SKRUB AF, DIN SPADE!
Her ses en typisk bølle, der har forklædt sig som en uskyldig sex-turist i Ørstedsparken, men det er i virkeligheden ham, der begår hatecrimes!

DefinitionenRediger

En bølle = ham den mega-grimme, store, stinkende, bumsede og voldelige dreng fra overklassen. Det er ham, som aldrig kan få noget fisse, og som bliver sur på de små drenge når de heller ikke gider give ham noget (røv).

AdfærdenRediger

Studerer man en bølles adfærd, kan man se, at den ofte bliver afvist af den kvindelige udgave af dens art, fordi den benytter sig af en teknik som adfærdsforskerne kalder plathed. Det kan for eksempel være en scorereplik som denne:

""Hvad så Slikkeline, skal du slikke lidt på fars tryllestav?""

~ Eric Schon om at vise sin knortekæp frem


Grundet denne mislykkede teknik, vender de sig mod svagere udgaver af samme art, ofte af deres eget køn, og prøver at få noget sex der.

I tilfælde af at bøllen atter bliver afvist, kan den nemt blive voldelig, så det skal helst undgås. Sker det alligevel, begynder endorfinerne at strømme ud i kroppen bøllen, der bliver blålilla i hovedet og går amok i en slags sadistisk ekstase, hvor aber, og alt andet i nærheden spankes. Det er i visse tilfælde nok til at de får udløsning, ellers må de dyrke en god gang anal voldtægt, på ethvert levende væsen en person af samme køn, som kompensation for frustrationerne.

Findes der kure?Rediger

Nix, der findes ikk' nogen kur.

Andre betydningerRediger

 
Den politiske bølle tørrer sine hænder, efter at have kvalt en feministisk speltkusse

I udvalgte dele af Syddanmark (Nærmere bestemt Lolland og Langeland) er en Bølle det samme som en By. Der er dog en del karakteristika ved syddanske bøller, som følger:

  1. Der er én indbygger
  2. Der er to huse pr. indbygger
  3. Der er ingen kiosker
  4. Der er 10 pizzariaer pr. hus
  5. Ingen kommer forbi
  6. Bøllerne har navne såsom "Ølle" eller "Tulle"

Spademanns har endnu ikke fundet det rigtige svarfænomenet. Vi har spurgt de lokale, men vi forstod ærlig talt ikke svaret.

Et Godt råd, hvis du kender en bølleRediger

Undgå at være sammen med den, det smitter nemlig. Derfor!

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.