Asmaa Abdol-Hamid

"Er det en abe?"

~ Line Baun Danielsen om Asmaa

"Det er eddermame photoshoppet deet deer"

~ Naser Khader om de Egyptiske modelbilleder
Asmaa på modelarbejde i Egypten

Asmaa Abdol-Hamid (f. 1981) er dansk model og stiller op til Folketinget for Uenighedslisten. Hun er kendt for at kalde alt omkring hende for racister og sexister fordi hun går i udfordrende tøj, som understøtter hendes lidt tilknappet facon.

Hun har tidligere lavet billeder til Rapport, hvor hun smed alt undtagen tørklædet. For muslimske kvinder skal have tildækket ansigt. Det gjorde dog ingen forskel, da Asmaa lider af overdreven pels.

BarndomRediger

Som lille blev hun dynelapper men efter en tur i Ikast-filialen af Tæppeland havde hun et brændende ønske om at blive et flyvende tæppe. Første gang hun fik sit ønske opfyldt om at flyve rundt på et væg-til-væg tæppe endte hun midt i Oksbøl-lejren og blev prompte skudt ned af en kampvogn.

Hun forstod dog straks at vende hændelsen til sin fordel og indkaldte til verdensomfattende pressemøde hvor hun erklærede at hun følte at hendes suverænitet var krænket, og at hun ville gå til den Internationale Menneskerettighedsdomstol med et erstatningskrav på femten lammeuldstæpper, en ordentlig møbelbanker tæppebanker, et slumretæppe og 18 kameler.

VoksendomRediger

Se barndom

ÆgteskabRediger

Asmaa Abdol-Hamid blev købt og gift i en alder af tre år med Ab-Uha-Da Hamid. Han købte derefter et hjørne af Islamisk Stat for 1½ ged og en dværgpik. Hun er så glad, fordi der er nogle der gider rode i hendes underliv.


Asmaa som modenRediger

I 2023 bliver Asmaa landets første kvindelige, muslimske statsminister for Uenhedslisten der også bliver landets største parti. Hun danner regering sammen med Søren Pind(V) og Simon Ammitzbøl(R). Hun starter med at erklære Israel krig så palæstinenserne kan gevinde det tabte land.
Samtidig går hun modeopvisning nu hvor alle kvinder går rundt i tæppe. Med sig på arbejde har hun sin Kalashnikov og har afskaffet samtlige sine livvagter.

Samtidig indvier hun en ny moske i den gamle DR-by i Ørestaden hvor kvinder nu har fået ligestilling. Imamen er også kvinde og hedder også Asmaa.

Kong Frederik X udtaler at han ikke er meget for at tage hvide handsker på når han skal hånde med sin statsminister så det lader han Dronning Mary om.

Andre versionerRediger

Asmaa AbbDolly-Hamid Parton

Se ogsåRediger

...hvordan jorden drejer om solen

Asmaas yndlingsvideoRediger