Butiksfacade.jpg

SyvElleveLogo.png

Selveste Gud gør gæstus på jorden ved 7-Elevens 2000-års jubilæum.
Franchise skabt i Guds billede.

7-Eleven er en franchise med butikker spredt over hele kloden. Firmaet er ejet af selveste Barry White - altså Gud - med det formål at sprede sine budskaber om næstekærlighed, æstetisk musik og fri sex. I butikkerne sælges der religiøse souvenirs, afrikanske voodoo-dukker, hundrede år gamle antikviteter, Barry White-cd'er, sexhåndbøger og chips mens der spilles herlig musik i baggrunden af selveste Barry White.

Butikkerne er blandt de mest besøgte på hele kloden ifølge Danmarks Statistik med omkring 500 millioner besøgende om ugen.

HistorieRediger

7-Eleven blev første gang nævnt af Jesus under den sidste nadver. Han skulle efter sigende have fortalt sine disciple om en ny åbenbaring, han fik i løbet af 47 dage under en meditation på Sinaibjerget. Jesus fortalte om det Gud kaldte 7-Eleven som var opkaldt efter de 12 disciple. Da Judas forrådte Jesus blev det til elleve i stedet for tolv. Tallet 7 ved man ikke hvorfor indgår, men Gud er jo uransagelig. Den mest populære teori er forbundet til jordens og menneskets skabelse på den syvende dag.

PopularitetRediger

Forskere har gentagne gange siden firmaets højdepunkt i 1979 undersøgt butikkens tiltræknings- og underholdningsværdi for at finde ud af præcis, hvorfor butikkerne er så populære. Dog er de aldrig kommet frem til et entydigt svar. På den anden side er flere kunder enige om at kombinationen af fri, betingelsesløs kærlighed og Barrys mørke, bløde og behagelige stemme giver en uanet tiltrækning, især hos det feminine køn.

Franchisen havde i 2011 en årlig omsætning på ca. 84 milliarder dollars, hvilket er 14 milliarder mere end Microsoft samme år. Firmaet nåede dermed en større omsætning for et statsgodkendt firma end nogensinde set før.


Religiøs rolleRediger

7-Eleven afholder dåbsceremonier og konfirmationer som i modsætningen til kirken gennemføres ifølge biblen og dens egentlige budskaber.

Se ogsåRediger