30px-Cquote1 svg.png Børn skal hverken ses eller høres... De skal lugtes! 30px-Cquote2 svg.png
Hanseman Lughter


30px-Cquote1 svg.png Børn er sjove at lave, men bagefter står de bare og fylder! 30px-Cquote2 svg.png
Anders Matthesen


30px-Cquote1 svg.png Jeg forstår ikke rigtigt børn, og har aldrig rigtig været ét, men de udgør vist en vigtig del af Økosystemet. 30px-Cquote2 svg.png
Ekspert


En række lækre opskrifter på tilberedning af børn. - Husk det rigtige køkkengrej
Barnemad.

Børn er den uheldige bivirkning af sex, hvis man har glemt at svøbe pølsen ind i gummi (eller ekstra tykt bacon). Alle børn er onde og det siges, at alle politikere engang har været børn. Det er kun asiatiske børn, der er søde og derfor sælges disse til vestlige par for en meget høj pris. Det siges bl.a. at 99% af Kinas BNP udgøres af bortadoptioner.

Børn kan kendes på at de har mere karamel i håret, end de har hår på karamellen.

BørnefænglserRediger

I Danmark har vi fængsler til de onde børn, som populært kaldes børnehaver. Her går de mest trænede vagter, som kaldes pædagoger og som har studeret børnepsykologi og derfor ikke tøver med at bruge omvendt psykologi på børnene. I børnehaven tvinger man børnene til at lege med Lego og man fodrer børnene, da børnene ellers kunne finde på at kaste med bestikket.

Michael JacksonRediger

Imens vi i Danmark indsætter børnene i børnehaver, så findes der også personer i verden, som er tilgivende, kærlige og forstående over for børn. En af disse personer hedder Michael Jackson og har op til flere gange været i fjernsynet pga. hans kærlighed til børn. Desuden har nogle af børnene været i fjernsyn hvor de virkede meget kede af det de havde gjort og fortalte om hvordan Michael Jackson havde vist sin kærlighed til dem og tvunget børnenes kærlighed ud af dem med store mængder alkohol. Michael Jackson har også udgivet bogen: Mit liv som børne spiser. I denne fremragende bog fortæller han om de lækreste omskrifter. Burde læses.

Fakta om børnRediger

Vidste du...
at Gud gjorde børn så skide irriterende og ildelugtende for at folk ikke skulle få for mange af dem?
  • Ugeskrift for læger offentliggjorde forrige torsdag resultatet af en undersøgelse, hvor man havde iagttaget et stort antal børn i alderen ½-2 år under måltiderne. Konklusionen lyder i sin enkelthed at børn i deres første par leveår optager næring gennem ansigtshuden.

Børn og madlavningRediger

Prøv at udskifte den sædvanlige flæskesteg med et helstegt barn til næste jul. Helstegt barn smager godt med rødkål til, men stegen bør stege længe for at undgå salmonella.

Dette ret kan især anbefales, hvis du hører til i blandt Danmarks fattigste og har følgende problemer:

  1. Du har ikke råd til julemaden.
  2. Du har i forvejen for mange munde at mætte.
  3. Du har ingen ben, hvilket gør det vanskeligt at gå.

Hvis du er tvivl om processen, så se evt. Spademanns guide til at tilberede menneskekød.

Børn og geografiRediger

Der er visse byer, der har vist sig at være direkte usunde for børn at blive født i og siden vokse op i. Det gælder specielt for byerne:

Se ogsåRediger