Bill Gates

"Du har foretaget en ulovlig handling"

Bill Gates i et reklamefremstød for Windows 95


~ Bill Gates om købere af et Æbleprodukt


"MS-DOS FTW!!!"

~ Bill Gates om livet


Bill Gates (første version operationel i 666 f. Kr og erklæret obsolete[1] i 1998) er opfinderen af Microsoft og har programmeret tekstbehandlingsværktøjet Microsoft Word på sin Game Boy.

Bill Gates anses som en reel trussel mod verdensfreden, da han har opfundet alle computervira der findes, blandt andet den berygtede 7-kabale og alle computeres værste mareridt, Internet Explorer. Den reelt værste af Gates' mange trusler mod personlige computere er kendt som Windows.

Bill Gates' værste fjende er Steve, som han sendte til æblegården i 666 f. Kr. Steve er siden da undsluppet æblegården, og hjemsøger nu Bill som afgud i hans religion. (Se Microsisme)

Livshistorie og apokryfe skrifterRediger

Bill Gates blev opfundet i Area 51 i 666 f. Kr, fordi Steve[2] var begyndt at ødelægge verdensøkonomien med sine mange magiske æbler. Bill smed så Steve ind igennem the Gates of fruit, og derved fik han tilnavnet "Gates". Efter denne handling var folk så taknemmelige at de begyndte at tilbede ham og give ham penge. (Se Microsisme)

Jorden gik under ved samme lejlighed, men takket være den solide BASIC-kode, som Bill blevet lavet med, har verdens befolkning levet i en virtual reality, som er styret af Bill Gates[3].

Det ved vi, fordi der både findes vinduer ude i virkeligheden og i Windows. Det gjorde der ikke før Bill, så vi skylder ham alt, og kan lige så godt kalde ham Gud. Det gør vi så fra nu af. (Se Microsisme) 
Denne mand slog mig ihjel! Kom nu! En eller anden! Hjælp mig med at få hævn!?


C: FORMAT C <Enter>Rediger

<references> Han laver også computerviruser.

  1. Nærmest det samme som redundant
  2. The guy with the Jobs surname
  3. Ja, ligesom i 'Inception' og alle de andre konspirationsteorier
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.