun lige din artikel, så tøv ikke, men læs straks hvordan du bliver stjerneskribent. Her er alle typer emner fra A Baal til Åpølse det er kun det ind i mellem der mangler. Se bare her:

Har du yderligere gode eksempler at placere på forsiden, så fremsæt et forslag på Lossepladsen

Værsgo' og begynd

Så kom igang. Der findes mange komplicerede emner i verden, der endnu ikke er defineret og forklaret på et sprog, som er en spademand værdig. Gør verden et bedre sted og fyld Spademanns Leksikon med halve sandheder og helstøbte løgne - der er nok at gøre. Er du her bare for lidt let underholdning er det også ok.

 

Uaktuelle begivenheder

Extension:DynamicPageList (DPL), version 3.3.8: ⧼dpl_log_24⧽-

-

Sprog
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.