2. verdenskrig

"Det handler ikke om at vinde, det handler om at være med..."

~ Adolf Hitler


"Tredje gang er lykkens gang"

~ Heinrich Himmler om Det tredje rige


HUMSEN HITLER ANDGRIBER var en rask lille krig mellem Tyskland, USA, Japan, Australien, Tibet, New Zealand, Tanzania, Peru, Luxembourg, Sovjetunionen, Danmark, Sverige, Indien, Kina, Korea, Grønland, Congo, Malaysia, Norge, Egypten, Østrig, Slovakiet, Iran, Italien, Ungarn, Rumænien, Bulgarien, Tyrkiet, Jugoslavien, Grækenland, Spanien, Mexico, Mali, Frankrig, Finland, Madagaskar, Anton Wittorff og Månen - ellers hed det jo nok ikke en verdenskrig, vel?

Krigens begyndelseRediger

Det hele begyndte i 1939, da en mand ved navn Adolf Hitler havde været ved magten i Tyskland i nogle år. Han begyndte at drille en anden mand, som hed Winston Churchill, og de kom op at slås til en fest. Bagefter sagde de undskyld til hinanden, men de andre til festen havde tolket det som en aggression, og inden nogen kunne nå at sige "hov", var anden verdenskrig i gang.

Kampene udkæmpedes efter "sten, saks, papir" metoden, hvor Hitler med fremstrakt arm havde papiret, Churchill saksen, og Stalin den knyttede sten.

Verdenskrigen kortRediger

Til at starte med havde Hitler fornuftigt nok allieret sig med Stalin, der som den eneste kunne knuse Churchills saks, men da det gik op for Hitler at hans papir egenhændigt kunne smadre Stalin, ville han hellere dét. Desværre tænkte han ikke over, at sten og saks nu var allierede mod ham, og at han derfor intet havde, der kunne knuse Churchill - og da slet ikke Stalin. Ak ja, sådan kan det gå, når man ikke kan sin børnelærdom.

En ting der gjorde Hitler temmelig pissed var, at Stalin havde sin egen by - Stalingrad - hvorimod Hitler ikke havde en by, der hed "Hitlerburg". I stedet for at begynde at omdøbe sine egne byer fik han den tåbelige idé at snuppe Stalins by og omdøbe dén. Til langt væk byen

Verdenskrigen i en lidt længere versionRediger

Mere specifikt resulterede de knyttede hænder og sakseformede fingre i en lang række millitærkonflikter mellem en masse lande. Først allierede Indien og Slovakiet sig med Mexico og angreb derefter Congo. Så kom der en krig mellem Østrig og Australien. USA ville også være med og angreb Grønland, Malaysia og Finland. Dog uden held; det grønlandske forsvar var alt for stærkt, og inden længe var hele USA smadret til atomer. Så var Tanzania i krig mod Danmark, og Sverige fik også høvl. Norge var først neutralt, så var det i krig mod Kina, så var de neutrale igen, og så blev de angrebet af Korea. Korea blev derefter angrebet af sig selv. Siden da har landet været delt op i nord og syd: dem der tabte, og dem der vandt. Alle de der tabte, er døde. Mali sønderbombede Italien, men de svarede hurtigt igen med et blodigt angreb med tåregas og atomvåben. Spanien og Japan var på et tidspunkt allierede, men det stoppede hurtigt, da de ikke kunne lide hinandens mad. Så dræbte de hinanden på en eftermiddag. På dette tidspunkt var der så meget krig i verden, at folk var ved at være trætte af det. Så smed USA (der egentlig var helt og aldeles jordet) tres atombomber over Argentina (som egentlig ikke havde noget med krigen at gøre), og så aftalte man, at krigen var slut. Siden da har det været ret kedeligt her i verden, så for underholdningens skyld har vi sønderbombet andre lande såsom: Nordkorea, Vietnam, Afghanistan, Irak og hvad der nu ellers bevæger sig derovre øst på.

Krigens afslutningRediger

Efter krigen valgte alle at gå hvert til sit - nogle valgte dog at dele lidt i porten, men ellers besluttede man at det generelt ville være meget bedre hvis Mærsk McKinney Møller bestemte det hele, så det gør han så i dag. Hitler trak sig tilbage til en nydelig villa ved strandvejen, der blandt andet indeholder en dejlig kølig ølkælder, medens Churchill og Roosewelt er flyttet til Whiskybæltet. Stalin er ikke set siden 1945, men menes at befinde sig på Læsø. Hvilket forresten ikke er sandt, da han den 29 april 2121 blev set i springfield.

 
Hitler nyder sit otium opium i denne nydelige strandvejsvilla

Anden verdenskrig i talRediger

 • Antal døde: 10,000,000
 • Antal traktorer produceret under krigen: 34.000.999
 • Antal døde hugorme: 11.333.777,2
 • Antal bomber affyret: 0,5
 • Antal æsler i militærtræning: 56.000.333
 • Otto Leisners skostørrelse: 45
 • Antal kampvogne i krig: 5.373.756.878, heraf 7 Tiger II
 • Antal flyangreb: WAS GIBST?
 • Antal pornostjerner ansat som generaler: 45 (inkl. Katja Kean)
 • Antal medisterpølser produceret: 21.432.645
 • Antal Militærgrise produceret: 590.000
 • Antal Kaniner ansat som SPECIAL OPS: 125.000.000
 • Antal Duer i kamikaze angreb 64.000
 • Antal døde Meget Klog Professorer: 3 (Alle)
"...Det var sgu da dengang vi var besat..."

Denne Artikel hylder med Respekt, de ubetydelige Fænomener som forekom i 1940'erne.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.