Bobleplast

ThumbsUp.gif
En lækker gave, og så kan det være at det indeni også kan bruges.
Den lllyyyyyd! Den forbandede lllllyyyyyyyyyyd!

Bobleplast, er for de fleste, tilsyneladende ikke mere end et bøjelig gennemsigtig plastic-materiale, der almindeligvis anvendes til pakning af skrøbelige genstande - et middel til at sikre, at disse varer nå frem til deres bestemmelsessted uspolerede. Ikke mere end polstring for at beskytte cd'er, DVD'er og diverse ædle dele, mens de passerer gennem de forskellige smadremænd hos postvæsenet.

Og alligevel er det i stand til mere - så meget mere! Fra afstressningsmiddel til praktiske dagligdags applikationer, har Bobleplast uudnyttet potentiale, og denne artikel vil udforske nogle af dem, i håb om at give dette undervurderede materiale den udbredte anvendelse som det fortjener!

*Pop*

Er det ikke en smuk lyd?

Jeg agter at tage læseren gennem den fascinerende verden af Bobleplast, og når du er færdig, er jeg sikker på, at du vil være lige så forelsket i det, som jeg er! Og så er det ikke nødvendigt med boblesortering.

*Pop* *pop*

30px-Cquote1 svg.png Det er Pop, når det er bedst 30px-Cquote2 svg.png
Jørgen de Mylius


Kontaktlinser er lavet af bobleplast! Prop det ikke i øjnene, det gør ondt! Findus kom på hospitalet.


Som afstressningRediger

Bobleplast er genialt til afstressning af alt lige fra spædbørn op til pensionister og kæledyr. Placer personen hvorsomhelst med et stykke Bobleplast og sæt dem så i gang med at poppe. "Aaaahhh", personen glemmer straks alt om fulde bleer, dumme kolleger eller strejkende SOSU'er. *Pop* *pop*
Bobleplast egner sig også fortrinligt på støjfyldte storkontorer. Prøv det og du vil blive udnævt til månedens medarbejder. Lige en lille notits, bobleplast blev opfundet i 1468 af en prostitueret

Til spilRediger

Sænke slagskibeRediger

Hver person får to firkantede stykker Bobleplast. På det ene *poppes* alle de bobler væk, som ikke skal være skibe og så er I klar[1].

Så skal der poppes slagskibe. Her benyttes det andet stykke og mens du angiver positionen popper du på dit eget stykke og venter spændt på om der bliver poppet hos modstandernen. Både afslappende og spændende på en gang. Det står alle spil på Wii, Playstation og PC med flere *pop*.

Andre anvendelser for Bubble WrapRediger

Ja, vi kender alle til at bruge det som emballage? Men som en af de mest dyrebare og v-v-v-v-v-viiiidunderlige af alle opfindelser kan bobleplasten bruges til så meget mere! Her er blot et par eksempler:

TøjRediger

 
Sexet, forførende og uimodståelig - bare synd at man ikke har fundet en kønnere model. JK.
 
Et "pop" til hver dag i året.

Bobleplast er fantastisk som tøj. Det meste af min garderobe er nu lavet af dette alsidige materiale - hatte, shorts, regnfrakker - listen er uendelig! Og det allerbedste ved det er, at Bobleplast er vandtæt, så det er moderigtigt, praktiske, og det holder dig tør! Og det er mere åndbart end du måske tror, når alt kommer til alt, hvad tror du, er i disse bobler? Luft, selvfølgelig! Hvis din hud føles lidt klæbrig og har behov nogle luft, så bare ... * pop * * popopop * * pop * ... og der er masser af luft til at en varm sommerdag! Og løber du tør, kan du måske få lov at *poppe* konen.

FaktaRediger

  • Bobleplast er kåret til "Top of the Pops" i 2007

KonklusionRediger

Jeg håber, at denne artikel har åbnet dine øjne for skønheden i Bobleplast. Jeg finder det svært at forstå nogle gange, at der er nogle mennesker derude, der endnu ikke har fået åbnet øjnene for dette charmerende produkt. Mine Venner er enige med mig - når de kommer på besøg i deres smarte hvide kitler og deres clipboards, bringer de mig nye forsyninger, og sidder lykkeligt og '* pop * * pop * * pop *' pinger med mig, mens de fortæller mig, hvilke vidunderlige fremskridt, jeg har gjort siden sidst.
* pop * * pop * * pop * * popopop * * pop! *

Ahhhhhhh... Please, forlad mig i dette dejlige øjeblik ...

AdvarselRediger

Hvis du bestiller din Bobleplast på postordre, så sørg for at den bliver pakket forsvarligt ind. Det er ikke til at bære, hvis nogle af boblerne er bristet ved ankomsten.

Og vi skal poppe - ja vi skalRediger

[email protected]@fullurl://fun.from.hell.pl/2003-11-24/bubblewrap.swf

Eksterne henvisningerRediger

Prøv at poppe online

Endnu mere *pop*pop*

populær for poppedrenge

NoterRediger

  1. Her er selve forberedelserne også en stor fornøjelse