Astrologi

Christian borup 2006 180x195.jpg
En oplyst kommentar fra Christian Borup:
Astrologi er noget nær det samme som økologi. Det er logisk og handler om et emne der sagtens kan debatteres med en fra Scientology. Samtidig har astrologi, sikkert til manges forbavselse, intet - jeg gentager - INTET at gøre med Spice Girls toiletbesøg under en koncert i KB-Hallen i 1997.

"It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves"

~ William Shakespeare om astrologi


" It is the stars, The stars above us, govern our conditions"

~ William Shakespeare om selvmodsigelser


OuvertureRediger

Der hersker stor videnskabelig uenighed om, hvorvidt astrologi er noget overtroisk pjat eller ej, og vi her på Spademanns Leksikon-redaktionen har derfor hugget om, hvorvidt astrologi er videnskabelig eller ej, for at afgøre diskussionen én gang for alle. Papir vandt over sten, så derfor er en videnskabelig artikel om astrologi under konstruktion eller rettere udvikling, da astrologien hele tiden høster nye landvindinger, efterhånden som astronomien opdager nye solsystemer, hvilket er logik for perlehøns.

PrologRediger

Astrologi betyder at forstå, hvad klokken astrologisk set er slået på det store himmelske planet-ur, som en horoskopcirkel i virkeligheden er.

Pga. denne usikkerhed har man diskuteret, om selve det astrologiske princip (dvs. en trivialitet af menneskenes livsforløb, afhængig af deres fødselstidspunkt), kunne omdefineres, og vi er stolte, som de første, til at komme med den alternative dyrekreds, tilpasset og omformet til moderne danske forhold.

Astrologi er tæt forbundet med numerologi. Når du er blevet snydt ved at få lagt dit horoskop, kan du til enhver tid blive snydt dobbelt så meget ved at få lagt et numeroskop, som du alligevel ikke forstår.

Fakta om de gamle stjernetegnRediger

  • Vandmænd er klamme
  • Skorpioner tror ikke på astrologi, men de er også meget skeptiske allesammen
  • Jomfruer er gennemsnitligt jomfruer i 13,2 år
  • Alle tvillinger, uden undtagelse, er født i dette tegn[1]

"I am involved in a freedom ride protesting the loss of the minority rights belonging to the few remaining earthbound stars. All we demanded was our right to twinkle"

~ Marilyn Monroe om at blinkeModerne stjerne-princippet


 
Navn Dato-interval Typiske egenskaber
Lammet 21. marts til 21. april Lammet går rundt og spiser græs og bræger ulden tale, mens det venter på at bonden kommer med barbermaskinen. Lammet er normalt skikkeligt, men ser det et sort får, går det helt amok. Det skyldes ild-elementet.
Koen 21. april til 21. maj Koen vågner tit om natten med mareridt om, at græsmarken skal omlægges til parkeringsplads, for Koen elsker græs og at tygge drøv på det. Har god forstand på friværdi og cost/benefit-analyser. Giver kun velgørenhed til Røde Kors, fordi den synes, det var synd at firmaet blev så upopulært efter valget i 2007. Koen tilhører jordelementet, og det forklarer kærligheden til græsmarkerne.
Hvalpekuldet 21. maj til 21. juni Hvalpekuldet er ikke til at styre på ti tønder land. Deres nysgerrighed og glæde ved at lære, får dem til at rode rundt med deres snuder i alt, hvad de ikke skulle have haft snuden i. Hvalpekuldet egner sig således til at være opdagere inden for politiet og andre steder, hvor nysgerrighed og tænkeevne er et must. Hvalpekuldet hører til luftelementet.
Gummisneglen 21. juni til 21. juli Gummisneglen bruger altid gummi, fordi han/hun er bange for at få chlamydia. Gummisneglen har lyst til at spille stor og sej, men går altid ned med én eller anden vævsforandring på ringmuskulaturen.[2] Gummisneglen synes, at Naser Khader er fed, men stemmer på Fogh. Gummisneglen er sløv, men det er fordi den tilhører vandelementet, der gør folk flegmatiske.
Balkatten 21. juli til 21. august Balkatten elsker at optræde til fester og andre rare begivenheder, hvor den håber at alle vil bemærke, hvor glimrende den danser og svanser med halen. Men når det kommer til arbejde, melder Balkatten fra; dén slags er der ikke noget ved, og så knurrer den, for ildelementet gør Balkatten kolerisk, især hvis den er fuld.
Kynikeren 23. august til 22. september Kynikeren er et flokdyr, der med brutalitet søger at få de andre i flokken til at antage dens meninger. Den fiser rundt i samfundet, uden at bekymre sig over, om den er på afveje. Kynikeren har svært ved at håndtere intellektuelle spørgsmål, som ikke kan måles og vejes, såsom "Hvad er bedst, penge eller lykke?".[3] Den prøver at fravriste jorden værdier, men det er fordi den tilhører jordelementet og grovudnytter det.
Elmåleren 21. september til 21. oktober Elmåleren fiser rundt og holder øje med, hvor meget energi alle andre anvender, da retfærdighed og balance er noget Elmåleren[4] holder af. CO2-udledning ligger Elmåleren uendeligt fjernt at beskæftige sig med. Den ved, at der altid vil være brug for en Elmåler. Det ved den, fordi den tilhører luftelementet og derfor bruger sin tænkeevne.
Fredsduen 21. oktober til 21. november Fredsduen tror, at der bliver fred i verden ved at lave mere krig.

