Arnold Schwarzenegger

"I'll be back!"

Her ses The Governator, inden han indvandrede til Californien.
~ Arnold Schwarzenegger, som beder sidemanden om at holde sin plads

"I'll be back!"

~ Trussel fra Arnold Schwarzenegger om en efterfølger til Terminator III

"Ich will zurück werden!"

~ Tysk dub af "The Terminator"

"IT'S NOT A TUMMAH!"

~ Arnold Schwarzenegger om sin hjerne

"PUT THAT COOKIE DOWN - NOW!"

~ Arnold Schwarzenegger om til kongressen i USA


Arnold Steroid Schwarzenegger er en østrigsk bodybuilder kendt som KGB's hidtil mest effektive torturredskab fra dvs. film, hvor han næsten altid spiller en hensynsløs dræberrobot eller en fjollet muskelmand der spytter platte oneliners ud i metermål. Med sådan nogle evner var det nærmest skrevet i stjernerne at Arnold ville få succes som politiker.


Arnolds liv og karriereRediger

  Arnold var perfekt i rollen som Terminatoren. Den krævede hverken nævneværdigt skuespil eller særligt komplicerede replikker. Kun et stenfjæs og en mekanisk gøren og laden(...)Arnold kunne derfor gøre, som han altid har gjort, og stadig blive berømt på det.  
Casteren på The Terminator

Da Arnold Schwarzenegger blev født var man først i tvivl om, hvorvidt han var menneske eller ej. Som barn blev han tit misforstået på grund af sin totalt uforståelige specielle udtale. Læger undredes også allerede da lille Arnold var 11 over den ekstremt fremskudte og vredne kæbe. Man mener Arnold filmdebuterede omkring 1970, men nogle mener dog at dømme efter hans stenaldertræk, at hans karriere indenfor underholdningsbranchen må være startet med "The Flintstones". I 2003 blev Arnold Schwarzenegger valgt som præsident af Californiens forenede stater og i 2004 fortalte han sig ved det republikanske konvent.

Arnold Schwarzenegger har udtalt at demokraterne skulle tage at forøge deres volumen på armene i stedet på maven. "Pigemænd" og "slapsvanse" er Arnolds yndlingsskældsord.

LinksRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.