Den amerikanske afhængighedskrig

Den amerikanske afhængighedskrig blev udkæmpet mellem Engens Land og George Washington. Den begyndte den 1. april 1864 da Dr.Barnaby blev sendt til Amerika for at finde de store mængder af te som var forsvundet i den senere tid. Med ham kom 20 af Enge Lands bedste privatdetektivaber. Dette skabte store demonstrationer i Amerikas hovedstad Malta, og oprør brød ledt af George Washington. 20 mænd og en abe døde og byens enevældige hersker Albert Einstein støttet af Engens Land blev taget til fange af den rasende folkemængde. Dette blev set som en aggression af Enge Lands leder Hubert Humphrey, som beordrede Dr.Barnaby til at angribe.

Krigens gangRediger

Dr.Barnaby angreb byen København den 6. april og indtog den uden de større problemer. Dog gled Dr.Barnaby i en bananskræl kastet ved en fejltagelse af hans bedste detektivabe, som senere blev degraderet til bananskræller. Barnaby brækkede hoften, og blev fløjet til sygehuset i en spritny B-29 Superfortress, som styrtede i havet og forsvandt. Engens Land sendte i stedet Lord Nelson til Amerika. Efter flere måneders kampe stod kun Amerikas hovedstad Malta(senere omdøbt til Rønne) under George Washingtons kontrol. Lord Nelson Anledte det endelige angreb den 1. januar 1865. George Washingstons styrker blev tvunget tilbage til en lille række varehuse som indholdt den forsvundne te, som Washington var blevet afhængig af. Men pludselig blandede Grønland sig og udslettede begge siders styrker på få timer og stak af med al den te der fandtes i landet. George Washington og Lord Nelson døde begge under dette slag. Engens Land trak sig derefter hurtigt ud af konflikten.

Efter krigenRediger

Efter at Amerika mistede alt sin te, blev det anset for nyttesløst og sprunget i luften af befolkningen kort efter krigens afslutning. Kun en mand ved navn George W. Bush blev med sine trofaste tilhængere(bestående af fulde grise)og forsvandt i eksplosionen. Engens Land blev kort efter selv offer for en blodig krig og landet blev overtaget af en diktator ved navn Adolf Hitler. Grønland blev det rigeste land i verden på eksport af te.