Danmarks Radio

(Omdirigeret fra DR)

"Don't blame me! That's the other guy's work!"

Ddr.gif
~ Gud om Danmarks Radio

"Okay, jeg indrømmer det! Den joke var lidt for grov. Undskyld!"

~ Fanden om Danmarks Radio

"Det er ikke Deres radio, der er noget i vejen med, det er hele Danmarks Radio"

~ Danmarks Radio om Danmarks Radio

"Vi har levet som grever og baroner siden 2014 !"

~ Søjle-nedriver/genopbygger B&W Hallerne om Danmarks Radio


Danmarks Radio (Også kendt som DR, 1'eren og DDR), er en statsejet dansk medievirksomhed som formidler informationer via fjernsyn, radio, internet, tekst-tv, mobilplatforme og luftballoner. DR skal ifølge Radio- og Fjernsynsloven leve op til public service-forpligtelsen. DR har altid været finansieret udelukkende via statsstøttet tiggeri licensopkrævning. Danmarks Radio blev grundlagt i 1925 og hed dengang "Statsradiofonien".

Danmarks Radio i tv'et, en herlig søndag eftermiddag.

LedelseRediger

Den nuværende tidligere direktør for Danmarks Radio hedder Kenneth "Blikkenslageren" Plummer. Under hans regime er mindst to tredjedele af firmaets ansatte blevet fyret eller skubbet ned i licenshullet. Endvidere har han fremsat forslag om, at man kan tvinge tilfældige personer ind i et tomt studie og tvinge dem til at fortælle vittigheder, som fremtidens lørdagsunderholdning. Dette vil formodentlig blive et stort fremskridt i forhold til programmer så som X Factor.

I 2010 blev Kenneth erstattet af en høj revisor i dametøj. Vi kan ikke huske, hvad han hedder. Måske er det Marie, ingen ved det, for ingen ser ham. Han gemmer sig på sit kontor, og vendte på at få lov til at bygge en ny DR-by, helst på Kongens Nytorv, så der kan bruges flere licenspenge.

DR's HistorieRediger

Danmarks Radio har rødder helt tilbage til 1920’erne og oplever sin absolutte vækstperiode under nazitiden. Det er dog uvist hvem der står bag DR’s oprindelse. Man har dog fundet dummebøder og lemmer samt lig fra folk som ikke betalte deres licens til tiden. Dette kan ifølge anerkendte professorer testamenteres tilbage til 1940’erne.

Professorerne beskriver desuden DR’s forretningsmetoder som yderst inhumane og hensynsløse. Det skal dog også nævnes, at der i den tid var oprørsfolk som kæmpede imod DR. Det siges tilmed, at det ikke var nazismen som modstandsbevægelsen kæmpede imod, men DR. Det er dog senere blevet bevist, at DR og nazismen kan skæres over en kam. Ved at bekæmpe DR, kunne man samtidig kæmpe nazismen. Havde man konfronteret DR direkte, var nazismen måske slet ikke nået så langt endda. Der er endog konspirationsteorier der siger at DR har været involveret i skjult arbejde med Tyskland under 2.verdenskrig. Desværre forsvandt de mennesker som kunne bevise dette, på mystisk vis. Det ligger dog fast at DR’s indblanding i dette tilfælde ikke kan udelukkes. Selvom disse personer havde betalt deres licens, kunne DR-gribbene ikke få nok. Deres ry lå på spil, og de har siden den dag gjort alt for at opretholde det.

Selvom DR har et menneskeliv eller to på samvittigheden, skal det dog siges, at de under nazitiden opholdte de danske traditioner ved lige. Selv under krigen holdte DR fat i deres fantastiske licens-monopol, og ikke engang tyskerne turde lade være med at betale. Så man kan på en måde sige, at tyskerne bukkede under for de danske værdier.

DR opnåede en yderst høj effektivitet med deres unikke uigenkendelige licens-metoder. Det siges at selveste Hr. Goebbels følte sig inspireret af DR, og at han tilmed ”lånte” ansatte fra DR til at opkræve takster fra offentligheden. Grundet DR’s tætte arbejde med nazisterne under 2.verdenskrig, er DR’s licens bedst kendt under navnet ”Gestapo-licens”, ”SS-licens” eller ”Nazilicens”.

Folket foretrækker dog ”Gestapo-licens”. Det skal på det kraftigste frarådes at yde modstand mod DR. DR har mange håndlangere, de ved hvor du er, hvor du bor, hvad du spiser, hvor tit du går i bad, hvilket internetselskab du har, hvad størrelse i sko du bruger, hvor tit du gokker bananen til Anime og hvor tit du telefonerer rundt til venner og familie. Det siges tilmed, at de optager dine telefonsamtaler.

DR's sendeprofilRediger

DR er kendt for sit fantastiske kvalitets-tv. Rygtet siger, at DR holder en rekord i Guiness-rekordbog for endnu ikke at have lavet en genudsendelse. Dette kan bekræftes af de glade licensydere.

