Ølstykke

Byskilt.png

ØLSTYKKE


30px-Cquote1 svg.png
Det har jeg sgu aldrig hørt om.
30px-Cquote2 svg.png
Willy EliasenØlstykke er en lille hyggelig landsby i Egedal Kommune. Ølstykke var en af Guds første prioriteter, da han kreererede Jorden. Ølstykke hjemhuser en masse ældre mennesker, hvilket resulterer i at der intet interresant er i Ølstykke, bortset fra en bager, og hekseafbrænding når det er Sankt Hans. Ølstykke har også en svømmehal, som tit er fyldt op med gamle mennesker, med mindre den er lukket på grund af legionella i bruserne. Egedal Kommune som Ølstykke ligger i, er lige nu er styrret af Stenløse-facisten Willy Eliasen

Fakta om Ølstykke
Byvåben Byvaaben158px.gif
Grundlagt ca. dagen før skabelsen af Adam og Eva
Kommunesæde Egedal Kommune
Areal N/A
Indbyggere 666 6-packs
Beliggenhed ca. lige i midten ovenpå alle Legoklodserne, ved siden af Ølfaldet.
Hæder Her sker ingentingEtymologiRediger

 
Her ser du Ølvir, selv om det er egentlig ulovligt at tegne ham, da han ses som en profet i Ølismen.
 
Her ses en af ØKK medlemmerne til deres årlige fest

Faktuelt stammer Ølstykke fra gammel dansk og betyder Ølvirs tykning, hvor tykke/tykning så betyder bevoksning[1]. Historien lyder at på dagen Holger Danske vente tilbage fra kampen mod Letland gav hans muskelvæv fødsel til et beskægget spædbarn. Og således var legenden født, vores grundlægger, Ølvir. Dagen efter fødslen, hvor Holger begyndte sin hvile, smed Ølvir hans legendariske økse sammen og begyndte straks på Ølstykke.

HistorieRediger

Historien bag Ølstykkes våbenskjold kunne filmatiseres og udgives, som den mest actionpacket drama nogensinde, hvor selvfølgelig hipsterne ville synes at bogen var bedre. På skjoldet ser man øverst den berygtede Midgårds Arborren, Ølvirs nemisis. Arborren er portrætteret med en krone, formodentlig Den danske krone, som faktisk tilhørte den siden tidens morgen. Der ses også ni spyd oder, datidens fiskekroge.[2] En blodig kamp mellem vores ærede grundlægger og selve Hades fisk, endte med en klar sejr til Ølvir, efter at have måtte smede den sidste og afgørende spyd ode af jernet, som flød gennem hans egne blodbaner. Det siges at den berygtede Midgårds Arborre stadig lever i Kildesøen. Man mener den står for 50 drab årligt.


Efter Ølvirs forsvunden under Middelalderen, var det sidste tilbage af hans eje, Ølvirs Øl Krus. Det siges at kruset i dag er brugt, som hovedartifakt i ritualer udøvet af en kult ved navn, Øl Krus Klanen, abbrevieret som ØKK. På trods, af de brugte ølkrus fundet i mange af Ølstykkes høje, er det stadig i dag uvidst om klanen stadig lever.

I Sommeren 2013 skulle byen Medina optræde i Ølstykke. Men på grund af manglende interesse og kun én solgt billet, nemlig hendes manager, blev det aflyst.[3]

ØlismenRediger

Da Ølvir pludselig forsvandt skulle Ølstykkerne og eller six-packs have noget at tro på. Så de tog til troen der omhandler deres favorit ting i livet; Øl.

AttraktionerRediger

Ølstykke er især kendt for sit ølbryggeri, Ølleriet. Her produceres, formodentlig, verdens bedste øl. Baseret på Ølvirs originale opskrift, således findes der ingen øl til sammenligning. Over 8 millioner turister terrorister besøger denne højtelskede attraktion årligt.

Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Ølstykke.

Se ogsåRediger

HenvisningerRediger

<references>