Bertel Haarder

Født Bertel Hår Der, da han ikke havde hår på hele hovedet. Men det blev pisse besværligt, da ordet "der" henviste til en pil på hans pasbillede der pegede på hans små totter. Af venner bliver han ofte kaldt Ørnefar. Som søn af Jacob Stegelmann og en ukendt pokémon havde han en svær barndom, som gjorde at han blandt andet udviklede en kraftig spedalskhed og op til flere vabler. Hans kærlighed til risengrød, gjorde at han senere blev formand for Risengrødspiserne

Bertel Haarder klædt ud som Bivadamen.

Dengang Bertel var ungRediger

Han er mest kendt for sin hovedrolle i filmen Pirates Of The Caribbean, men også for sine mindre roller i blandt andet TV-serien Matador som Maude Varnæs. Efter disse store roller havde han svært ved at få nye roller, fordi at det var svært for den brede befolkning at se ham som andet end en blanding af Maude Varnæs og Jack Sparrow, hvilket for de fleste mennesker var meget traumatisk. Han måtte derfor se sig nødsaget til at medvirke i reklamer, og har blandt andet været med i en reklame for Biva, hvor han spiller en overvægtig dame der snakker jysk og peger. Han var også en kort periode inde i Bamse fra Bamse og kylling, men blev smidt ud da det blev opdaget.

30px-Cquote1 svg.png An apple a day, keeps the doctor away... If you can hit him! 30px-Cquote2 svg.png
Bertel Haarder om danskernes sundhed.


Bertel i sin bedste alderRediger

Efter Bertel Haarder døde, genopstod han tre dage senere og begyndte derefter på politik. Han startede i det små med at være lokaldiktator for Brønshøj Boldklub, og efterhånden som han blev god til det blev han diktator for byen Varpelev, som dengang var Danmarks Hovedstad.

Bertel i dagRediger

Da Bertel stoppede som diktator, åbnede det op for mange nye muligheder, og han blev hurtigt en fast spiller på det danske Counter-Strike landshold. Det er blevet oplyst af anonyme kilder at han bedst kan lide at være de såkaldte Counter-terrorist, som kæmper imod de onde onde terrorister. Er desuden far til Bæveren Rocco.

Se ogsåRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.