År:
2012 2011 2010 - 2009 - 2008 2007 2006
Årtier:
2030'erne 2020'erne 2010'erne - 2000'erne - 1990'erne 1980'erne 1970'erne
Århundreder:
22. århundrede - 21. århundrede - 20. århundrede

Regerende dronning i Danmark: Chuck Norris siden 1972.Begivenheder i 2009Rediger

Endelig har vi fået et systemskifte. Anders Fogh er blevet præsident for Europas Forenede Stater og i stedet for har en kvinde overtaget magten. Han spiller tit golf i Camp David med Omboo Hankvald og fortsætter dermed sit forhold til amerikanske præsidenter.

JanuarRediger

FebruarRediger

 • 2. februar. Naser Khader stifter et nyt parti efter at Ny Alliance fik 0.01% af brevstemmerne til valget. Det skal hedde Internationalt Koran-Eksistentielt Afvigerparti(IKEA). Partiet har allerede vedtaget at sharia-lovgivningen som et forsøg skal afprøves på Læsø og Langeland for at fremme de dynamiske effekter.
 • 12. februar. Benzinprisen på 95 oktan falder til under 7 kr.

MartsRediger

 • 27. marts. Nadia Comaneci beslutter at gå ind i politik og satser på at blive den første folkevalgte/kvindelige præsident i Rumænien.
 • 29. marts. USA's præsident trækker alle tropper ud af Irak og sender dem efter en uges ferie på Cuba til Iran.

AprilRediger

MajRediger

 • 1. maj Nik & Jay beslutter at fortsætte deres respektive solokarrierer hver for sig og spiller for sidste gang sammen til det traditionsrige 1. maj møde i Københavns Fælledpark. Jay udtaler at han er den mest sexede men at det stadig er Nik som scorer alle pigerne. Jay er i øvrigt gift og har parcelhus i Allerød nær København og to hunde. Specielt da duoen spiller "Én dag tilbage" bryder den spontane jubel ud blandt det blandede publikum.
 • 18. maj Apple lancerer sin nye iVision og skaber trafikkaos på Times Square i New York hvor den har sin premiere. Den kommer sikkert først på markedet i Danmark i 2011.

JuniRediger

 • 11. juni TV-Programmet Hammerslag stopper, da huspriserne nu er så langt nede at man flere steder forærer huse og lejligheder bort.
 • 22. juni Bang & Olufsen må lukke deres fabrik i Struer. Der var ikke ikke flere Hollywood-film som gad at have deres skidt med. Heller ikke deres relancerede spolebåndoptager.

AugustRediger

 • 1. august Det konservative folkeparti bliver opløst og alle folketingsmedlemmerne blive løsgængere.
 • 2. august Pia Christmas-Møller bliver leder af et nyt borgerligt parti: Nyt Højre. Det er nu anden gang hun prøver at være partileder. Selv udtaler hun:"...Nu må alle rette ryggen og vise Danmark hvad ægte borgerlige værdier betyder...". Partidannelsen kom som en reaktion på at Venstres leder Søren Pind sagde han ville stemme for et forslag fremsat af Enhedslisten.
 • 3. august Microsoft udsender servicepack 1 til Windows 7, som får alle programmer til at køre 1% hurtigere.

SeptemberRediger

 • 13. september Den eftersøgte Madeleine bliver fundet i Portugal. Hun siger til verdenspressen på flydende portugisisk at hun havde for tre år siden besluttet at finde nogle mindre neurotiske forældre på deres rejse til Portugal. Desværre slipper hun ikke... og gensynet er meget følelsesladet og bliver fotograferet af 200 nyhedstationer fra hele verdenen.

DecemberRediger