Butiksfacade.jpg

Spadebutikken


En butik er et handelssted, hvor man kan indgå en aftale om udveksling af varer eller tjenesteydelser i bytte for penge. Der findes forskellige typer og niveauer af butikker, hvoraf Bilka blot er et eksempel.

30px-Cquote1 svg.png Ut af min butik 30px-Cquote2 svg.png
Etnisk dansker om kundepleje


SupermarkedRediger

Et supermarked er et sted, hvor du forventes at foretage dine indkøb på præcis samme tidspunkt som alle andre! Egentlig har de åbent i de fleste af døgnets timer, men om formiddagen bruger man ikke supermarkeder. Derfor sker der et sammenrend, der inkluderer alt fra pensionister til skrigende børn og trætte forældre i tidsrummet fra 17.30 til 19.00 - hvor irrationelt det end måtte være.

Supermarkeder omfatter steder som Bilka, Kvickly, Fakta og Netto. Alle zu sammen har de indgået en hellig alliance, der gør at eksempelvis bleer eller sodavand er skiftevis på tilbud i den ene, og derefter den anden og så videre. Det gør, at de alle hver især kan påstå en reduktion af prisen med 60% i forhold til ugen før (hvor den selvsamme vare bare var på "tilbud" et andet sted). Men ikke desto mindre har de da ret.

Supermarkeder har fødselsdag mindst hver anden måned. Det har vist noget med deres kalendersystem at gøre, så du skal nok nøje overveje, om du vil købe din kalender eller din computer i et supermarked.

ShopRediger

 
Man kan købe mange spændende ting i en shop. Bare ikke skønhed.

Shop er er et ord folk bruger for en butik, der skal forestille at være rigtig smart og frem for alt eksklusiv og dermed bliver den også meget dyr at handle i for kunderne. Kun en butique er dyrere end en shop at handle i. Hvis du ikke er ved muffen, rådes du til at løfte din andel af besiddelser lidt op ved brug af shop-lifting her. Det er bedre end hos den fattige købmand langt ude på landet.
Sprog-eksperter mener, at shop også kan betyde noget helt andet. Shop kan være en del af mad-retten shop suicider. Denne ret kræver pærecider, tomater, timian og masser af dig for at blive rigtig god.

I Amsterdam kan du købe lovlig pot i forskellige kaffeshops.

KioskRediger

En kiosk er en slags butik, hvor man kan købe alt lige fra håndgranater til kanonkugler(fra KiMS). Der findes dog én særlig kiosk hvor selveste Inger Støjberg ekspederer og i øvrigt tilbyder eskort-services bag disken[1].

Første gang man går ind i en kiosk, går man i panik og hyperventilerer, pga. der måske er ret varmt i kiosken.
Hvis det ikke er tilfældet, så er man sgu heldig.

DøgnerRediger

En døgner er det samme som en kiosk, men hvor der sidder ikke mindre end 26 overvågningskameraer i loftet til at forevige når du står og truer en ekspedient med din splattergun når du gerne vil have lidt afslag i prisen på din matadormix, fordi de er en lille smule over sidste salgsdag.

InternetbutikRediger

Internetbutikker er det seneste skud på stammen i butiksudvikling. Efter at forbrugerlovgivningen indskrænkede de handlendes muligheder for at blive taget grundigt ved næsen, er internetshoppen stedet, hvor du til enhver tid kan blive snydt så vandet driver.

Omvendt kan du også risikere at spare vildt mange penge på at handle der. Så se dig nu godt for!

AfstemningRediger

<poll>

Hvem er billigst? Bilka Fakta SuperBest Netto Brian Mørk

</poll>

Se ogsåRediger

Beskidte fodnoterRediger

  1. Men kun hvis man erkender at stemme på enten Venstre (parti) eller Dansk Folkeparti
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.