Stjerneico1.png Stjerneico1.png Stjerneico1.png

Alien er en film om 7 personer der bliver angrebet af et surt rumvæsen, selvom det også kunne være en sur bjørn. Filmen er en version af Paradise hotel, hvor personerne en for en taber og bliver sendt ud. Filmen er inspillet af James Cameron, og har modtaget 3 oscars og en Jens vejmand.

PlotRediger

Det starter med Neil Armstrong, beslutter sig for at tage på en tur til en planet, sammen med 6 venner. De seks andre er Michael Moore, Pia Kjærsgaard, Rob Halford, og så kunne han ikke finde flere frivillige, men heldigvis fik Rob Halford fat på Moses og Thors far, som også ville med. Dagen før afsendelsen, mødte Jens Otto Krag også op og ville med.

Turen gik fint, og Rob Halford og Michael Moore låste Thors far ind i et skab i to timer, mens de andre spiste mad. Der var en diskussion om hvem der skulle have vandet først, Pia Kjærsgaard eller Jens Otto Krag, men heldigvis skilte Moses vandene, og de kunne begge få.

Rumskibet landte på planeten, og alle steg ud, bortset fra Neil Armstrong, som skulle have en time på øjet, og Rob Halford, som ledte efter madrester på gulvet. Pia Kjærsgaard, Michael Moore, Thors far, Moses og Jens Otto Krag gik ud og fotograferede. Så kom de til en hule, og alle, bortset fra Pia Kjærsgaard som blev ude da hun havde slået sin fod, gik ind. Det var mørkt. Moses tændte det hellige lys, så de kunne gå videre. Michael Moore bliver væk, men han hører rumlenen fra Thors fars mave - han har ikke fået mad - og finder derhen igen. De fire når hen til en hule, hvor der er et lille fredeligt væsen. Thors far er så sulten, at han spiser den, hvilket får Jens Otto Krag til at flygte ud af hulen.

Tilbage til rumskibet, er de syv samlet igen, da Thors far får ondt i maven. Noget suser ud af Thors fars mave med enorm kraft, rammer væggen, rammer spejlet, og suser ud af døren. Jens Otto Krag, Michael Moore, Pia Kjærsgaard, Moses, Rob Halford og Neil Armstrong leder, men de kan ikke finde den. Pludselig dukker et væsen frem og spiser Neil Armstrong, før nogen andre kan gøre noget.

Pia Kjærsgaard, Michael Moore, Moses, Rob Halford og Jens Otto Krag samler sig i et rum med pistoler fremme. De ser en skikkelse komme frem, og skyder, men rammer forbi, og det er et held, for ellers ville de have dræbt Michael Moores kat. Endnu en skikkel komme frem, de skyder igen, og rammer igen forbi. Og det var også et held, for ellers ville historien have sluttet her. Rumvæsnet smutter ind og gemmer sig, og da heltene orienterer sig opdager de at rumvæsnet er væk, men at Michael Moore havde skudt Jens Otto Krag ved en fejl, og Pia Kjærsgaard havde skudt Rob Halford (ikke ved en fejl). Ingen af disse er dog døde. Pludselig springer rumvæsnet frem igen, og bider hovedet af Rob Halford. Den trænger Moses op i en krog, mens Pia, Jens, Katten og Michael prøver at komme væk. Rumvæsnet rykker tættere på Moses, men så bruger Moses sin superstyrke på at lave et hul i rumskibet, som han kan flygte igennem. Moses når senere sikkert ned på Jorden, indhyllet i en boble af energi. Luften strømmer igennem hullet i skibet, og Jens Otto Krag bliver suget igennem. Rumvæsnet når dog at hold fast, og kommer heldigvis i sikkerhed. Nu er der kun to tilbage - Pia Kjærsgaard og Michael Moore. Og Michaels kat. De er forsamlet i rummet med redningskapslen. Mens Michael Moore holder vagt, klargør Pia Kjærsgaard rumkapslen - Pia Kjærsgaard har en fortid som automekaniker. Der er ikke meget tid, men Pia Kjærsgaard når det. Imens rykker rumvæsnet nærmere. Pia starter ,den, kigger tilbage, og vurderer hvad hun kan nå at tage med sig. Hun vælger at tage sin taske, dvd-maskinen, en peberspray og Michael Moores kat, og efterlader sin computer, sit ægte tæppe, sin ære og Michael Moore. Hun når i sikkerhed. Slut.

EfterfølgereRediger

Der er kommet en række film til i denne spændende serie. Her vil vi tage et udkast:

Aliens: I dette eventyr har Pia Kjærsgaard fået en ny mission, da Jorden ikke vil kendes ved hende hun vil gøre noget for sit land og parti. Hun skal ned på en planet hvor det vrimler med Aliens, ledet af moderalienen (spillet af Din mor). Alt går selvfølgeligt galt og kun fire overlever: Pia Kjærgsgaard, isabella 1., Brock Obama og 3PO.

Alien vs. Predator: Dette eventyr har en mandlig hovedperson, men for at gentage succeen med Pia Kjærsgaard i hovedrollen, er det hendes klon, bare med mandlige køngener. Her skal Aliensne kæmpe mod Predatorerne - dvs. rovdyr, men der er uvist hvilket slags rovdyr der er tale om - ugler er blevet forslået.

Cowboys vs. Aliens: Her skal Aliensne kæmpe mod en flok cowboys. Den danske titel Kodrenge mod fremmede fik ikke lige så stor opmærksomhed.

Kommende film: For at gentage succerne hvor Aliensne kæmper mod andre uhyrer eller folkeslag, har instruktøren invilliget i at lave henholdsvis Vikings vs. aliens og Aliens vs. Terminator. Der er også muligt er der er i gang med at blive lavet en Aliens vs. Teletubbies.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.