"In the beginning God created the weekend and the 42 week pregnancy, and He saw that it was Good"

~ Saxo Grammaticus om sammenhængen mellem ni måneders graviditet og syvdagesugen, som blev indstiftet af det flyvende spaghettimonster


42 siges at være svaret alt ifølge den autentiske bog The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Herunder følger en oversigt, der på et letoverskuelig og umiddelbart fattelig facon fortæller hele handlingen, så du ikke behøver at have alt det besvær med rent faktisk at læse bogen.

Hvem skulle have troet, at et sådant svært svar i virkeligheden skulle være så let?

OprindelseRediger

I startenRediger

I starten af historien bliver Jorden sprængt i 688 stykker af Vogonerne, for at gøre plads til et intergalaktisk nødspor til aliens. Desværre for de to helte får de et lift på en af Vogonernes skibe, men bliver hurtigt smidt ud[1] igen. De bliver imidlertid reddet af det utrolige skib Guldhjertet, som er blevet zigget af Zaphod Beeblebrox. som er en fremtids rumgris og Ford Prefects samt Muhammad Alis halvfætter og galaksens Barack Obama. Skibet flyver på en Uendelig Usandsynlighedskraft, så man flyver derhen, hvor det er allermest usandsynligt at man ville flyve hen, hvilket er meget praktisk for Zaphod, som lige nu flygter fra alskens rumpoliti. På skibet er også resten af de vigtige personer: Trillian, en pige fra Jorden, som Arthur engang mødte til en fest, og så Marvin, den altid deprimerede robot. Fil:Level 42

...og det bliver endnu værreRediger

Skibet fører besætningen til den sagnomspundne planet Magrathea, hjem for den nu kollapsede planetbyggeindustri, og her møder Arthur den ældre planetarkitekt Slartibartfast, som blandt andet har stået for at lave fjordene i Norge. Han fortæller Arthur, at for mange millioner år siden byggede en race hyperintelligente, pandimensionale freaks en computer kaldet Dybest Set, som skulle finde det ultimative svar.
Svaret på livet, universet og alt det, der ligger længere væk end Næstved.
Efter syv en halv millioner år finder computeren ud af, at svaret på spørgsmålet om livets mening er 42. Til stor skuffelse for den folkemængde, som havde taget plads til og ventet alle disse år begivenheden. For ingen af dem var kloge nok til at stille det rette spørgsmål, som ville give svaret mening.

MatematiskRediger

En oplyst kommentar fra Christian Borup:
Det er sandt

42 siges også at være svaret på diverse 3. klasses matematikstykker bl.a.
2 x 21 = 42 eller
21 + 21 = 42 eller
82.411.202.393 - 82.411.202.351 = 42[2]

Tror du ikke på os?Rediger

Selvfølgelig er 42 svaret på alting. Prøv selv at høre den altvidende søgemaskine Google ad om, hvad svaret på alt er.


42 meninger om fodnoterRediger

  1. i det tomme rum (vakuum)
  2. Ja, vi har regnet efter
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.