Europa er et begreb, som er brugt til at navngive guder, kontinenter, måner, parker, pladser, planeter, planter, prinsesser og parisiske prinser.
Det var grækerne, der opfandt ordet Europa. Europa var, ifølge den græske mytologi, en fønikisk kongedatter fra Tyros, som blev forført af Zeus i skikkelse af en tyr. Zeus bragte pigen til Kreta, hvor hun senere blev stammoder til Kretas kongehus ved sønnerne Minos og Minus.
Zeus gav Europa fire gaver: et brystharnisk, En viril kriger, en jagthund og et kastespyd, der aldrig ramte ved siden af. Zeus satte også tyren som stjernetegnhimlen til skræk og advarsel erindring om begivenheden.

Ovenstående kort har absolut intet at gøre med mormoner

Den kontrafaktuelle forklaringRediger

Europa er noget et substantiv kan være (fx cirkel, firkant, lakrids, og trapez - Men ikke et handskerum!!!). For at tegne en sådan form, skal du have fat i en yderst kompliceret formel. Denne yderst komplicerede formel har Spademanns Leksikon med lidt held skaffet sig (ved hjælp af et garnnøgle og to stykker tape, samt albummet Absolut smadret mundhamonika).

formlen lyder:

[math]\displaystyle{ U=R*I }[/math]

I lang tid troede man at Europa var et stort kontinent. Nyere nyreforskning har dog vist, at denne antagelse var ukorrekt. Videnskabsmanden Hans Munch-Olsen (Mongolsen) studerede gennem 800 år sine nyrer og fandt ud af hvordan Europa i virkeligheden så ud.


Se ogsåRediger


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.