Werthers.png
Tina-Kjaer.jpg
Den evige Tina Kjær-kalender
Den evige Tina Kjær-kalender
Denne bruger er tildelt "Den evige Tina Kjær-kalender" for nidkært arbejde på kalenderprojektet. I den evige Tina Kjær-kalender bliver Tina Kjær aldrig gammel og slatten og hun giver altid dagen håb og guddommelighed.
Tina Kjær er iøvrigt født d. øøh og hun er altid 26 år og læser til dyrlæge.

Jeg takker for æren - den vil blive hængt op på et andagtsfuldt sted! :-)

Platon.gifDJ Platon (diskussion)
søndag 19. juli 2009 11:27

Hej DJ Platon. Det varmer at se aktive skribenter her på Spademanns. Jeg ville blot lige gøre opmærksom på at vi har fået et Forum, som vi kan bruge til at koordinere Spademanns videre udvikling. Fortsat god arbejdslyst :) --The Boss 5. jan 2007 kl. 14:24 (UTC)

Hej Rommedahl. Jamen jeg finder også stedet her ganske hyggeligt (nyder at kunne skrive lidt alternative sandheder i--kurtadam 21. jan 2008, 20:12 (UTC) ny og næ), og syntes det er en rigtig god idé med et forum. Har selv tænkt lidt på at der manglede lidt mere kontakt / kommunikation mellem brugerne, så dét kan vi forhåbentligt få sparket i gang.--DJ Platon 4. jan 2007 kl. 15:51 (TUC)

Hej DJPlaton. Ved ikke om jeg skriver det rigtige sted til dig, men skriver her. Tror det bliver lid svært at lave et billedce mere, for jeg har brugt Adobe Photoshop, som kun var på min gamle PC, og da jeg fik ny nægtede den at installere det igen. Men hvis jeg kan få det op at køre igen, så skal jeg da nok prøve:D

Hej Rundini. Det er et ganske udemærket sted du har valgt. Synd med din computer, men håber du får det til at køre - så kigger jeg nok lidt på selve artikelteksten i mellemtiden:) --DJ Platon 27. jan 2007 kl. 11:01 (UTC)

Lokale nationalhelteRediger

Hej Platon. Ligesom Unc. har deres en:Sophia og en:Oscar Wilde som centrale figurer som går igen (Uncyclopedia er oprettet til ære for Sophia, mens Oscar har citater på næsten alle artikler), synes jeg vi her på Spademanns bør prøve at lægge jernet i blød og se om vi kan komme på noget lignende - selvfølgelig er vi langt fra i samme skala (endnu!) men det skader jo ikke at være forberedt. Jeg kan se at hende den lækre fra parallelklassen (ja, hun går også i min parallelklasse) har været ude med citater flere steder - specielt i kategorier - og det er godt. Jeg har altså følgende liste i fryseren:

  • Hende den lækre fra parallelklassen til citater á la status quo. God stil.
  • Omboo Hankvald er hovedmanden bag Spademanns Leksikon. Du har utvivlsomt læst han biografi. Han er i sidste ende den ubestridte diktator over SL, men viser sig sjældent for offentligheden. Han behøver ikke nødvendigvis være udtalt mere tydelig end han er nu (Skabelon:PD er vist rigeligt), men vi bør ikke fornægte ham en plads blandt de "centrale personer" hvis vi nogensinde når så langt.
  • Hermod Spademann (eller Hermod E. Spademann) er Omboos nære ven og kollega. Det er ham som var den egentlige grundlægger af SL. Direkte pendant til Jørgen Lademann. Dog skete det med økonomisk rygstøtte fra Omboo Hankvald og dennes Dumbass Productions.

