DSB tog konsekvensen og startede en no-bullshit-kampagne for at vinde nye kundesegmenter

"At reise ere at leve. Var det ikkje for De danske Statsbaners evindelige forsinkelser, havde jeg saaledes aldrich rundet de tohundrede Aar!"

~ H.C. Andersen om De danske Statsbaner


DSB, også kendt som "'de Danske STATS Baner"[1], er en statsstyret virksomhed[2], hvis eneste formål er at påstå at de kører tåge til tiden. I virkeligheden bliver togene kørt af hunde og polakker klædt i, hvad man med et fagligt udtryk kalder for: "Dansk-Person-Lignede-Dragt". Det er derfor svært for de fleste at kunne se forskellen.

DSB styrer næsten hele landet, men har på det seneste fået modstand fra ukendte kræfter langt væk fra. Men da DSB stadig regerer i Københavns-området, så har de nok folk at irritere.

DSB bruger konstant tid på at finde på undskyldninger for deres forskinkelser[3] og finde nogle at skyde skylden på, for eksempel: Bane Danmark, Arriva, Mormor Grethe m.f.. Det vil være ufatteligt optimistisk at forestiller sig at noget kan blive fikset på tre hundrede år.

"Vi holder mere end vi lover !!"

~ De Danske Statsbaner om det nye slogan


KøreplanRediger

Den standser blodet
I gamle dage var DSB også synonymt med et herrehygiejneprodukt som skulle standse blodsudgydelser efter en tømmermands håbløse forsøg på at få ragekniven til at makke ret.

Det blev solgt hos herrefrisører og stod frit fremme til salg for kunder med spastiske lammelser. Senere er de blevet brugt efter forskellige hemmelige aktioner hvor man hurtigt havde brug for at slette sporene.

Den mægtigt komplicerede køreplan for DSB, blev lavet i år 1984 af Georg Jensen. denne køreplan blev kopieret og solgt til andre lande:

Men da ingen af landene havde så meget orden i papirene som i Danmark, blæste planerne ud af vinduet! (undtagen i Kina, der røg de ind under fru Jørgensens sofa.)

Derfor har vi den eneste køreplan der er tilbage. Denne køreplan lyder:

  • København 10:58 -> Hillerød 11:28
  • Hillerød 11:28 -> Korsør 18:62
  • Korsør 18:62 -> Antarktis 19:03
  • Antarktis 19:03 -> Hørmested (den findes faktisk oppe ved siden af Sindal som ligger ved siden af frederikshavn som ligger i nordjylland!) 20:04:56:048:0906
  • Hørmested 20:04:56:048:0906 -> København ca. kl. 06:00.

Se ogsåRediger

LinkRediger

Forsinkede fodnoterRediger

<references>

  1. Man skal lægge ekstra tryk på "stat"!! for at understrege, at det er statens baner og fandme ikke dine!
  2. Ikke ligesom DONG
  3. Som de selv har lavet.