Duran Duran

Bouncywikilogo.gif
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om Duran Duran.

Duran Duran er et britisk våbenprogram fra de tidlige 80'ere, finansieret af Limahl som led i hans stræben efter total dominans gennem hans "firserkult". Teknologien til våbnene blev leveret fra Bofors-fabrikkerne, formidlet af Limahls højre hånd, Per Gessle.


Om projektetRediger

 
Duran Duran.I 80'erne var du enten højst to minutter fra din føntørrer eller død

Projektet var fra dag et omgivet af stor hemmelighedskræmmeri, og man ansatte PR-folk fra Jaguar & Aston Martin til at give det potentielt dødsensfarlige våbenprojekt et dække der fremstillede det som et ungt, friskt popband med fyre der ville få samtlige tøsebørn på den vestlige halvkugle til at dåne på stedet.

Men noget tydede på at de britiske forskere havde haft en yndling. For en af fyrene overstrålede langt de andre i popularitet. SLB-23, kodenavn "Simon LeBon" tog virkeligt kegler hos det smukke køn med sin æggende dans, sin høje sang og komplicerede, men meningsløse tekster om reflekser, floder og at skræmme dagslys.

Men, desværre for de unge hemmelige våben, var Limahls magt en kort affære. Hen imod slutningen af 1988 begyndte tiderne virkeligt at skifte. Det blev lige pludselig megafresh at have en rapper med, uanset hvilken slags musik man lavede.

Og det tilføjede ungersvendene et slag de aldrig helt er kommet sig over.

Det er uoverkommeligt at nævne alle de medlemmer, der har været i bandet. Der er sågar medlemmer, der har forladt bandet flere gange.