Det er de personer jeg har indtil videre. Dette er blot ment som en notits, for naturligvis skal Spademanns Leksikons historie ikke være baseret på fakta. Det ville jo være selvmodsigende. Anyway, keep up the good work. --Lhademmor 6. feb 2007 kl. 10:09 (UTC)

Jeg må indrømme at jeg selv har fået lidt samme tanke med hensyn til hende den lækre, især da hendes potentiale for alvor gik op for mig, og du (og andre) er naturligvis også velkomne til at benytte sig af hendes uudtømmelige forråd af citater ;). Omboo og Hermod lyder også som et godt baggrundspar. - Og hvis SFP på et tidspunkt skulle få sig en karismatisk lederfigur, kan han jo komme med mere kritiske citater. Jeg har forresten siden gymnasietiden været næstbagmand i en fiktiv selvhjælpsgruppe ( http://www.geocities.com/the_moose78/shg/index.htm ), som jeg også gerne laver noget med herinde, hvis det falder i Omboos smag! (kunne forestille mig en sammenskrivning af historie og hieraki-sidere, og så med ekstern henvisning til hjemmesiden?) Men ellers tak for de pæne ord. --DJ Platon 6. feb 2007 kl. 10:34 (UTC)
Det er skam helt fint. Med henhold til Clinton-billedet på denne side kan jeg i øvrigt henvise til at han ikke er den eneste amerikanske præsident i konkurrencen. --6. feb 2007 kl. 13:35 (UTC)
Det kan godt være jeg skal opdatere indholdet lidt. Meget er ikke rettet siden siden blev lavet omkring 1998, og intet er rettet siden 2000!--DJ Platon 6. feb 2007 kl. 16:18 (UTC)

"Spademanns-svar-paa-Oscar-Wilde"Rediger

Jeg bemaerkede at i foreslog en evt. frontfigur for SFP som ny "Spademanns-svar-paa-Oscar-Wilde". Da jeg er medstifter af SFP (det startede som et Samfundsfag-projekt i min klasse, believe it or not), kunne jeg ikke lade vaere med at blande mig :). SFP har faktisk en frontfigur, den karismatiske og altid-gode-for-et-citat Hr. Anton Wittorff. Det ville nok vaere en god ide at skrive en kort side om ham, saa folk ikke blev helt lost i starten, dog... Men jeg er helt klart taendt paa ideen om at bruge ham, hvis i er med paa det? (I maa meget undskylde den sjove brug af oe, ae og aa, men jeg sidder ved et amerikansk keyboard)!--McBrian 17. feb 2007 kl. lort om natten (UTC)

Hej McBrian. Jeg tænkte mest på at have et par stykker man kunne citere ved forskellige lejligheder. Og Anton Wittorff (troede faktisk til at starte med at det var navnet på én af jer!?) kunne så stå for de mere, hmm.. politisk korrekte budskaber!;) (ligesom hende den lækre fra parallelklassen står for nogle af de mere naive) "Vores" Oscar Wilde burde jo næsten være H.C. Andersen himself... ...kunne i hvert fald godt selv se det fede i en række citater på gammelt dansk :). Ovenomtalte Selvhjælpsgruppe, som der nok snart kommer en leksikonartikel om, og som går tilbage til min gymnasietid, startede faktisk som et alternativ til en motionscenterreklame(hvad skulle folk, der ikke ville se ud som Arnold Schwartzenegger og Charlotte Bircow stille op med dem selv), så spøjse foreninger og partier har det med at poppe op de mærkligste steder på de særeste tidspunkter! -(husk forresten lige at signere dine indlæg på debatsiderne(anden knap fra venstre over skriveruden)). Mvh: --DJ Platon 17. feb 2007 kl. 06:16 (UTC)

Ja, det lyder som en god ide... H.C. Andersen ville ioevrigt vaere et genialt alternativ til Oscar Wilde ;). Vi er forresten ved at smaekke en side om Anton Wittorff op (vi = Mig+ReTarding), saa folk ligesom ved hvem han er :). Men for at vende tilbage til det med 'citations-objekterne', saa skal man nok ikke have flere end de tre, da Spademanns endnu ikke er saa stort... Men man har vel ogsaa daekket de fleste citater med de tre..? (Og undskyld det med signaturen, det var vist en smutter :P) --McBrian 17. feb 2007 kl. 16:02 (UTC)

