"Øl?! -HVOR?!?!"

Reclame2.jpg
~ Oscar Wilde om øl


"Så længe vi er stive, er vi i live!"

~ Knallertgutter om øl


"I Sovjetrusland drikker øllen DIG!!"

~ Russisk omvendelse om øl


Øl er det nybegyndere bliver fulde af. Tit sker det i forbindelse med et besøg på den lokale grillbar, hvor vagabonder, venstrefolk og andre, der har sex med dyr, mødes, for at bruge alle deres penge i grillbarens enarmede tyveknægt. En undersøgelse, fortaget af Erling Gandhi-Nielsen, har vist at øl giver længere ben, hvis de indtages i tidsrummet mellem 21:11 og 23:43 omtrent 23 dage efter trinitatis.

HistorieRediger

  • Øl blev opfundet ved et uheld. Uheldet bestod i, at det ikke blev opfundet noget før, ligesom øl er behæftet med den store fejl at der altid er for lidt.
  • Øl er også den såkaldte "Anden Møntfod" i Danmark ... Forståeligt nok, hvis man har været på et ægte dansk værtshus
  • Øl er den seneste udvikling af brød, også kaldet flydende brød, da øl er lavet af korn, vand og gær.
  • Øl blev ved flere lejligheder fra 1933 til 1945 indstemt som den bedste drik i verden ved håndsoprækning. Derved opstod ordet "Weißbier".
  • I 1956 blev øl endda forsøgt stemt ind i Folketinget. Øl fik 104% af stemmerne, men ved en intern afstemning på Christiansborg blev det vedtaget, at guddommelige ubesjælede genstande ikke kunne optage en plads i tinget. Det skyldtes også konkurrencehensyn ift. Snapsetinget. I ministeriernes kantiner sælges desværre ofte ikke stærkere øl end porter.
  • Øl har altid været kendt for at gøre mænd klogere og kvinder smukkere.
  • Øl gør at man bliver bedre til alt. Også at køre bil. Rådet for Større Færdselssikkerhed fraråder at køre bil om morgenen inden indtagelse af mindst to stærke øl, idet man bliver farlig i trafikken med tømmermænd/abstinenser/mandolinfeber.
  • Grundet en svans-ificering af samfundet, er technobajere begyndt at tage markedsandele fra gudernes drik.

OrdsprogRediger

engelsk har man ordsproget: So far, so good, no more fast food. (Dansk: Så far, så er det godt, ikke mere fast føde). Dette skal anvendes hvis ens far ryger ud på et skråplan i balancen mellem øl og mad.

Typer af ølRediger

I dag er der mange producenter af øl. Der findes lyse drikke, fra Technobajere til de helt mørke øl, kaldet motorolie. Firmaer som Coca Cola, Danske Bank og Tuborg er de største aktører på det danske marked. Jysk Sengetøjslager har også prøvet at slå igennem på det japanske marked, men det blev aldrig en succes. Øl bliver ofte leveret i en flaske, dåse, Tetrapakkarton eller i Ghita Nørby, selvom sidstnævnte mere er en overgæret snaps.

Øl kan kendetegnes ved:

Praktiske fordele i husholdningenRediger

  • Øl smager godt og krummer ikke i sengen.
  • Hvis man lever udelukkende af øl slipper man for at vaske op. Det tager dog en helvedes tid at fodre flaskeautomaten når man løber tør for førtidspension sidst på måneden.

VidenskabRediger

Den største fysiske konstant, der har praktisk betydning, er polyteknikerkonstanten (hvor mange øller, der kan rummes i et kubiklysår). De lærde strides dog stadig om den eksakte værdi, da der desværre aldrig har været nogen, der har forsøgt at eftervise værdien eksperimentelt.

Øl er desuden en af de essentielle aminosyrer.

Det periodiske systemRediger

Øl er placeret som grundstof nummer 0 (før brint og dermed først og vigtigst) med forkortelsen øl.

ØldrikningRediger

Hvornår skal man så begynde at drikke øl?

Hvis man vågner omkring kl. 04.00 om morgenen er det et godt tidspunkt at starte, efter at man har været ude at urinere. Hvis man skynder sig at hælde to stærke øl i løgnehalsen kan man få et par timers søvn mere.

Vin er og bliver en trussel mod det danske erhvervsliv, såvel som det danske folk, så jo tidligere desto bedre. Moderen kan langsomt vænne barnet til under amningen, ved at indtage et par guldbajere en times tid før hver amning.

Advarsel: Det er en dårlig idé at drikke på tom mave. Fyld op med et par bajere først! Og spis hveder til.

Endnu en advarsel: Øl må ikke indtages sammen med tørret frugt! Undersøgelser viser, at denne farlige cocktail kan føre til alvorlige lever- og nyreskader, kollaps af fordøjelsessystemet, inkontinens, impotens og/eller delirium tremens med dertil hørende svære hallucinationer.


OpskriftRediger

Verdens første (og måske sidste) opskrift på øl blev skrevet af Julius Cæsar da han var gæst i madprogrammet KokAmok (den danske udgave af det viktoriansk-engelske program Cock Running Amock) med Bubber som vært: "Du skal bruge:

Bland det hele sammen, undtagen tagrenden som skal stå i køleskabet et døgns tid. Hvis du har lyst til krydre det lidt, så skal du bare tilsætte lidt fisse eller måske en halv liter cola. Du skal røre godt rundt og ikke være alt for pæn ved blandingen. Og nu kommer det svære: Du skal svæve frit i luften mens du sætter blandingen til at koge ved -3 grader kelvin. Når det hele er kogt sammen til en sær masse skal du hælde det op i tagrenden. Øllets gyldne farve afhænger af hvor rusten tagrenden er. Bliv ved med at hælde det op, samle det op i en spand, hælde det op og så videre. Så har du en dejlig øl."

Cæsar blev korsfæstet(krydsfestet) umiddelbart efter dette program.

Se ogsåRediger

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.