År:
1945 1944 1943 - 1942 - 1941 1940 1939
Årtier:
1970'erne 1960'erne 1950'erne - 1940'erne - 1930'erne 1920'erne 1910'erne
Århundreder:
21. århundrede - 20. århundrede - 19. århundrede

Regerende Dronning i Danmark: Adolf Hitler


1942. Krigen kører på fulde omdrejninger. Alfahannerne i Tyskland og Japan fører sig frem, mens de fascistoide italienere må nøjes med at følge med som røvskubbere. Respekten for menneskeliv er helt i bund, hvilket tydeligt afspejler sig i måden man skyder hinanden taler sammen på.

BegivenhederRediger

  • 2. januar - Japanerne indtager Manila, som de tror er en blommevin, men viser sig at være hovedstaden i Filippinerne, hvor der bor så mange kommende danske hustruer.
  • 6. januar - Grev Eduard Reventlow, der er dansk udsending i London, bliver bedt om at komme hjem til Danmark for at få en skideballe og en tur i KZ-lejr. Han siger sgu nej, den respektløse Satan.
  • 8. januar - Stephen Hawking, engelsk fysiker og savlende grøntsag, fødes. Skal vi tro på, at han er klog? Skal vi? Ha! Tør dig om munden, mand, med de dersens spaghettiarme, mand.
  • 17. januar - Muhammed Ali, den pralerøv, fødes. Du kan da bare komme an, tror du vi er bange for sådan en rystepusser med Alzheimers syndrom, mand. Tøh! Kan du ikke lige holde min martini, så slipper jeg selv for at ryste den, tøh!
  • 7. marts - Erik Clausen fødes. Den kommunistiske lille lort med sine pissefilm, mand, "Ledsaget udgang", min bare røv! Vi bli'r sgu hjemme!
  • 13. marts - Norges statsminister, Vidkun Quisling, gennemfører Jødeloven, der forbyder jøder at opholde sig på norsk jord.
  • 27. maj - Hitlers højre hånd, Reinhard Heydrich, rammes af en antitankgranat, da han er ude og køre sygt i Prag. Med en røv, der er sprængt i laser, bliver han indlagt på Dronning Louises børnehospital, hvor de kærlige sygeplejersker skodder cigaretter i hans ører.
  • 4. juni - Ovennævnte Heydrich dør efter komplikationer i forbindelse med nikotinforgiftning i øregangen.
  • 10. juni - SS hævner Skod-Heydrich ved at udslette alt levende i byen Lidice. Og sætte prisen op på smøger.
  • 27. november - Jimi Hendrix fødes, mand, med sin lorteguitar, mand. Og vi lærte som små, at han var død af et elektrisk stød, mand. Enten var det løgn eller osse er det første gang en neger er død af et stød fra en kanyle, mand.

Årets dødeRediger

Tonsvis, mand, simpelthen tonsvis. Hvis man tog alle dem, der døde i 1942, og lagde dem oven på hinanden, så ville bunken vælte, mand.

Danske film med ordentlig udtale, mandRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.