Fredsduen er typisk tilskuer til unges aktioner, for næste dag at kunne hyle op om sin uretmæssige anholdelse, bare fordi han/hun var til stede. Duen kunne aldrig drømme om at drikke anden kaffe end den, der er håndplukket af ordentligt betalte kaffearbejdere fra Nicaragua. Fredsduen står altid op og tisser.[5]

Buksetrolden 21. november til 21. december Buksetrolden hedder sådan, fordi dens største hobby er at luske bukserne af folk fra begge køn. Trolden er ikke særligt kritisk med, hvem den kopulerer sammen med, for trolde kan ikke få kønssygdomme. Trolden er et hidsigt gemyt, der ikke tåler solstråler, på trods af at den tilhører ildelementet og således skulle have lært at tåle lyset og varmen.
Gniergeden 21. december til 21. januar Gniergeden er en træls personage, som du ikke skal ønske dig at få til chef, for så får du ingen løn. Joachim von And og Ebenezer Scrooge[6] kan godt gå hjem og lægge sig, de er det rene vand i forhold til Gniergedens nærsparsommelighed. Ved juletid kan Gniergeden godt blive mildere stemt, men det er kun fordi den scorer kassen på at spille på børsen i dén sæson. Gniergeden tilhører naturligvis jordelementet.
Ællingen 21. januar til 21. februar Ællingen er det mest underlige stjernetegn i hele dyrekredsen. Den tusser rundt og siger mærkelige ting, som folk først fatter årtier efter, men sådan er det at være et barn af fremtiden. Det er blevet profeteret, at en ælling skal frelse verden fra indflydelsen fra både Jesus, Muhammed og Bill Gates. Sådan er det, fordi Ællingen tilhører luftelementet, og derfor kan den både tænke og bruge sin intuition.
Sølvfisken 21. februar til 21. marts Dette lille uanseelige dyr, der trives under mørke og fugtige omstændigheder, har helt sikkert et problem med afhængighed af alkohol, narkotika og underlødige tv-programmer. Det har Sølvfisken fordi den er det sidste stjernetegn i dyrekredsen, så Gud har pålagt den, at tænke over alt det, de andre tegn ikke tænker over. Den slags er hårdt, og derfor går Sølvfisken altså på druk, men den er jo også i vandelementet, så tørst er naturligt for den.

Astrologisk selskab har opfordret kendte danske dameblade til at antage denne moderne dyrekreds. Billed-Bladet og Jyllands-Posten har reageret positivt, da kredsen har klart sigte mod deres kernelæsere.

Se ogsåRediger

Leif linker her til sin side om astrolonomi og andet godt i jomfruens tegn: www.stjernetegn.com

Astrologiske fodnoterRediger

<references>

  1. Milena Penkowa et al., The Gemini Brain 2001
  2. Eller fibromyalgi
  3. Penge er selvfølgelig bedst, fordi man kan købe lykke med penge, men ikke omvendt. Dét er jo anvendt logik!
  4. Mette Frederiksen er Elmåler med Hykleren i ascendanten
  5. Uanset køn
  6. En fiktiv figur i Anders And & Co
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.