Forskel mellem versioner af "Gamle mænd"

1.070 bytes tilføjet ,  18. maj 2011, 08:42
ingen ændringskommentar
Gamle mænd er faktisknoget megetman Grimmebliver efter man har været voksen. deGamle mænd er meget kendte for deres gråhvide hår og deres velkendte højrehånds spade i venstre arm fordi det er sjovere. Man skal også passe på at de ikke ser en cykel for så reagerereagerer de lilgesomsom nisserfluer foreller dehjorte, harder sammehenholdsvis lederbliver somtiltrukket dem.eller delammet gåraf amoklyset. Derfor cyklenser ogvi voldtagermange dencykel-overfald i densgamle lygter!! (Kør udenmænd. lys!!) Gamle mænd kan godt lide små mennesker med stramme cowboy busker som de også selv har og så en strik hat og en trøje.
 
Når man overgår fra voksen til gammel mand, udvikler man over natten en masse utrolige evner, som:
 
- Evnen til at få et TV til at virke ved at slå på det.
- Evnen til at bruge et tørklæde som snotklud for derefter at placere den snotbefængte klud det i lommen, hvor de bliver steriliseret, således at det aldeles ikke er klamt når det bruges igen 9 minutter efter.
- Evnen til at dræbe fluer med to spisepinde, uden at fjerne blikket fra havregrøden.
- Evnen til at køre bil i træsko - hvilket medfører bl.a. kørsel overfor rødt.
- Evnen til at overleve i trafikken, på trods af det faktum at gamle mennesker ikke kan se mere en 3 meter frem for deres bil. Alt andet er blind vinkel.
- Evnen til at føre en samtale uden at lytte.
- Evnen til at have absolut ingen skyldfølelse - grundet manglen på korttidshukommelse. Derimod husker de altid en form for krig de har oplevet, eller hvordan deres far var købmand.
- Evnen til at være ofre for hjemmerøverier.
- Evnen til altid at lugte af gulv eller cigar.
Anonym bruger