Altså, vi kan have de tre som mere eller mindre "faste". Hvis en anden kendt har sagt noget, eller kunne tænktes at have sagt noget, der passer ind i en artikel, så må man naturligvis også gerne citere vedkommende. Men du har ret i at vi nok skal passe lidt på med alt for mange fiktive personer herinde til at starte med. --DJ Platon 18. feb 2007 kl. 16:06 (UTC)


Ja, det var også det jeg tænkte... Jeg mener, 12 fiktive personer ville være meget til under 800 artikler :). Jeg har iøvrigt lavet en skabelon som jeg har lagt ind under Rådgivende Skabeloner, lidt a lá den med Satan... --McBrian 18. feb 2007 kl. 18:44 (UTC)

Jeg har lige tjekket skabelonen, og den er ekstra sprød! Jeg er specielt begejstret for henvisningen til Lars Lilholt Band, men det er vel fordi jeg selv oprettede artiklen :P --Lhademmor 18. feb 2007 kl. 19:01 (UTC)
Netop. Så kan vi altid udvide hen ad vejen :). Eller hvis der dukker en intern joke op af en slags. Skabelonen ser rigtig fin ud. Går ud fra at Wittorf er leverandør i racistiske kommentarer (helst selvmodsigende, da jeg i hvert fald personligt foretrækker en "god" humor frem for en ondskabsfuld humor) og opfindelseskommentarer? Vi kan jo se hvor han passer ind efterhånden som artiklerne vælter ind ;). --DJ Platon 18. feb 2007 kl. 18:57 (UTC)

Det lyder som en god idé. Vi kan jo se hvorhen det baerer med Hr. Wittorff, hehe... Og mht. det med de racistiske kommentarer og geniale opfindelser, var det mest fordi vi jo ikke ved saa meget om ham endnu, saa jeg henviste til hans citat i artiklen om Aladdin, og hans opfindelse af Den Helt Enormt Automatiske Kartoffel-skræller-skræller :P --McBrian 19. feb 2007 kl. 16:09 (UTC)

Det er helt fint. Nu er han her, så kan vi så efterfølgende se hvad vi kan bruge ham til ;). --DJ Platon 19. feb 2007 kl. 17:25 (UTC)

Dine tilføjelser til nummerplade er altså bare morsomme. Tak for dem! --kurtadam 21. jan 2008, 20:12 (UTC)

Var så lidt - skulle det være en anden gang (der er stor sandsynlighed) :-D --DJ Platon 22. jan 2008, 21:25 (UTC)


--Frode Fenis 3. apr 2008, 18:21 (UTC)

Hvem er de her?Rediger

Er det mig der har snorkboblet i timen, eller er der en klon af Spademanns, som bruger databasen: http://da.uncyclomedia.org/wiki/Forside

--Frode Fenis 3. apr 2008, 13:23 (UTC)

Ser lidt mystisk ud - vore tidligere domæne hed http://da.uncyclopedia.org/wiki/Forside -jeg har (forhåbentligvis) sendt forespørgslen videre til Lhademmor. (min mail opførte sig sjovt - på den trælse måde) --DJ Platon 3. apr 2008, 16:45 (UTC)
Jeg har eftenhånden mødt Spademanns Lexicon mange gange, når jeg har søgt på ordet Spademanns over Google. Og som et hvert andet menneske der ikke kan finde nogen naturlig eller intelligent forklaring på noget, han ikke forstår, har jeg prøvet at finde på min egen forklaring:
Det er en eller anden form for arkiv-backup-database til det tilfælde, at Spademanns vil blive udsat for massivt hærværk.
Tror jeg.--Det onde U 3. apr 2008, 17:03 (UTC)
Med min begrænsede viden om databaser er det man behøver MediaWiki-softwaren og derefter IP-adressen på databasehost, brugernavn og password skrevet i en config-fil. Man kan altid kopiere en database hvis der et sikkerhedsproblem og få et nyt brugernavn og password. Men det er tydeligt at der er to ting klonen ikke kan - den kan ikke læse billeder eller templates så man kunne altid gøre forsiden til et template. Jeg fornemmer ikke den store lyst til at reagere på problemet.--Frode Fenis 3. apr 2008, 17:24 (UTC)
Hvis man kunne lave nogen fixfakserier, så dimsen omdirigerer til os kunne det være fedt. Afventer lige Rommes reaktion, og er det en illegal klon, lyder template løsningen umiddelbart fornuftig. Er det en legal klon bør vi kunne gå ind og ændre den til en omdirigering, eller helt fjerne den. --DJ Platon 3. apr 2008, 17:36 (UTC)
Det er jo tydeligt, at den bruger en kopi af vores data, bare med 1-2 dage forsinkelse. Jeg tror ikke ligefrem, at de falske personer/ægte bots der skriver derude, er personer der lader som de er os. Jeg mener, hvad er sandsynligheden for det?--Det onde U 3. apr 2008, 17:45 (UTC)
Man kan jo altid signe op og lave ged et sted. Men jeg spurgte bare om det var noget I kendte til. Ja hvis den ikke har nogen funktion længere og den tilhører nogen vi kender giver den os ikke umiddelbar problemer sålænge den kun bruger oplysningerne skrevet til databasen. SLUT, PRUT. --Frode Fenis 3. apr 2008, 18:21 (UTC)

