Forræder


"Jeg er ikke principielt modstander af at hjælpe mine bedste venner med at forsvare min families hjem mod en fjende der vil smadre hele landet. Jeg er heller ikke som sådan imod idéen om, at jeg påtager mig mit hverv som soldat i en krigstid når nu jeg selv søgte ind. Russerne betaler bare bedre. "

~ Forræder


En Forræder er en slyngel der skider på en given plan/sag, efterlader sine hjemmedrenge i en situation hvor de helt åbenlyst har brug for netop én person til, og derefter forsøger at hytte sit eget lusede skind, ved at modarbejde de selv samme mennesker man før kaldte "venner".

Forræderi i DanmarkRediger

Her i landet er man traditionelt (u)værdig nok til at få titlen "Forræder" hvis man svigter Gud, Konge og Fædreland, sin familie eller et givent fodboldhold. Venner findes normalt indenfor disse grupperinger. Modarbejder man sin arbejdsplads, er man ikke en forræder som sådan, men blot et usædvanligt dumt svin - medmindre denne arbejdsplads er et upopulært sted, for så kan man bare lyve for sig selv, og kalde sig "Whistleblower", selvom det i mange tilfælde er både forræderi og spionage.

Kendte forrædereRediger

VigtigtRediger

  1. Amerikanske spademænd ønskede Benedict Arnold på denne liste (istedet for de 5 ovenstående), men da Arnold forrådte forræderne - og dermed støttede sin konge og fædreland - er han ikke en forræder.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.