1. verdenskrig

1. Verdenskrig blev startet på grund af Sara fra Jevo i 1864 og ikke i 1914, som mange ellers går og bilder sig ind.

Den underlige forklaringRediger

Krigen startede over noget så latterligt som et stykke grillet timian-overdrysset kylling, som både Sara og Franz Ferdinand ville have.

Efter præcis 50 års krig stoppede krigen lige så brat som den var begyndt. Af den grund kaldes krigen da også 50-års krigen.

Første verdenskrig gav mange gode bidrag til menneskeheden. Vi fik både tanks, sennepsgas, flødeskumskage og håndgranater. Det er redskaber som vi slet ikke kan undvære i de moderne tider, når vi skal ud og slå til søren løse konflikter i verdens brændpunkter eller bare klare os igennem dagens myldretrafik.

Forklaring skrevet som "projekt" i 5. klasse:Rediger

Utallige historier er skrevet om 1. verdenskrig. Nogen af dem er skrevet af ubegavede børn fra 5. klasse, og det tager vi lige her:

Den redigerede versionRediger

Det var i året 1914. Ærkehertug og hertuginden af Østrig-Ungarn blev skudt af en vred Ungarer serber. Mordet formodes at være på grund af at Ærkehertugen havde en voldsom og satanisk hæmoride oppe i Kejser Franz' kone.

Dette gav store lande som Færøerne Tyskland, Frankrig, Rusland, England, Canada, Tyrkiet, Ungarn, Østrig og nogle andre en sjov idé. De besluttede sig for at holde en lille rask krig.

Denne krig involverede, at man tog alle unge mænd, der kunne bære et gevær med bajonet, og stoppede dem ned i små skyttegrave, hvorefter de konstant blev sat til at lave bajonetangreb på skift på hinandens skyttegrav.
Det var dog svært at få noget ud af denne form for angreb, eftersom alle døde indenfor de første ti sekunder af slaget. Britterne (England) beslutede sig for at gør det hele mere spændende, ved at bruge så gamle kanoner til at skyde på fjenden med, at de i stedet for at ramme Pølseæderne (Tyskerne), ramte deres egne sårede soldater, der stadig lå på slagmarken.

Så en dag besluttede alle landene sig for at gå sammen om en stor fælles "jock"[1].
De satte komplet inkompetente og uerfarne soldater i fly, hvilket ikke var nogen god plan, men afgjort en god vits. Det har da været sjovt at se hvordan hundredevis af fly lavede et styrtdyk lige ned i jorden. Smuk eksplosion!

Et officielt citat af Winston Churchill: Det ville dog være billigere, hvis vi bare blev hjemme, og skød 50.000 af vores egne soldater om ugen. Så skete det: Frisk kød kom sejlende, da Amerika meldte sig ind i krigen, og samtidig medbragte den største Charlie Chaplin filmsamling nogen sinde. Så nu lykkedes det næsten USA, at vinde konkurrencen i at miste flest mænd, hvilket er ret godt klaret, da de kun var med i krigen i et år.

Krigen sluttede i år 1918-

Samme projekt, inden Spademanns Leksikon reddede et stakkels barn fra at ydmyge sig selv:Rediger

Det var i året 1914, Erekæhertug og hertuginden af Østrig-Ungarn blev skudt af en vred Ungarer, mordet formodes at være på grund af at Ærkehertugen havde et voldsomt og satanisk sexuelt forhold med Ungarens kone. Dette gav store lande som Tyskland, Frankrig Rusland, England, Canada, Tyrkiet, Ungarn, Østrig og nogle andre en sjov idé. De beslutede sig for at holde en lille krig, denne krig indvoldverede at man tog alle unge men der kunne bære et gæver med bajonet, og stoppede dem ned i små skytte grave hvorefter de konstant blev sat til at lave bajonet angreb på skift på hinandes skyttegrav, det var dog svært at få noget ud af denne form få for angreb eftersom alle døde indenfor de første ti sekunder af slaget. Britterne (England) beslutede sig for at gør det hele mere spændene ved at brug så gamle kanoner til at skyde på fjenden med at de istedet for at ramme Pølseæderne (Tyskerne) ramte deres egne sårede soldater der stadig lå på slagmarken. Så endag beslutede Alle landene sig for at gå sammen om en stor fælles jock, de satte complet inkompetente, og uerfarne soldater i fly ikke nogle god plan, men afgjort en god vits det har da været sjovt at se hvordan hundredevis af fly lave styrt dyk lige ned i jorden, smuk eksplotion. Et officelt citat af Winston den fede: Det ville dog være billigere vis vi bare blev hjemme, og skød 50.000 af vores egne soldater om ugen. Så skette det frisk kød Amerika meldte sig ind i krigen, plus de medbragte den største Charlie Chaplin film samling nogen sinde, Så nu det lykkeds næsten USA at vinde konkurencen i at miste flest men, ret godt klaret tilforhold af at de kun var med i krigen i et år. PS. Krigen sluttede i år 1918

Sådan er der så meget...

Småting om 1. verdenskrig.Rediger

  1. Kan ikke oversættes - vi aner ikke, hvad det er?
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.