Brønshøj


"Endelig nogen som har lært hvordan de blå møgdyr og deres suspekte, medsammensvorne abekatte skal behandles!"

~ Anton Wittorff om Brønshøjboernes behandling af negere og smølfer.
Fakta om Brønshøj
Byvåben Ole Wedel.jpg
Grundlagt 1659
Kommunesæde Det er jo tyranni for helvede
Areal Rimelig stort
Indbyggere 1.749.751.359
Beliggenhed Den gode ende af Nordvest
Hæder Gummi- og fleshlightfabrik


Her ses et landkort over Brønshøj

Den Sadist-Facistiske Tyrannirepublik Brønshøj bedre kendt som Brønshøj, er en tyrannirepublik beliggende nord for arvefjenden København.

Den er kendt, for at have opfostret mange stjerner. Bla. Bjarne Reuter (Nationalhelt), Karlsson På Taget og Arnold Schwarzenegger. Statsoverhovedet hedder Bjarne Ølvom, som har huse i præsidentpaladset "Gerts Vinstue" som ligger midt i hovedstaden Brønshøj Torv.
Desuden er realitydeltageren Knaldperlen og hans kammerat Dolken blevet landsforvist fra Brønshøj 1.245 gange.

Bjarne Ølvom er af mange blevet kaldt "Korrupt", og "Dybt alkoholiseret." Han er desuden også blevet opdaget i, at planlægge en bombning mod Tingbjerg Republikken, sammen med Kim Jong-un, og deres fælles allierede, Den Jyllandske Tyranniske Nazirepublik.

Brønshøj er den eneste stat i verden, som har udnævnt Kommunist-Nazisme til nationalideologi. De eneste politiske partier tilladt i Brønshøj, er SFPB (Sadistisk Fascist Parti Brønshøj)og Brønshøjs WIttorffske Parti, som begge bekender sig til Kommunist-Nazismen, og Anton Wittorffs tanker.

Geografi og demografiRediger

Brønshøj er omgivet af lortelande. Af dem kan man nævne: TBR (Tingbjerg Republikken,) Kongeriget Vanløse og Nordvestriget.
Republikken blev opdaget ved et tilfælde, da statsoverhovedet Bjarne Ølvom havde drukket sig en kæmpe kæp i øret, og tænkte at landet var sølle, men i det mindste lugtede det bedre end hans lokum.

Landet Brønshøj, er verdens mest befolkede, og samtidigt også det mindste. Der bor 1.749.751.359 indbygger i Brønshøj. 1.749.751.358 af indbyggerne bor i hovedstaden Brønshøj Torv. Landets indbyggertal slår Kina med 0,3 indbyggere.

HistorieRediger

Under den 2. Carl Gustaf-krig i 1659, havde de stang-stive svenskere en sommerlejr her. Efter 3 1/2 måneds besættelse fandt en klog fyr ved navn Palle på, at komme skidepulver i svenskernes mad. Svenskerne fik en voldsom diarré, og blev nødt til konstant at løbe på lokum, og kunne derfor ikke forsvare sig. Da de skide svenskere endelig var taget hjem erklærede brønshøjboerne deres uafhængighed som en smølfestat. Siden da har landet klaret sig godt på mange måder. Blandt andet har Bjarne Ølvom i løbet af sin regeringsperiode, gjort landet til verdens største importør af øl, så han kan dække sit enorme ølforbrug.

I tiden omkring år 1670 begyndte Brønshøjs forhold til Danmark at blive temmelig anstrengt. Det hele resulterede i en duel mellem de to landes ledere, hhv. Brønshøjs Bjarne Ølvom og Danmarks Frederik 3., vinderen overtog taberens land. Bjarne Ølvom skød først og fik Danmark i præmie. Betænksom som han var annekterede han ikke Danmark, men nøjedes med at indsætte en marionetregering. En uge senere blev marionetregeringen afsat af en superskurk som indsatte Anker Jørgensen som statsminister. Bagefter løsrev Vanløse og Husum sig fra Brønshøj. I Vanløse indledtes en langvarig borgerkrig mellem Brønshøj-loyalister og Ole Thestrups fanklub.

Bjarne Ølvom indså at Brønshøj aldrig blev nogen europæisk stormagt, og satsede i stedet på kolonisation af fremmede steder med primitive befolkninger. I 1671 etablerede Kristoffer Kolumbsen fra Skagen, Brønshøjs første koloni på den afrikanske guldkyst. Senere etablerede han også brønshøjianske kolonier i Vestindien, Nordamerika, Indien, Sydsverige og det sub-arktiske Europa. Fælles for dem allesammen er, at de enten fik ufortjent uafhængighed eller blev overtaget af Danmark.

