Anton Wittorff


"Mere pommes rösti, Buddha-klovn?"

Ingen har nogensinde set Anton Wittorff i virkeligheden. Hvordan ser han mon ud? Og hvem er denne mand?
~ Anton Wittorff om Buddha-klovne

"OMG LOL I PWN3D U N00BS!!!"

~ Anton Wittorff om at nå level 80 i World of Warcraft

"Ich bin der neue gartner."

~ Anton Wittorff om sin afgangsprøve i tysk

"Gode idéer skal ikke diskuteres, de skal føres ud i livet!"

~ Anton Wittorff om gratis heroin til gravide

"ZZZzzzzz...!"

~ Anton Wittorff om natten


Anton WittorffRediger

Anton Wittorff er en tysk-dansk politiker og arkæolog. I 2006 stiftede han et nyt socialistisk parti, Sadistisk Fascist Parti, hvis karismatiske leder han blev. Fra 2007-09 holdt han desuden en række foredrag om middelalderfund i forbindelse med etableringen af Københavns metro, et arbejde, der indbragte ham Rosenkær-prisen. Han gjorde sig populær ved under et foredrag på P1 at kritisere multimedieskatten, som han lovede at afskaffe, hvis SFP blev en del af et nyt regeringsgrundlag. Som konsekvens af det ringe antal stemmer ved valget i 2011 (to personlige stemmer og et fanbrev fra Thor Möger Pedersen) nedlagde Wittorff samme år SFP og rejste til Sudan for at bjærge fortidsminder fra Wadi Halfa. Han blev tilbudt at blive dommer i X Factor sæson 2012, men afslog, fordi han ikke længere følte sig ond nok.

Wittorff er hyppigt citeret på WikiLeaks. Han har forgæves ansøgt om at købe rettighederne til siden af Julian Assange.

Wittorff har siden barndommen været ekstremt tiltrukket af Georg Gearløs - med det resultat at han i 2001 besluttede sig for at følge i hans fodspor og springe ud som Aladdinseksuel. I hans CV finder man derfor bl.a. opfindelsen af Den Helt Enormt Automatiske Kartoffel-skræller-skræller, en opfindelse, der revolutionerede dagligdagen for op mod en hel fjerdedel af alle indsatte i Vestre Fængsel, samt kreeringen af et andet innovativt dagligdagsmiddel, Anti-anti Insekt-spray™ - dog nok bedst kendt som Aladdin-drømmesnif.

Wittorff er tilhænger af grøn teknologi. Han har bl.a. opfundet den bionedbrydelige snescooter og den CO2-neutrale cigaret, og han er foreløbig sponsor for COP18 i Qatar.

I januar 2012 solgte Wittorff retten til sin biografi til Berlingske Media, og hans biografi ventes udgivet senere på året.


TriviaRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.