Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Viborg FF

Viborg Fodsvedsports Forening (VFF)
VFF1.png
Fulde navn Viborg Fodsportsforening
Grundlagt Da Anja blev vred.
Stadion Et sted i Viborg
Kapacitet 4.000 mandlige sjæle og 200 kreaturer
Formand Anja Andersen
Cheftræner Auri Skarbalius
Liga 1. division
Hjemmeside Ja det har de faktisk!
VFFshirt.jpg
VFFhalsklud.jpg
Hjemmedragt HjemmekludViborg Fodsportsforening (VFF) er Viborgs eneste alternativ til at lade hele byens sjæl blive besat velsignet af håndbold og alt hvad dertil hører.

Så istedet kan man fornøje sig med 1. divisions fodbold på aller-højeste niveau.

Indholdsfortegnelse

De tidlige årRediger

VFF startede ved at Anja Andersen på et tidspunkt i sine tidlige leveår tabte en bold. Ophidset af den store uretfærdighed, lossede hun til kuglen, og alle i hendes nærhed ophørte med at trække vejret.
Kunne det virkelig lade sig gøre? Kunne man virkelig andet end at kaste med en bold? Var det ikke starten med det endelige opgør med den eneste sport man dyrkede i Viborg?

For at gøre Anja glad igen, stiftedes der straks et "Fodsportsforening". Ved at kalde det "Fodsports-" i stedet for eksempelvis "fodbold"[1], indikerede man straks, at der var tale om en ganske særlig og ny slags sport, der ingen steder i verden fandt sin lige.
Efterfølgende har man forgæves forsøgt at finde på en anden sport, hvor man spiller bold med fødderne, så man kunne supplere fodsportsforeningen med andre, og således danne en egentligt "forening".

De senere tidlige årRediger

Viborg udviklede snart et sundt og naturligt had til alle omkringliggende byer. Derfor er det notorisk forbudt at nævne, at man engang har været i Silkeborg eller Herning.

Selv om det er de samme genbrugte gener, der har fremavlet alle indavlede nyfødte børn i denne afkrog af Udkantsdanmark, så er det i Viborg at man prøver at være lidt sejere og lidt hårdere.
Det virker ærligt talt lidt sølle, når de stærkeste i Viborg er en flok bredrøvede, lesbiske kvinder fra byens håndboldhold, og når stemningen på Viborg Stadion er præget af klappepølser og kobjælder.

De seneste årRediger

På det sidste har VFF fristet en sølle tilværelse i de nedre regioner divisioner. Nu kan man se Viborgs knoldesparkere møde Thisteds eller Koldings knoldesparkere, og der er langt mellem de store og meriterende sejre.

Samtidig har ufatteligt uansvarlig ledelse vedtagelsen af Finanskrisen gjort, at man er tvunget til at lave aktieemissioner og samle flasker, for at kunne lappe det hul på en rund million om måneden. Hver den 1. i måneden mødes man i ledelsen ude foran stadion, for at prøve om man endelig kan dreje nøglen om...

Tilbagevendingen til elitenRediger

I 2013 endte det med, at Viborg FF rykkede op i superligaen. Forud for sæsonen, havde ledelsen opdateret deres indtægtskilde med de såkaldte "tys-tys-kørepengeordninger" som sparede klubben for en masse unødvendige udgifter når der skulle skrives kontrakter. Således kunne klubben finde penge til nogle bedre spillere. Dog skal spillerne ikke have æren, da det helt klart var det grå gulds skyld, at klubben rykkede op. Ove Christensen råbte og skreg simpelthen så meget af sine spillere, at de ikke turde andet end at vinde. Og det gjorde de så.

På grund af en knæskade i vinteren 2013/2014 måtte Ove Christensen melde fra til de resterende kampe, så Auri Skarbalius overtog holdet... Ikke overraskende rykkede Viborg FF derfor atter ned igen.

SpillereRediger

På VFF's mandlige førstehold har følgende vist nok spillet:

  • Søren Frederiksen
  • Steffen Højer
  • Vist nok Heine Fernandez
  • Anja Andersen

Der findes ingen oplysninger om pigehold. Dette sandsynligvis fordi at den lokale Sharia-lov forbyder kvinder at røre bolde med fødderne.

FodsportsnoterRediger

<references>

  1. Bare for at foreslå noget?