DR har gennem årene fået en utrolig anerkendelse for dets ikke-monotome udsendelser om landbrug. Her står Søren Ryge i spidsen, som et nyt ikon. Man kan rent faktisk sige, at DR har vækket en stjerne til live. Søren Ryge bliver forgudet landet over, for sin fantastiske inspirerende naturviden, som DR glædeligt deler ud af; i særdeleshed roses de for Sørens pædagogiske måder at aflive duer på.

Men dette er ikke alt DR har at byde på for de godt 170 kr. som licensyderne hver måned betaler for disse prægtige udsendelser. Her er alt fra ”Jyttes kloakservice” til ”Sjov med matematik”. DR’s programmer er især blandt de unge et hit. Succesen er dog ikke blevet mindre, efter et af DR’s nyere programmer ”Fra Skrot til Slot kom på listen”. Hokus Krokus og Hammerslag, er også skyld i at DR i dag spinder guld på Licensydernes bekostning. Trods DR’s obligatoriske licensopkrævning hver måned på 170kr, godt 1050 kroner halvårligt, betaler licensyderne dog glædeligt. Dette gælder specielt de studerende, som alligevel får 9000 om måneden efter skat i SU.

Som en konsekvens af de karismatiske(kedelige) studieværter, er man begyndt at spille musik oveni talestrømmen, i håbet om at ingen så bemærker hvad de siger. Det har også gjort det muligt at genudsende langt mere uden at lyttere har opdaget det.

Og så er der jo og lige Danmarks Radios Skrigekor, og ugentlige propaganda meddelser.

Alt hvad DR sender, kan man læse om i deres programoversigter.

Det med licensenRediger

 
Licenshullet var et varmt emne i valgkampen i 2007

LicenshulletRediger

I 2004 påbegyndte den daværende ledelse opførelsen af "Licenshullet". Dette var et lille sort hul som man smed nogle af folks licenspenge ned i som en turistattraktion. I 2005 begyndte projektet dog at løbe helt af sporet. Pludselig kunne man ikke længere kontrollere hvor mange licenskroner hullet opslugte. Man har som en sidste udvej valgt at prøve, at tilstoppe hullet med ansatte, som smides derned i uanede mængder - såkaldte licens-Leif'er.

PejlevognenRediger

Danmarks Radio har en licensfinansieret inkassoforretning kørende. Den hedder "Pejlevognen", og den er altid et sted tæt på dig! Den hjemsøger dig i dine drømme, og i "reklamer" på Danmarks Radio. Hver dag! Hele tiden!

Hvordan undgår man at betale licens?Rediger

Her følger et par gode råd til den uheldige som får besøg af DR’s gestapo-disciple. Søg først og fremmest for at holde døren lukket. Vælg derefter den strategi der passer dig bedst.

Stik hovedet mellem benene og gem dig under bordetRediger

Har du en tilstrækkelig holdbar dør, er det ikke sikkert, at DR-lakajen kan bryde ind. Normalt, kan folk ikke bare uden videre brase ind i dit hjem, det har de ganske enkelt ikke ret til. Men på den anden sider er DR statsejet, og kan for så vidt gøre hvad de har lyst til. Så i tilfælde af at du nægter at åbne døren, er det bedst at lade som om du ikke er hjemme. Det er før sket, at folk er hoppet ud fra 3. sal af ren frygt for DR-kommisæren.

Sig at du ikke er hjemme og du ikke er digRediger

Metoden udnytter at Licens-Leif ikke ved hvordan du ser ud. Så du fortæller ham at du er en besøgende fra Australien, der låner lejligheden, og du har dit eget TV med. Den rigtige beboer, altså dig, er lige nede i kiosken.

Spil medgørelig og slå til i et uopmærksomt øjeblikRediger

Er du en modig mand, der ikke er bange for at sætte liv, og lemmer på spil, har du her en klar mulighed:

Din mulighed, er at lukke Licens-Leif ind. Sørg for at vinduet er åbnet, og at du bor i en tilstrækkelig højde. Erkend over for Licens-Leif, at du har avanceret DR-radio modtager udstyr på huset, lige uden for vinduet. Dette vil Licens-Leif med stor sandsynlighed efterforske ved at stikke sit lille licens-befængte DR hoved ud af vinduet. I det han spørger hvor udstyret er, siger du at han skal kigge længere ned. Når så han er ved at miste fodfæstet, giver du ham en velplaceret spark bagi, så han falder ud. Det eneste du behøver sige til myndighederne, er at det var et uheld. Du skal huske, at du er uskyldig til det modsatte er bevist. Kommer der flere Licens-Leif’er, gentager du blot ovenstående metode.

DR udeRediger

  Det er en Plummer!  
Danmarks licensbetalere om DR


Se ogsåRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.