Det kan være at det er onde kloner lavet af frituren og Det Onde U's ærkefjende Det Gode Y...(?)

--Daimi - nu med marabou 3. apr 2008, 18:33 (UTC)

Tror jeg ikke, ifølge archive.org har siden midst eksisteret siden Februar sidste år. --Jesse H. Z. 4. apr 2008, 10:29 (UTC)

Det vil altså sige at det er en spademanns fra en anden dimension. En parallel verden som har lavet huld gennem internettet!

Jeg vidste denne dag ville komme!!! Jeg sagde det jo!!!

--Daimi - nu med marabou 4. apr 2008, 13:48 (UTC)

Der er kun 8-9 brugere derinde, ingen med brugersider, og ændringer lavet derinde kommer ikke med her. En er brugerne er en mediawiki-bot, så det virker som en form for asynkron synkronbackup, men hvorfor vides ikke. -endnu! *grum, gnækkende latter* --DJ Platon 4. apr 2008, 13:52 (UTC)

Nuvel! Så vil jeg rejse til uncyclomedia og blive dværgenes konge!!!

De skal jo have et overhovede!!!

--Daimi - nu med marabou 4. apr 2008, 14:50 (UTC)


Google mapsRediger

Jeg har sendt en email til Wikia om de ikke gider og enable Google Maps. Vores ishus-projekt begynder at skrige efter noget software fra Google så man også kan se dem fra luften.--Frode Fenis 8. jun 2008, 16:13 (UTC)

