En koloni af transseksuelle nældeceller forklarer en forbipasserende bi om deres syn på kønsskifteoperationer

Ordets udtalelseRediger

Bi udtales som det græske pi, blot med b i stedet for p, med mindre ordet figurerer som bi-ord, som for eksempel i ordet bi-seksuel, hvor det nærmest skal udtales som ordet vi, dog med b i stedet for v.

Ordets mange betydningerRediger

Bi har mange betydninger, især når bi er en del af et ord.

"Bi hos mig"Rediger

Sådan kan man sige, hvis man vil have at en eller anden ikke skal gå hjem. Her betyder bi altså bliv. Heraf kan vi deducere at dette ord stammer helt tilbage fra før bogstaverne l og v blev opfundet.


Biologisk betydning af biRediger

Bi-ologisk har ordet også en betydning. En bi er et lille vinget kræ, der flyver rundt mellem blomster, hvor den samler nektar ind og fungerer som seksualformidler mellem blomsterne. Bier oplever således ret meget porno hver dag.

Bi-seksualitetRediger

"Han er bi-seksuel" siger vi om en, der kan dyrke sex med både eget og det modsatte køn. En ret praktisk foranstaltning i virkeligheden, da mulighederne for sex bliver væsentligt forhøjet, hvis man ikke er kræsen vedrørende sexpartnerens køn.

Bi-jobRediger

Det er et job, som man har ved siden af sit hoved-job. Mange har såkaldt sorte bi-jobs; de glemmer altså alt om, at de burde have fået sig et bi-kort fra skattefar.

Bi-kortRediger

Her har vi igen et ord med to betydninger. Det er dels et kort, som skattemyndighederne udsteder, og dels er det kort, som bier anvender, såfremt de har mistet deres normale radar-evner på grund af vira.

Bi-bobRediger

"Bee-bop-a-lula, she's my baby!"

~ Gene Vincent
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.