I 1997 valgte den i Brønshøj opfostrede TV-stjerne Karlsson på Taget, at forlade Brønshøj illegalt. Via Husum og Kirkebakkeboligbylidtvestforhøjenmedbrøndenhvorderliggerengård (Også kendt som Mørkhøj) kom han til den svenske hovedstad Stockholm, hvor han stadig bor under politibeskyttelse. Selv påstår den lille løgneriske satan han, at præsidenten Bjarne Ølvom og det hemmelige Brønshøj-politi stræber ham efter livet, men lad os ikke spilde mere tid på det.

I 2001 blev Vanløse og Brønshøj overtaget af Danmark under Baronens Fejde, og er egentlig begge autonome provinser under den danske krone selvom Bjarne Ølvom siger noget andet. Desuden kræver han at Vanløse og Husum indlemmes i Brønshøj igen.

Murens tidRediger

Selvom Brønshøj har klaret sig godt, var der er en kort periode hvor Brønshøjboerne begyndte at blive lidt glade for livet og elske deres arbejde. Derfor blev det besluttet at der skulle bygges en mur gennem Brønshøj der kunne omkranse byen og derved vise at det stadig var en tyrannirepublik.

Muren blev dog allerede 2 år senere ødelagt af de oprørske Brønshøjboere. Efterladenskaberne fra muren kan kendes på de grimme betonhække der snor sig rundt gennem hele Brønshøj torv.

KulturRediger

Brønshøj har en god kultur, og har dermed også mange seværdigheder. For eksempel har Brønshøj verdens største Atomkraftværk. Indbyggerne omkring Brønshøj Torv er også vældig stolte af at eje landets største Gummifabrik. På Smølfeøen midt i Brønshøjs nordgrænse Utterslev Mose bor det rebelske smølfefolkeslag. Smølferne har indgået en alliance med junkierne i Husum og københavnerhipsterne vendt mod Brønshøj. Aftalen blev indgået på Østerbro Snørebåndsfabrik, københavnerhipsternes hovedstad, og verdens største militærbase. Konflikten mellem smølferne og deres leder Peter Plys, hipsterne, husumjunkierne, Jehovas Vidner, og brønshøjboerne har for nyligt nået uanede højder, da brønshøjboerne efter ordre fra Bjarne Ølvom henrettede 17 Scientology-medlemmer og en panda på Brønshøj Torv. Situationen er meget anspændt. Grænsen mellem Brønshøj og Nordvestriget er verdens bedst bevogtede(Og ikke grænsen mellem Nord- og Sydkorea som mange går og tror, den får enddog Palæstina og Israel til at ligne den børnehave det nu engang er. Udover det så har den verdenskendte metalgruppe "Fede Finn og Funnyboyz", øvelokale på hjørnet mellem hovedgaden "Saltpeterstræde," og den smalle sidegade "Børnelokkergangen". Når de nu en gang tager sig sammen til at øve en gang om året, kommer hele områdets smølfer og skriger med på sangen med deres svansede stemmer. (Pga. deres stemmer, har man ikke så få gange troet, at Brønshøj blev invaderet af Ole Henriksen-kloner).

Brønshøj er desuden kendt for sit fantastiske foreningsliv. Bl.a. har man i Brønshøj på foranledning af Anton Wittorff, Bjarne Ølvom og ligesindede oprettet afdelinger af både SFP, Wittorffske Parti, KKK, Aalborg syklub og andre anti-neger-foreninger. På trods af disse foreningers tilstedeværelse i Brønshøj, er verdens kendteste neger, Biggie Smalls begravet på Brønshøj Kirkegård.

Den mindre gode del af BrønshøjRediger

Når du har bevæget dig rundt i Brønshøj kan du tydeligt mærke den rare fornemmelse. Ismanden smiler, Fona-manden griner, fuglene fløjter, og buschaufføren er skidestiv. Men pas på! Hvis du bevæger dig nok mod vest vil du pludselig komme ud til et gudsforladt sted - Husum. Her er det vilde vesten stadig en realitet og slavehandlen foregår også i visse kroge og hjørner. Kommunen har i flere år forsøgt at lægge alle kedelige byggemarkeder, posthuse og hvidevarebutikker i Husum, hvilket har forvandlet det til en slagmark. Det er et problem at brønshøjboere nogle gange er nødsaget til at bevæge sig ud i faren for at købe ind. Man kan prøve at tage 5A derud, men den vil højst sandsynligt blive væltet og brugt som barrikade af et blegt vitaminfattigt folk kaldet husumjunkierne.

Se ogsåRediger