Ishus?? (tillad mig at ligne to små spørgsmålstegn). - Men ting set fra luften kan vi nu altid bruge, så fint du spørger! :-) --DJ Platon 8. jun 2008, 16:47 (UTC)
Aaarh helt ærligt - selvfølgelig skal vi da have "Spademanns guide til anstændige ishuse i Danmark som ligger ved broer" med google-kort til og måske noget rating. Så kan det være at Pistacie-ruten følger med når man kan trække en anstændig kort streg mellem dem. --Frode Fenis 8. jun 2008, 17:11 (UTC)
Monstergriner! - Dén er købt, Frode! :-D -Men er der andre end dét ved Munkholmbroen? ;-) --DJ Platon 8. jun 2008, 19:35 (UTC)
Det bliver jo lidt svært. Kurtadams ishus ved Frederikssund er i virkeligheden en pølsebod som også sælger is. Så det med broerne er ikke ultimativt. Men legendariske ishuse findes der. Jægerspris har to hvor vaflerne er håndbagte. Sørup oppe ved Esrum Sø er også legendarisk...der er da en bådebro hvis man insisterer. Men vi kan jo bare vedtage at det trækker op hvis de ligger ved en bro. Det er jo lidt af et forskningsprojekt. Jeg kender da ikke nogen samlet fortegnelse over ishuse.--Frode Fenis 8. jun 2008, 19:51 (UTC)
Man kunne også, med fare for at det kunne blive lettere seriøst, lave flere forskellige variationer (én for pølsevogne, én for ishuse etc.). -Var faktisk engang med til at lave én (mere eller mindre seriøs) over bagere i Esbjerg og omegn -testet på pris og kvalitet af kanelstænger (vi skulle jo alligevel have noget til onsdagskaffen) :-). - De to dårligste er sidenhen lukket!! --DJ Platon 8. jun 2008, 19:57 (UTC)
Jeg er med. Jeg foreslår at vi inddrager alle de steder hvor der sælges is, men fremhæver de rene ishuse. Et forskningsprojekt der bærer lønnen i sig selv. Munkholmbroen har jo is på begge sider - se det er luksus! --kurtadam 8. jun 2008, 20:07 (UTC)
Jeg fornemmer mere og mere et slægtskab mellem undertegnede og kurtadam også rent geografisk. I Nordsjælland og omegn ligger der mange ishuse.....jamen de ligger der bare. Jeg tror at Google maps kan vi få meget morskab ud af. Min yndlings hedder:"Købmænd som sælger bajere efter lukketid".--Frode Fenis 8. jun 2008, 20:12 (UTC)
Ja, er kun stødt på et par enkelte noobs herovrefra, men på den anden side er det nok også meget godt at vi har en landsdækkende dækning! - Og der findes skam også endogså særdeles gode ishuse på disse kanter, selvom Købmandskategorien heller ikke er til at kimse af! ;-) --DJ Platon 8. jun 2008, 20:20 (UTC)
Jeg har googlet lidt kombineret med Google Earth og det ser ud til at Karrebæksminde har en Enø bro (Græssehoppebroen), hvor der sælges bro-is. Prøver at blive klogere på fænomenet. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg befinder mig i Hornsherred for det meste. --kurtadam 8. jun 2008, 20:31 (UTC)
Og så er det jo Havnehytten lige før Øresundsbroen. Jeg beklager at jeg ikke har testet deres is endnu, selv om jeg nok har kørt forbi omkring 1500 gange! 55°38'0.40"N 12°39'18.22"E --kurtadam 8. jun 2008, 21:01 (UTC)
Og her kan vi klare en købmand, der åbner kl. 6.00. Det er tidligt! --kurtadam 8. jun 2008, 21:13 (UTC)

Frode FenisRediger

Hej DJ Platon

Jeg ved ikke, om det var muligt, at du kiggede nærmere på Brugerdiskussion:Gud og Hver Mand. Har Frode Fenis taklet denne sag rigtigt?--Gud og Hver Mand 25. okt 2008, 21:30 (UTC)


Læs også Brugerdiskussion:Det Onde U og Diskussion:Foghske Alliance.--Gud og Hver Mand 26. okt 2008, 11:42 (UTC)

Kurtadam er klarRediger

Jeg har spurgt Kurtadam om han ikke var ved at være klar til det ulideligt udfordrende hverv som admin på Forside:Foreslåede Ændringer. Jeg kan kun varmt indstille ham af følgende grunde:

  1. Det var ham som tog pænt imod første gang jeg var her
  2. Det var ham som anbefalede undertegnede til at blive admin
  3. Han hænger her mindst lige så meget som jeg selv gør
  4. ..og så har vel også ancienniteten til det.

--Frode Fenis 9. nov 2008, 20:32 (UTC)

Kære DJ

Hvad synes du om at opfordre Helgj60 til at blive administrator. Efterhånden piner det mig at se at hans navn figurerer dagligt og hans renommé står vel ikke til diskussion (Det er bare at kigge på hans brugerside). Hans ydmyge væsen ville aldrig kunne drømme og bede om dette. Og da det efterhånden er en stor ære med en forholdsvis mindre arbejdsbyrde er det en logisk konsekvens af hans utrolige indsats i det opbyggende arbejde.

Jeg kan kun være enig! Og skulle han undslå sig med at han ikke vil involveres i "opdragelsesprocessen" af nye prospects, så må han for min skyld gerne nøjes med at bruge administratorkræfterne på yderligere udvikling af sine allerede geniale artikler!

 DJ Platon (diskussion)
søndag 23. august 2009 14:27

Må jeg i den forbindelse anbefale Frode som ambassadør. Frode er allerede godt igang med at konspirere med det meste af omverden og må efterhånden være ekspert i "google oversæt". Og det er åbenbart mit lod at skulle være den, der anbefaler Frode gang på gang.

  Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
søndag 23. august 2009 14:34:05

Ja, det er jo ærefuldt at stå på un.org's liste, når mit bidrag kun har været nogle danske artikler, som jeg i forbifarten glemte at oversætte. MarceloRenard har igen fået mod på livet efter han skal være med til at starte en galicisk uncyclopedia op. Mht. Helgj60...det er vel bare at udnævne ham, så han ikke skal leve i evig frygt for at blive blokeret med alle de sværvægtere han producerer.

Såvidt jeg kan se er der ikke nogen brugergrupperettighed, der hedder ambassadør, men jeg giver ham gladeligt titlen, med ret til at afspille følgende video på sin brugerside: Fil:Ferrero Rocher "The Ambassador's Party" -Og Helgj60 bliver hermed udnævnt!

 DJ Platon (diskussion)
søndag 23. august 2009 14:58

Tak, tak oh høje ayatollah for din sanddru retfærdighed. I øvrigt er det helt fint at sidde og spise en pose Malaco Favoritmix og samtidig se den video. Så behøver man ikke at købe en æske Ferrero Rochér når nu socialdemokraternes skat på chokolade realiseres.

DaimiRediger

Er der nogen grund til at Daimi ikke er admin, når han alligevel opfører sig sådan?

  Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
tirsdag 22. september 2009 21:11:43

Strengt taget har han kun brugt tiden på at diskutere med mig. Hvis han lover at han vil svare folk pænt og myndigt har han også min støtte.

Også det. Samt en masse pæne henvendelser til nye brugere. Sikkert fordi, han mangler en bloker-knap.

  Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
tirsdag 22. september 2009 22:01:58

Daimi er god til at pushe og ved hvordan en artikel ser ud. Da han jo allerede har skrevet admin på sin profil, så forsvinder den sidste officielle fedterøv. Men hvad når Dansk Fuckeparti fungerer vha. topstyring, så kan vi vel også.

Jeg takker dybt for hædersbevisningen! Det har været sjovt og udviklende at være en del af spademanns. mvh --FJ sep 1. 2011, 17:35 (UTC)

Simple English UncyclopediaRediger

Hej DJ. Har fået denne anmodning, men det ser ud til at man skal være superadmin for at klare det. Se mine links nedenuder. I am the bureaucrat of Simple English Uncyclopedia and need that you fix the interwiki simple: to http://simple.uncyc.org Helder Oliveira nov 19. 2009, 23:15 (UTC)

Som jeg kan se det skal vi have oprettet en Interwiki, for at klare det, hvilket gøres lettest ved at få denne udvidelse med

http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:SpecialInterwiki

  Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
fredag 20. november 2009 13:45:00

Alforn Valsidr som adminRediger

Jeg har indset, at jeg bruger virkelig, virkelig, virkelig meget tid på, at rette stavefejl, gøre sider pæne, redde direkte grimme artikler fra undergang o.lign., så nu vil jeg gerne stille Spørgsmålet: må jeg blive administrator, at jeg får navn efter gavn? Alforn Valsidr okt 23. 2014, 14:00 (UTC)

Jeg bakker op om Alforns ønske. Jeg synes han gør en stor indsats. --Helgj60 (diskussion) okt 23. 2014, 16:15 (UTC)

Rigtige spademand tørster efter at blive adminer og de bliver fandme frækkere og frækkere helt i tråd med folk der i forvejen opkaster sig til smagsdommere- Alforn har sikker stilsans og kender de forskellige stilistiske virkemidler så det skulle han jo nok kunne klare. Hvis DJ ikke svarer så må vi jo prøve Facebook....

  Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. oktober 2014 20:45 (CET)

Jeg er også enig! Selv om Alforn med sin fine dokumentation af det europæiske samarbejde har beskrevet, at demokratiet er groft overvurderet i moderne perspektiv.
Her er det så fantastisk rart at have noget diktatur i ledelsen. Det luner på den trygge måde... Lidt som cacao med flødeskum ville gøre i enhver arbejdslejr!

