Anders Fogh Rasmussen


"Han er den eneste, jeg kender, som kan spise et rundstykke uden at krumme"

Anders Fogh Rasmussen sølet ind i Poul Nyrups blod efter den rituelle sværdduel om regeringsmagten.
~ Mogens Lykketoft om de analt-retentive aspekter ved Fogh
Anders Fogh Rasmussen sætter her ild til en ældre dame kun ved hjælp af eyebeams™.
Valgplakat

Poul Anders Fogh Rasmussen. (bedre kendt som Anders F. eller Anders Fjogh Rasmussen) er verdens eneste nulevende Neanderthaler (nært beslægtet med den mere kendte Wulffmorgenthaler), og er som sådan fredet i klasse A (og sådan set også i børnehaveklassen). Han får derfor som regel lov til at passe sig selv, og gøre og sige som han vil, da der alligevel ikke er nogen, der tager ham alvorligt. Herved har han opnået diverse høje politiske roller. Først var han Danmark´s skattefar, dernæst Danmarks statsminister og nu NATOs generalsekretær. Fogh var i en periode også leder af Venstre. Fogh er kendt for at svare: "Der er ikke noget at komme efter" på relevante og nærgående spørgsmål fra journalister. Historien har vist, at der i sandhed ikke er noget at komme efter hos Fogh - slet ikke.

De unge dageRediger

Anders fogh, stammer i virkeligheden fra en anden dimension. Da Anders var syv år spillede han engang ludo med sin far, uden at spørge sin mor om lov først. Jeg kan godt sige dig, der blev uddelt øretæver. Han pillede tit bussemænd. Da hans mor fik øje på det, fik han ofte et blåt øje eller hun brækkede hans fingre, så han blev nødt til at pille næse med tæerne, viser et tankevækkende studie fra Red Barnet.[1]

Ungdomstiden tilbragte han i København, hvor han dels tilbragte dagtimerne i Venstres gruppeværelse på Christiansborg, eftermiddagen i fitness-studiet Nautilus på Amager og aftentimerne i Ørstedsparken, fordybet i filosofiske samtaler med den trebenede idéhistoriker Lors Dukajev.

Tilbage i 1980'erne havde Fogh et alvorligt stirreproblem med øjnene (Basedow's syndrom). Dette var en af de alvorligere følger af at være blevet skræmt af at have set Dødens Gab 3, der jo må erkendes at være en af de bedste og uhyggeligste film i Hollywoods historie, kun Dødens Gab 7 kommer i nærheden. Hans øjne har aldrig rigtig fået en menneskelig form siden, og er da også blevet optaget på FN's liste over masseødelæggelsesvåben grundet deres evne til at udsende dræbende Röntgen-stråler, som kan gøre mennesker til rød aske på op til 700 meters afstand.

StatsministerperiodeRediger

Da Anders Fogh er søn af tidligere statsminister Poul Schlüter, bildte Anders i 2001 sig pludselig ind, at han også var statsminister. Lidt ligesom George W. Bush, som han styrede med hård hånd. Så, støttet af sine bøller fra Venstre, samt Bush, sprang Fogh over til Christiansborg og gav daværende statminster, Poul Nyrup Rasmussen, en sådan massiv omgang prygl, at Poul ikke havde meget andet valg end at løbe grædende bort. Anders har derefter aktivt udskiftet, og forsøgt at udskifte, både ministere, samtlige amter og kommuner, samt hele velfærdssystemet. Han har derudover også udskiftet Pouls tæpper, da han bedre kan li' nolium og så er det lettere at feje for egen bagdør.

Spildt malingRediger

På vej til et mødepå Christiansborg stødte Anders Fogh ind i to unge mænd, der derfor kom til at spilde deres medbragte røde maling. Anders Fogh har nægtet at betale erstatning for den spildte maling.

Mr. Fogh goes to Hollywood NATORediger

Med en finanskrise under opsejling stoppede Anders dog lidt op og tænkte. Jo, der var vidst noget frygteligt på vej her, og det betød næppe noget godt for Venstres opbakning eller Danmarks generelle finansielle sektor. Ville han huskes som den der kørte Danmarks økonomi halvt i sænk, og som den der førte Venstre til nederlag efter tre udbrudte valgsejre. Nej for fanden! Han var da selveste AFR, den mest veltimede manipulator i hele Kongeriget Danmark. Så hvad gjorde smarte Fogh, som ikke bryder sig om at være upopulær? Han satte da selvfølgelig Lars Løkke Rasmussen, en mand der lært at håndtere upopularitet, ind som sin efterfølger, imens han selv skruppede afsted til NATOs kontorer, nu hvor der ganske belejligt var en post som generalsekretær ledig, som de andre statsledere lovede ham.

Og således viste Anders Fogh "Jeg-lover-at-jeg-stiller-op-til-statsminister-til-næste-valg-også" Rasmussen, hvor vi har partiet, Venstre. Altså: De ligger pattestive sammen med magtfulde venner i en grøft, et eller andet sted i, eller udenfor, EU.

Per ultimo mensis septembris MMX er han nær løsningen af NATO's evigtunge problem med at afsætningen af guldbajere i Tyrkiet og åbningen af det kurdiske marked. En dødsensfarlig opgave, som tidligere kostede ham en brækket arm i et kemalistisk torturkammer, før han ved hjælp af sit lasersyn kunne flygte og samtidig ødelægge laboratoriet.

Krisesituationen i NATOs Nørreportafdeling fik ham til, incognito, at rejse til Milliontyvenes skjulested og sende dem alle til Guantanamera, uden at nogen opdagede noget.

Se også tilRediger


Officielle LinksRediger

Efterfulgte:
Poul Nyrup Rasmussen
Danmarks statsminister
2001-2009
Efterfulgtes af:
Lars Løkke Rasmussen


FodnoterRediger

  1. Milena Penkowa The Anal-retentive rat, Gyldendal 2001
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.