  JaisT (diskussion)(hits)
24. oktober 2014 09:54 (CET)

PS: Frode skriver "han". Alforn skriver "hun". Skal vi finde en entydig kønsbetegnelse, eller skal vi ud i en grammatisk evolution?


@JaisT: teoretisk set har jeg aldrig entydigt afsløret mit køn, men rent biologisk, juridisk og mentalt er jeg af hankøn... For ikke at krænke nogen, bør jeg nok sige, at jeg føler mig som skiftevis en pingvin og en fjernbetjening. Alforn Valsidr okt 24. 2014, 09:43 (UTC)

Jamen det lyder da som en række kærnegode og bundsolide argumenter, så jeg støver lige brugermanualen af, og får udnævnt Alforn til Admin med al den hæder, ære, fodsved og arbejdsdage, der går langt ind i de tidlige morgentimer, der medfører.

 DJ Platon (diskussion)
fredag 24. oktober 2014 11:49

Så er den géd færdig med at spille langhåret!

 DJ Platon (diskussion)
fredag 24. oktober 2014 11:53

Hep-hey! Velkommen til juntaen, Alforn Valsidr! Frem med de bedste egenskaber du lærte på lærerseminaret! --Broder Salsa (diskussion) okt 24. 2014, 10:06 (UTC)


Okay, dét gik fandeme rapt! Så må jeg jo sætte mig ud i Mosen og stille mig selv de berygtede 2000+ spørgsmål. Tusind tak for opbakningen, d'herrer og d'damer(?): I solemny swear that I will uphold the Constitution! ...Er der nogen der véd hvordan jeg man banner f.eks. 1-2 Bureaukrater og 5-6 admins nøjagtig samtidig??? Spøg til side: Tak for det.

@Broder Salsa: Tak for velkomsten;-) Alforn Valsidr okt 24. 2014, 10:19 (UTC)

Vores stærkt feudalistisk-inspireret system har endnu vist sin styrke. Jeg behøver ikke engang at forhøre folk mere om deres hensigter. Velkommen i Vogternes Raad Alforn og må du fremme dårlig smag og uvidenhed.

  Frode Fenis (diskussion)(hits)
24. oktober 2014 12:33 (CET)

Intet problem - jeg er fan af Gøngehøvdingen fra '92 og kan tælle til 4! Alforn Valsidr okt 24. 2014, 10:48 (UTC)

Fedt at man kan komme til et sted på internettet, hvor der ligger et spritnyt indlæg fra 2014! :-) - Er der sket noget siden sidst?

 DJ Platon (diskussion)
fredag 07. april 2017 22:28

Hej, og tak for sidst😊 Sket og sket? Der har været lidt mordtrusler imod flere herinde, fordi folk har en tendens til at bortredigere/slette artikler om 14-årige Mathilde fra Grenaa, eller lign. Så var der en episode, hvor Grundlæggeren (Peace be upon Him), fik lidt problemer pga. brugen af et billede af et tog. Dén sag endte vist nok med, at vi bare ikke bruger billedet (der ligger, så vidt jeg husker, noget debat på DSB/S-tog/Røde Tog, eller én af de artikler). Det mest interessante var nok, da en far til en pige fra 8. Klasse, gik ind på diskussionssiden til Bornholms Værn, og skrev en formel klage over Spademanns. Angiveligt havde hans datter brugt siden som primærkilde til en historieopgave! Det kom der ihvertfald nogen sjove svar til ham, ud af.

...det er vist alt, bortset fra redigeringer, nye artikler og en enkelt Bruger(!) der mente, at der bør sættes hårdere restriktioner på hvad man må skrive herinde. Han var ikke glad ved jokes om sygdomme.

  Alforn Valsidr (diskussion)
8. april 2017 07:07

Grineren med Bornholms Værn - én ting er at hun har brugt os som kilde, men at faderen ligefrem brokker sig over det til os?? - Kan se i også har gjort det til en nyhed! -Kanon! :-). Jamen så er alt jo mere eller mindre ved det gamle!

 DJ Platon (diskussion)
mandag 10. april 2017 23:10

.